09.06.2025 - Понеделник

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Dinko

Re: 09.06.2025 - Понеделник

Post by Dinko »

MAD SCORPI wrote: 09 Jun 2025 15:07
DonBasilio wrote: 09 Jun 2025 14:49
Дедо Ильо wrote: 09 Jun 2025 14:43
Do тогава какво ще ги правим? Ще се снимаме с тях? Аз се тревожа за небето над Пиринска Македония. :mrgreen:
Италиански, испански и холандски чертежи ни пазат, за да не припарват мигове.

И друг път съм писал. Много преди да започне войната над Черно море, близо до нашето въздушно пространство всяка нощ летят миг-ове и провокират реакция. Но като долетят чертежите обикновено се омитат. И така до следващата нощ. След като започна войната не са долитали. :good:
Т.е. мога спокойно да си спинкам на Слънчака без гащи. Алианца ме пази :yes: :yes: :yes:
досега с обувките ли спеше? :oops:
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Паниковски wrote: 09 Jun 2025 14:49 Бачо, минах покрай разклона за с. Бело Поле и се сетих за оня маймуняк Коки :roll: кво прави тоя калпазанин :good:
вчера ми сложиха глоба в Благоевград :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Спрях на сянка. в кв. еленово, до кръчмата Flavor. Кьорав знак нямаше. Цяла редица коли, но само на мен сложиха фиш за 20 БГН, по-скоро на жената. Някакъв чичка с една диагоналка се въртеше там. Като ме видя, че гледам фиша и се оглеждам избяга зад едни гаражи.
Жената вика:
- Защо не го подгони? Да го питаш как само на мен, а на останалите коли с регистрация Е няма фиш?
Викам й:
- Плащай там 16 БГН (след отстъпка) и запомни добре македонската човечност и справедливост!

Ако не беше Паника да ме подсети, щях да забравя. Но ето повод.
Малкият Базилио ми каза, че негови състуденти с коли с регистрация различна от Е често стават жертва на такъв общински шантаж!
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

DonBasilio wrote: 09 Jun 2025 15:14
Паниковски wrote: 09 Jun 2025 14:49 Бачо, минах покрай разклона за с. Бело Поле и се сетих за оня маймуняк Коки :roll: кво прави тоя калпазанин :good:
Спрях на сянка. в кв. еленово, до кръчмата Flavor. Кьорав знак нямаше. Цяла редица коли, но само на мен сложиха фиш за 20 БГН, по-скоро на жената. Някакъв чичка с една диагоналка се въртеше там. Като ме видя, че гледам фиша и се оглеждам избяга зад едни гаражи.
Жената вика:
- Защо не го подгони? Да го питаш как само на мен, а на останалите коли с регистрация Е няма фиш?
Викам й:
- Плащай там 16 БГН (след отстъпка) и запомни добре македонската човечност и справедливост!

Малкият Базилио ми каза, че негови състуденти с коли с регистрация различна от Е често стават жертва на такъв общински шантаж!
Дъртият, ако има доблест и мъжество, да излезе и да обясни по кой параграф на закона само на жената правят фиш, а на другите коли не!

Image
Image Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Dinko wrote: 09 Jun 2025 15:13

Т.е. мога спокойно да си спинкам на Слънчака без гащи. Алианца ме пази :yes: :yes: :yes:
[/quote]

Не само. С "кофража", т.е. обут, облечен. Не разопакован багаж и колата работи... да бЕгам, ако се наложи... 8-)
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
Dinko

Post by Dinko »

MAD SCORPI wrote: 09 Jun 2025 15:23
Dinko wrote: 09 Jun 2025 15:13

Не само. С "кофража", т.е. обут, облечен. Не разопакован багаж и колата работи... да бЕгам, ако се наложи... 8-)
къде ще бягаш? в Несебър ли? :P
Image Image
Dinko

Post by Dinko »

DonBasilio wrote: 09 Jun 2025 15:20
DonBasilio wrote: 09 Jun 2025 15:14
Жената вика:
Викам й:

Дъртият, ако има доблест и мъжество, да излезе и да обясни по кой параграф на закона само на жената правят фиш, а на другите коли не!

Image
в чуждо село и керемидите трепят :idea:
Image Image
Паниковски

Post by Паниковски »

сигур си спрял на пешеходната пътека, ама не си признаваш :ugly004: :ugly004: :mrgreen:
Отбори извън тройката не коментирам
norm

Post by norm »

ето затова регистрационните табели на колите не трябва да са на областен принцип :hitler1: абв-1234 и толкоз :lupi:
в 21-век сме, бре, катаджиите нямат нужда са се ровят у хартиени регистри за да намерят данните на колата :dragonstouch:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
norm

Post by norm »

:twisted:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"