досега с обувките ли спеше?MAD SCORPI wrote: ↑09 Jun 2025 15:07Т.е. мога спокойно да си спинкам на Слънчака без гащи. Алианца ме пазиDonBasilio wrote: ↑09 Jun 2025 14:49Италиански, испански и холандски чертежи ни пазат, за да не припарват мигове.
И друг път съм писал. Много преди да започне войната над Черно море, близо до нашето въздушно пространство всяка нощ летят миг-ове и провокират реакция. Но като долетят чертежите обикновено се омитат. И така до следващата нощ. След като започна войната не са долитали.![]()
![]()
![]()
![]()
09.06.2025 - Понеделник
Re: 09.06.2025 - Понеделник
- DonBasilio
вчера ми сложиха глоба в БлагоевградПаниковски wrote: ↑09 Jun 2025 14:49 Бачо, минах покрай разклона за с. Бело Поле и се сетих за оня маймуняк Кокикво прави тоя калпазанин
![]()
Спрях на сянка. в кв. еленово, до кръчмата Flavor. Кьорав знак нямаше. Цяла редица коли, но само на мен сложиха фиш за 20 БГН, по-скоро на жената. Някакъв чичка с една диагоналка се въртеше там. Като ме видя, че гледам фиша и се оглеждам избяга зад едни гаражи.
Жената вика:
- Защо не го подгони? Да го питаш как само на мен, а на останалите коли с регистрация Е няма фиш?
Викам й:
- Плащай там 16 БГН (след отстъпка) и запомни добре македонската човечност и справедливост!
Ако не беше Паника да ме подсети, щях да забравя. Но ето повод.
Малкият Базилио ми каза, че негови състуденти с коли с регистрация различна от Е често стават жертва на такъв общински шантаж!

- DonBasilio
Дъртият, ако има доблест и мъжество, да излезе и да обясни по кой параграф на закона само на жената правят фиш, а на другите коли не!DonBasilio wrote: ↑09 Jun 2025 15:14вчера ми сложиха глоба в БлагоевградПаниковски wrote: ↑09 Jun 2025 14:49 Бачо, минах покрай разклона за с. Бело Поле и се сетих за оня маймуняк Кокикво прави тоя калпазанин
![]()
![]()
![]()
![]()
Спрях на сянка. в кв. еленово, до кръчмата Flavor. Кьорав знак нямаше. Цяла редица коли, но само на мен сложиха фиш за 20 БГН, по-скоро на жената. Някакъв чичка с една диагоналка се въртеше там. Като ме видя, че гледам фиша и се оглеждам избяга зад едни гаражи.
Жената вика:
- Защо не го подгони? Да го питаш как само на мен, а на останалите коли с регистрация Е няма фиш?
Викам й:
- Плащай там 16 БГН (след отстъпка) и запомни добре македонската човечност и справедливост!
Малкият Базилио ми каза, че негови състуденти с коли с регистрация различна от Е често стават жертва на такъв общински шантаж!

- MAD SCORPI
къде ще бягаш? в Несебър ли?MAD SCORPI wrote: ↑09 Jun 2025 15:23Не само. С "кофража", т.е. обут, облечен. Не разопакован багаж и колата работи... да бЕгам, ако се наложи...![]()
в чуждо село и керемидите трепятDonBasilio wrote: ↑09 Jun 2025 15:20Дъртият, ако има доблест и мъжество, да излезе и да обясни по кой параграф на закона само на жената правят фиш, а на другите коли не!DonBasilio wrote: ↑09 Jun 2025 15:14вчера ми сложиха глоба в БлагоевградПаниковски wrote: ↑09 Jun 2025 14:49 Бачо, минах покрай разклона за с. Бело Поле и се сетих за оня маймуняк Кокикво прави тоя калпазанин
![]()
![]()
![]()
![]()
Жената вика:
Викам й:
![]()
- Паниковски
сигур си спрял на пешеходната пътека, ама не си признаваш

Отбори извън тройката не коментирам
ето затова регистрационните табели на колите не трябва да са на областен принцип
абв-1234 и толкоз
в 21-век сме, бре, катаджиите нямат нужда са се ровят у хартиени регистри за да намерят данните на колата
в 21-век сме, бре, катаджиите нямат нужда са се ровят у хартиени регистри за да намерят данните на колата
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"