17.06.2024 - Понеделник

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Mad Viking

Re: 17.06.2024 - Понеделник

Post by Mad Viking »

MAD SCORPI wrote: 17 Jun 2024 15:53 На вниманието на ПОПА (данъчен на вратата да му похлопа :mrgreen: )

Чети бавно и внимателно и признай батко ти Скорпи не е ли капацитет.
Конфликтът между Русия и Украйна потвърди, че днешната война изисква контрол на общественото мнение, като се контролира каква информация да се предоставя на хората. Това е заключението на началника на Генералния щаб на френската армия.

В интервю за Defense News френският генерал Пиер Шил заяви, че конфликтът в Източна Европа е „променил динамиката на бойните действия“. Той добави, че в допълнение към ключовите постижения на бойното поле – като по-широкото използване на дронове и военната адаптация на гражданските технологии – кризата е доказала, че потокът от информация трябва да бъде контролиран, „за да повлияе както на националното, така и на международното обществено мнение“
Разбира се някакъв посран френски генерал едва ли може да бъде приеман насериозно, но фактът, че ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА промива мозъците, полира ги гладко е факт !
:245: :245: :245: :245: :245: Първо прочети малко за Хер Гьобелс и тогава идвай да откриваш топлата вода :bii-chrobata: :bii-chrobata:
кур за левски оле :fcska: 🔴 FORZA MAGICO MILAN
Mad Viking

Post by Mad Viking »

Мад Скорпи , боли ме кура за данъчните ....други да се притесняват :good: :good: :good: :good:
Mad Viking

Post by Mad Viking »

Ставайте да гледъте мачът на най-близките ни народи румънци и украйнци :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Mad Viking wrote: 17 Jun 2024 15:49 Mad Skorpi ,

как бихте оборили тези ФАКТИ :

Ето я „тънката“ разлика: Когато руски бойни самолети нарушават въздушното пространство на други страни, това е „разходка“ или „заблудил“ се пилот. Но когато чужди самолети дори само наближат до границите на Русия, това е нападение и агресия, която води до световен конфликт. :bottom: :bottom: :bottom:
За сведение: През 1999 г. НАТО в Европа е могло да извършва 500 полета на ден. Русия тогава е била в състояние да изпрати в небето не повече от 20 самолета дневно. В днешно време възможностите на НАТО са над 3000 полета на ден. А руската авиация може да излети не повече от 50-55 пъти. " :dancing: :dancing: :dancing:
Бих се наел уважаеми ПОПЕ, ако дадеш източника. Иначе това с 3000 полета на ден е толкова смешно, че направо ще падна от стола.
Имаш ли представа какво са 3000 полета и как се управляват в трафика на гражданската авиация. Дори умната ти глава не знам как го е допуснала. Хайде пусни си Flight Radar 24 и ми кажи според теб как 3000 полета, (ако и да не са едновременно, нека да са 125 на час) ще литкат без да пречат на гражданите ???

Така, всички полети се следят и се екскортират. За разходки и заблудил се самолет няма как да става дума ;)

А колко полета може да пусне Русия не мога да кажа. Единствено мога да кажа е, че не искам да виждам военни самолети руски над България.
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Mad Viking wrote: 17 Jun 2024 15:56 Ставайте да гледъте мачът на най-близките ни народи румънци и украйнци :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Да го духат украинците....ще навивам за мамалигарите, но както писах преди началото на ЕП, не бих се очудил украинските педераси да нъдет бутани по политическа вълна :bottom: :bottom: :bottom:
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
RONALDINHO GAUCHO

Post by RONALDINHO GAUCHO »

Image

Когато никой не може да ти отнеме победата :nuts: :nuts: :inbox: :inbox: :inbox: :kravar:
Mad Viking

Post by Mad Viking »

стадиона е жълто син

Мад Скорпи требва да е доволен :roll: :roll: :roll:
Mad Viking

Post by Mad Viking »

MAD SCORPI wrote: 17 Jun 2024 16:00
Mad Viking wrote: 17 Jun 2024 15:56 Ставайте да гледъте мачът на най-близките ни народи румънци и украйнци :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Да го духат украинците....ще навивам за мамалигарите, но както писах преди началото на ЕП, не бих се очудил украинските педераси да нъдет бутани по политическа вълна :bottom: :bottom: :bottom:
като СССР на световното ли преди 6 години :dancegirl: :dancegirl: :dancegirl: помниш ли кво бутане беше

добре че беше усташкият кур дато ви се заби тогава отзад :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Dinko

Post by Dinko »

helic wrote: 17 Jun 2024 13:18
zilot wrote: 17 Jun 2024 13:15
MAD SCORPI wrote: 17 Jun 2024 12:27 Така, Китай наистина в последните две години доколкото виждам има 0.00, 0.02, 0.03 или -250К,-400К население в последните три години, при ниска раждаемост 1.2 , стабилен износ на мигранти около 300К годишно и стремглаво покачване на урбанизираното население. Картинка типична за всички БУМно разивили се западни държави. След като както казахме, китаецо разбра, че оризът е само гарнитура, той (китаецо) е способен на всичко за основното. Не го подценявайте. Ако е необходимо ще се ебЪт масово, но ще възстановят кофтия показател...
Проблема не толкова в приръста на населението, а във формиралата се полова структура от политиката на едно дете, китаките като видеха женско и правеха аборт. Съотношението на новородените беше нещо от сорта на 4.5-5/1 момчета/момичета. Та точно ся са тия де почват да ебат, ама много често няма какво
именно. Тъкмо бях почнал да пише по темата и зила ме изпревари.
Полова и възрастова структура на населението. Малко от първото и повечко от второто.
А не знам как се отнасят към вноса на рускини и украинки в Китай :mrgreen:
внос на украйнки не знам как е в Чайна, обаче за рускини имало търсене, а и предлагане.
има разни филмчета по нета, къде в Сибир или там на Изток в РФ престига китайска фирма, които обикновено се занимават с изкупуване на суровини - дърва и прочие. там освен че правят поголовна сеч и всичко товарят на вагони и заминава за Чайна, обикновено след някои и друг месец стават и като феодали. те са почти единствените които осигуряват пари за заплати извън администрацията и освен с вагони с дървесина, всеки дошъл китаец си вземал и булка от местните. които пък булки нямали нищо против.
търсене има, предлагане - също.
Image Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

ПОПЕ, във Волчанск чета са Азовци..... оооооох на батя, този път няма да има плен, автобус, топла вода, при мама и при тате, почивка и пак ???
Този път нали знаеш какво се случва с всеки азовец.... :popa: :popa: :popa:
Post Reply