MAD SCORPI wrote: ↑10 Jun 2025 14:26
Къде е официалното инфо за свален СУ-35 на КС на РФ
МОЛЯ БЕЗ УСРАИНКИ САЙТОВЕ !!!!!!!!
РФ обявиха, че човешки жертви нямало ... виж за СУ-то нищо не казаха ...
то в РФ не се знае какво точно имат предвид под човешки жертви.
Ако още го карат на принципа "Бабы новых нарожают", може да е имало жертви, ама да не са за тях в графата човешки
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Дедо Ильо wrote: ↑10 Jun 2025 14:44
Това с дроновете беше перфектна операция. Евалла.
Но покрай фанфарите около нея никой не се замисли че това беше удар по ядрената триада на руснаците.
А според ядрената доктрина на такъв удар трябва да се отговори с ядрен. Клоуна това иска, но знае че руснаците няма да го напраят.
А какво щеше да стане ако някой от тия стари аероплани е бил зареден с истинска ядрена боНба?
Нека си играят, нека се тепат само да не ни мешат.
Иначе миролюбците за това което става в Газа ни вопъл, ни стон.
Те ядрените боНби така си стоят в самолетите, бачо
Отделно да им имам триадите със самолети, дето не си знаят годините. Боклуци някакви оставени на доизживяване.
Че ушанките са известни с некадърност и подценяване на противника (справки от 2СВ колкото искаш) ама да допуснеш да те шамаросат от един хуй место.... и то за какво. Не за чест и слава (Усраина), а за денЪги... продали са се за пари.
За Газа е ясно. Там и да ги изтребят всички, ще има ден-два ОЙ, ОЙ що стана... е нищо де.... така работи нашата лицемерна евро-атлантическа демокрация.
Египет, ОАЕ, Сауди Арабия колко палестинци приеха?
Колко нахраниха?
Египет защо 2ра година е затворила граничния пункт към Газа? И не допуска помощ
най-лесно е Меркел и Макрон са виновни!
MAD SCORPI wrote: ↑10 Jun 2025 14:26
Къде е официалното инфо за свален СУ-35 на КС на РФ
МОЛЯ БЕЗ УСРАИНКИ САЙТОВЕ !!!!!!!!
РФ обявиха, че човешки жертви нямало ... виж за СУ-то нищо не казаха ...
то в РФ не се знае какво точно имат предвид под човешки жертви.
Ако още го карат на принципа "Бабы новых нарожают", може да е имало жертви, ама да не са за тях в графата човешки
Newsweek по инфо на bild съобщава са успешно катапултиране от страна на пилота на Сухой 35
Дедо Ильо wrote: ↑10 Jun 2025 14:44
Това с дроновете беше перфектна операция. Евалла.
Но покрай фанфарите около нея никой не се замисли че това беше удар по ядрената триада на руснаците.
А според ядрената доктрина на такъв удар трябва да се отговори с ядрен. Клоуна това иска, но знае че руснаците няма да го напраят.
А какво щеше да стане ако някой от тия стари аероплани е бил зареден с истинска ядрена боНба?
Нека си играят, нека се тепат само да не ни мешат.
Иначе миролюбците за това което става в Газа ни вопъл, ни стон.
по Кремлин не може, по военни цели не може. Укрите да метат боНбите направо в Сибир, където на 1000 км няма жива душа, а само полит затоврници.
Докато орките могат безнаказано да си боНбардират центъра на Киев, по жилищни сгради.
Деди, не ставай за смях.
ма то щото в жилищните сгради се криели разузнавачи, щабове, военни за това.
Ушанките део що човешки триади имаше, ги нарушиха и удариха, ма моя македонски приятел се закахърил за ядрената им триада.
Че те утре за да плашат гаргите може в триадата и на Путя сабаката да включат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
DonBasilio wrote: ↑10 Jun 2025 14:50
Докато орките могат безнаказано да си боНбардират центъра на Киев, по жилищни сгради.
Деди, не ставай за смях.
Базилио, като имам време ще ти намеря украински блогер дето твърди че няма конфликт от такъв мащаб с толкова малко цивилни жертви. Без жертви няма как да мине въпреки че укрите съсредоточават войска, чуждестранни наемници и съветници в цивилни згради. Примери бол. Киев и Харкив(който е почти до границата) са си цели целенички. Руснаците все още ги смятали за свои и си правили все още сметката. Те си го казват, не аз. И донякъде съм съгласен.
Мразя всякаква пропаганда и цензура. Комунистическа, руска, украинска и западна. Пропаганда и цензура е.
В Газа има в пъти повече убити цивилни. В Ирак и Афганистан също.
Така че ти си смешко и някои други бройлери тук.
Деди, не ставай за смях.
Базилио, като имам време ще ти намеря украински блогер дето твърди че няма конфликт от такъв мащаб с толкова малко цивилни жертви. Без жертви няма как да мине въпреки че укрите съсредоточават войска, чуждестранни наемници и съветници в цивилни згради. Примери бол. Киев и Харкив(който е почти до границата) са си цели целенички. Руснаците все още ги смятали за свои и си правили все още сметката. Те си го казват, не аз. И донякъде съм съгласен.
Мразя всякаква пропаганда и цензура. Комунистическа, руска, украинска и западна. Пропаганда и цензура е.
Деди, звучиш като типична копейка. Нищо нямало. Викаш!
П7ткин - миротоврец! Зеленият наркоман
Нищо чудно, че си припок! Преди това чорбар
Деди, не ставай за смях.
Арестович?
Киев и ХаркОв са си цели целенички, щото не са се докопали до тях. Бахмут как е? цял ли е? Мариупол?