10.06.2025 Вторник е днес

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
helic

Re: 10.06.2025 Вторник е днес

Post by helic »

Dinko wrote: 10 Jun 2025 14:51
MAD SCORPI wrote: 10 Jun 2025 14:26 Къде е официалното инфо за свален СУ-35 на КС на РФ :roll: :roll: :roll:

МОЛЯ БЕЗ УСРАИНКИ САЙТОВЕ !!!!!!!!
РФ обявиха, че човешки жертви нямало ... виж за СУ-то нищо не казаха ... :oops:
то в РФ не се знае какво точно имат предвид под човешки жертви.
Ако още го карат на принципа "Бабы новых нарожают", може да е имало жертви, ама да не са за тях в графата човешки :bottom:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

MAD SCORPI wrote: 10 Jun 2025 14:53
Дедо Ильо wrote: 10 Jun 2025 14:44 Това с дроновете беше перфектна операция. Евалла.
Но покрай фанфарите около нея никой не се замисли че това беше удар по ядрената триада на руснаците.
А според ядрената доктрина на такъв удар трябва да се отговори с ядрен. Клоуна това иска, но знае че руснаците няма да го напраят.
А какво щеше да стане ако някой от тия стари аероплани е бил зареден с истинска ядрена боНба?
Нека си играят, нека се тепат само да не ни мешат.
Иначе миролюбците за това което става в Газа ни вопъл, ни стон.
Те ядрените боНби така си стоят в самолетите, бачо :roll:
Отделно да им имам триадите със самолети, дето не си знаят годините. Боклуци някакви оставени на доизживяване.
Че ушанките са известни с некадърност и подценяване на противника (справки от 2СВ колкото искаш) ама да допуснеш да те шамаросат от един хуй место.... и то за какво. Не за чест и слава (Усраина), а за денЪги... продали са се за пари.

За Газа е ясно. Там и да ги изтребят всички, ще има ден-два ОЙ, ОЙ що стана... е нищо де.... така работи нашата лицемерна евро-атлантическа демокрация.
Египет, ОАЕ, Сауди Арабия колко палестинци приеха?
Колко нахраниха?
Египет защо 2ра година е затворила граничния пункт към Газа? И не допуска помощ
най-лесно е Меркел и Макрон са виновни! :shinner:
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

helic wrote: 10 Jun 2025 14:55
Dinko wrote: 10 Jun 2025 14:51
MAD SCORPI wrote: 10 Jun 2025 14:26 Къде е официалното инфо за свален СУ-35 на КС на РФ :roll: :roll: :roll:

МОЛЯ БЕЗ УСРАИНКИ САЙТОВЕ !!!!!!!!
РФ обявиха, че човешки жертви нямало ... виж за СУ-то нищо не казаха ... :oops:
то в РФ не се знае какво точно имат предвид под човешки жертви.
Ако още го карат на принципа "Бабы новых нарожают", може да е имало жертви, ама да не са за тях в графата човешки :bottom:
Newsweek по инфо на bild съобщава са успешно катапултиране :levitation: от страна на пилота на Сухой 35
Image Image
helic

Post by helic »

DonBasilio wrote: 10 Jun 2025 14:50
Дедо Ильо wrote: 10 Jun 2025 14:44 Това с дроновете беше перфектна операция. Евалла.
Но покрай фанфарите около нея никой не се замисли че това беше удар по ядрената триада на руснаците.
А според ядрената доктрина на такъв удар трябва да се отговори с ядрен. Клоуна това иска, но знае че руснаците няма да го напраят.
А какво щеше да стане ако някой от тия стари аероплани е бил зареден с истинска ядрена боНба?
Нека си играят, нека се тепат само да не ни мешат.
Иначе миролюбците за това което става в Газа ни вопъл, ни стон.
по Кремлин не може, по военни цели не може. Укрите да метат боНбите направо в Сибир, където на 1000 км няма жива душа, а само полит затоврници.

Докато орките могат безнаказано да си боНбардират центъра на Киев, по жилищни сгради.

Image

Деди, не ставай за смях. :ugly004:
ма то щото в жилищните сгради се криели разузнавачи, щабове, военни за това.
Ушанките део що човешки триади имаше, ги нарушиха и удариха, ма моя македонски приятел се закахърил за ядрената им триада.
Че те утре за да плашат гаргите може в триадата и на Путя сабаката да включат.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Докато орките могат безнаказано да си боНбардират центъра на Киев, по жилищни сгради.

Базилио, като имам време ще ти намеря украински блогер дето твърди че няма конфликт от такъв мащаб с толкова малко цивилни жертви. Без жертви няма как да мине въпреки че укрите съсредоточават войска, чуждестранни наемници и съветници в цивилни згради. Примери бол. Киев и Харкив(който е почти до границата) са си цели целенички. Руснаците все още ги смятали за свои и си правили все още сметката. Те си го казват, не аз. И донякъде съм съгласен.
Мразя всякаква пропаганда и цензура. Комунистическа, руска, украинска и западна. Пропаганда и цензура е.
В Газа има в пъти повече убити цивилни. В Ирак и Афганистан също.
Така че ти си смешко и някои други бройлери тук. :good:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Хелик, на всеки твой пост македонския приятел ти е в устата. Или стапо му. :245:
Ай кротни се бе домозет.
zilot

Post by zilot »

Дедо Ильо wrote: 10 Jun 2025 13:33 Специалисти по всичко. Дървени. :bow:
Чугунените по-добри ли са :?:
Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Дедо Ильо wrote: 10 Jun 2025 15:04

Базилио, като имам време ще ти намеря украински блогер дето твърди че няма конфликт от такъв мащаб с толкова малко цивилни жертви. Без жертви няма как да мине въпреки че укрите съсредоточават войска, чуждестранни наемници и съветници в цивилни згради. Примери бол. Киев и Харкив(който е почти до границата) са си цели целенички. Руснаците все още ги смятали за свои и си правили все още сметката. Те си го казват, не аз. И донякъде съм съгласен.
Мразя всякаква пропаганда и цензура. Комунистическа, руска, украинска и западна. Пропаганда и цензура е.
Деди, звучиш като типична копейка. Нищо нямало. Викаш! :facepalm:
П7ткин - миротоврец! Зеленият наркоман
Нищо чудно, че си припок! Преди това чорбар :good:
Image Image
helic

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 10 Jun 2025 15:07 Хелик, на всеки твой пост македонския приятел ти е в устата. Или стапо му. :245:
Ай кротни се бе домозет.
ми само ти ката ден си разпространяваш руските опорки, бе комуняга :42: :42: :42: за това :42:

Image
Dinko

Post by Dinko »

Дедо Ильо wrote: 10 Jun 2025 15:04

Арестович? :oops:

Киев и ХаркОв са си цели целенички, щото не са се докопали до тях. Бахмут как е? цял ли е? Мариупол?
Image Image
Post Reply