10.06.2025 Вторник е днес
- DonBasilio
Re: 10.06.2025 Вторник е днес
Нито П7ткин , нито Бидон, нито Макрон, нито Сармар ли беше са миротворци.DonBasilio wrote: ↑10 Jun 2025 15:12 Деди, звучиш като типична копейка. Нищо нямало. Викаш!![]()
П7ткин - миротоврец! Зеленият наркоман
Нищо чудно, че си припок! Преди това чорбар![]()
Анализирай ако имаш капацитет кой в колко войни е участвал и колко народ е изтрепал.
Нищо чудно че си фен на отбора от ГейАрена.

Зеления наркоман не е пропаганда, ама никакDonBasilio wrote: ↑10 Jun 2025 15:12Деди, звучиш като типична копейка. Нищо нямало. Викаш!Дедо Ильо wrote: ↑10 Jun 2025 15:04Базилио, като имам време ще ти намеря украински блогер дето твърди че няма конфликт от такъв мащаб с толкова малко цивилни жертви. Без жертви няма как да мине въпреки че укрите съсредоточават войска, чуждестранни наемници и съветници в цивилни згради. Примери бол. Киев и Харкив(който е почти до границата) са си цели целенички. Руснаците все още ги смятали за свои и си правили все още сметката. Те си го казват, не аз. И донякъде съм съгласен.DonBasilio wrote: ↑10 Jun 2025 14:50
Докато орките могат безнаказано да си боНбардират центъра на Киев, по жилищни сгради.
Деди, не ставай за смях.![]()
Мразя всякаква пропаганда и цензура. Комунистическа, руска, украинска и западна. Пропаганда и цензура е.
В Газа има в пъти повече убити цивилни. В Ирак и Афганистан също.
Така че ти си смешко и някои други бройлери тук.![]()
![]()
П7ткин - миротоврец! Зеленият наркоман
Нищо чудно, че си припок! Преди това чорбар![]()

Инак, Бачи мрази пропаганда, всякаква

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Имаше ли цивилни останали в Бахмут докато се млатиха там? М?
Не могат да се докопат до Харков защото им е на един артирелийски изстрел от границата.

И какво Арестович? Зеленски ли говори истината?
писах че са цели целенички, щото не са се докопали до тях.
а Бахмут и Мариупол ги изравниха с земята. цивилните ги евакуираха, чул ли си, че в Украйна има към 10-тина милиона напуснали домовете си вследствие на нахлуването на РФ. ако не си се поинтересувай.

Някой чел ли е някъде защо украинците не искат да си приберат убитите при договорения обмен.
Баси положението. Живите мъже не могат да напуснат страната, мъртвите войници не могат да влязат.
Баси положението. Живите мъже не могат да напуснат страната, мъртвите войници не могат да влязат.
- DonBasilio
чул е, че най-богатите украинци живеят в БГ хотели на БГ издръжка!Dinko wrote: ↑10 Jun 2025 15:24писах че са цели целенички, щото не са се докопали до тях.
а Бахмут и Мариупол ги изравниха с земята. цивилните ги евакуираха, чул ли си, че в Украйна има към 10-тина милиона напуснали домовете си вследствие на нахлуването на РФ. ако не си се поинтересувай.

- MAD SCORPI
Скоро ще има и други изравнени !Dinko wrote: ↑10 Jun 2025 15:24писах че са цели целенички, щото не са се докопали до тях.
Малко са (напусналите) ! Да побързат. КАЗАХ !

"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
- MAD SCORPI

Великият Гръмотворец, Неподвластен и Непобедим. УВАЖАЕМИЯТ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ - ДОНАЛД ТРЪМП

"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."