09.06.2025 - Понеделник
- MAD SCORPI
Re: 09.06.2025 - Понеделник
Бах как гадно ме налази вътрешен одит... пак... отново... и пак... и отново....
ама така е като имаш 6 направления под себе си. Захапят едно... набият ми един КУР и почват друго... немАт умора, баси...
Що не си направил това по тоя Регламент по тия насоки, по оня регламент по ония насоки.... а те са хиляди... ДА ИМ ЕБА МАЙКАТА НА ЕС чиновници... хиляди си драпат ташаците и сами измислят тъпотии.... DORA .... да и ги туря на DORA и на леля и....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ама така е като имаш 6 направления под себе си. Захапят едно... набият ми един КУР и почват друго... немАт умора, баси...

Що не си направил това по тоя Регламент по тия насоки, по оня регламент по ония насоки.... а те са хиляди... ДА ИМ ЕБА МАЙКАТА НА ЕС чиновници... хиляди си драпат ташаците и сами измислят тъпотии.... DORA .... да и ги туря на DORA и на леля и....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
Повярвах ти.DonBasilio wrote: ↑09 Jun 2025 13:07за социалисти и комунисти съм се клел никога да не гласувам!
![]()

Кирчо нали ви каза на цялата жълтопаветна сган че вдигнатия юмрук е вашия пРезидент.
И вие го избрахте.
- MAD SCORPI
Тогава ли ще влезем във война с Руската федерацияПървото бойно дежурство на F-16 ще бъде поето най-рано през 2026 година. Това каза началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов на Учебен полигон "Корен".

"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
Do тогава какво ще ги правим? Ще се снимаме с тях? Аз се тревожа за небето над Пиринска Македония.MAD SCORPI wrote: ↑09 Jun 2025 14:28Тогава ли ще влезем във война с Руската федерацияПървото бойно дежурство на F-16 ще бъде поето най-рано през 2026 година. Това каза началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов на Учебен полигон "Корен".![]()
![]()
![]()
![]()

- Паниковски
- DonBasilio
Италиански, испански и холандски чертежи ни пазат, за да не припарват мигове.Дедо Ильо wrote: ↑09 Jun 2025 14:43Do тогава какво ще ги правим? Ще се снимаме с тях? Аз се тревожа за небето над Пиринска Македония.MAD SCORPI wrote: ↑09 Jun 2025 14:28Тогава ли ще влезем във война с Руската федерацияПървото бойно дежурство на F-16 ще бъде поето най-рано през 2026 година. Това каза началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов на Учебен полигон "Корен".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И друг път съм писал. Много преди да започне войната над Черно море, близо до нашето въздушно пространство всяка нощ летят миг-ове и провокират реакция. Но като долетят чертежите обикновено се омитат. И така до следващата нощ. След като започна войната не са долитали.

- Паниковски
Бачо, минах покрай разклона за с. Бело Поле и се сетих за оня маймуняк Коки
кво прави тоя калпазанин 

Отбори извън тройката не коментирам
- MAD SCORPI
Т.е. мога спокойно да си спинкам на Слънчака без гащи. Алианца ме пазиDonBasilio wrote: ↑09 Jun 2025 14:49Италиански, испански и холандски чертежи ни пазат, за да не припарват мигове.
И друг път съм писал. Много преди да започне войната над Черно море, близо до нашето въздушно пространство всяка нощ летят миг-ове и провокират реакция. Но като долетят чертежите обикновено се омитат. И така до следващата нощ. След като започна войната не са долитали.![]()