🗣"Jamie Carragher talks too much for someone who isn't even among the top 1,000 defenders in football history. How can someone who never won the Premier talk about what it takes to win the Premier."
Доставката на новите джипове за Въоръжените сили е един от малките инвестиционни проекти, които имаха голям ефект върху личния състав и способностите на всички въоръжени сили и командвания. Предстои втори етап с доставка до края на годината на още 320 машини, с което, надявам се, да свърши ерата на УАЗ-ките и ЗИЛ-овете. Това съобщи на брифинг началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов след края на мащабното учение "Балкански страж" (Balkan Sentinel) на военно-учебния полигон "Корен" край едноименното хасковско село, цитиран от БТА.
чиче и дедо скорпи да не пуснат сега нЕкоя сълза
Почвам...да пускам сълзи. Знаеш ли гусин Норм. През дедовия ми е. Ще пусна сълза, ако върнат военната служба и видя как хиляди младежи със стригани глави напълнят казармите...ей така. От носталгия
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."