11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Post Reply
Дедо Ильо

Re: 11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Post by Дедо Ильо »

helic wrote: 11 Jun 2025 10:26
чичкото от Кауфланд
Чичкото от Кауфланд хубав лош е някой и е постигнал много. Ние всички тук сме НИКОЙ. Също и Перуци, Гонзо и другата сган около тях.
helic

Re: 11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 11 Jun 2025 10:57 Скорпи, хайде да говорим сериозно и реално.
Когато Бербатов играеше, такива като Шкембаро, Лечков и говеждите драскачи го плюеха постоянно. Той беше виновен за всичко. Не се раздавал както в Юнайтед. Абе с какви футболисти играеше в МЮ и с какви в нац. отбора? В него няма кой да му даде свестен пас или той като подаде няма кой да го отиграе. Гореизброените първо крякаха да не се вика Берба. Като му писна и каза баста крякаха за какво се отказал. Като се отказа и когато Ивелин Попов стана капитан се говори че вдигал банкет. Бил саможив, рисувал си дома и не ходил по купони с другите. Е видяхме къде стигнаха купонджиите, къъде той. Българина го е яд когато някой постигне нещо. Склонен е да обожествява хора вкарали гол в приятелски мач. Такива сме си.
чакай чакай, Барби не играеше ли в национала със Стилян и МАртин, или аз нещо......
Някой тогава да плюеше Стенли че не се раздава и скатава, да имаше същите обвинения към Мартин Петров?
И те ли некадърни, та не можеха да му дават пасове.
Нещо баси противоречивия анализ и синтез
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Дедо Ильо wrote: 11 Jun 2025 10:57 Скорпи, хайде да говорим сериозно и реално.
Когато Бербатов играеше, такива като Шкембаро, Лечков и говеждите драскачи го плюеха постоянно. Той беше виновен за всичко. Не се раздавал както в Юнайтед. Абе с какви футболисти играеше в МЮ и с какви в нац. отбора? В него няма кой да му даде свестен пас или той като подаде няма кой да го отиграе. Гореизброените първо крякаха да не се вика Берба. Като му писна и каза баста крякаха за какво се отказал. Като се отказа и когато Ивелин Попов стана капитан се говори че вдигал банкет. Бил саможив, рисувал си дома и не ходил по купони с другите. Е видяхме къде стигнаха купонджиите, къъде той. Българина го е яд когато някой постигне нещо. Склонен е да обожествява хора вкарали гол в приятелски мач. Такива сме си.
За ме има един човек пример в световния футбол, откакто аз го следя - Кристиано Роналдо ! Обиждан, мразен, псуван (ДА И ОБОГОТВОРЯВАН), с какви ли не епитети.... Този човек е машина и образец за отношение към професията. И го доказа онзи ден с националния отбор на Португалия. Не ги предаде, не се отказа, спечели титла европейски шампион, абсолютен футболен меценат..... осмиват го, карикатури при всяка негова загуба, НО НЕ СЕ ОТКАЗА..... МИТЕТО при малкия натиск от дебелия се врътна и отказа. Отказа в най-важния момент.... ГРЕША ЛИ ? Това е ЕГО, Бачо. Той си е такъв. Може на терена да е магъсник, да влага всичко... но не всичко е на терена ! Трябва нещо повече от това да умееш да вкарваш голове. Така мисля !
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Хелик, странен мигрант си батка. Звъниш без да те натискат. :facepalm:
Говоря с някой ти се обаждаш.
Изтърчваш се като пърле пред магарица да го ева. :245:
helic

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 11 Jun 2025 11:02
helic wrote: 11 Jun 2025 10:26
чичкото от Кауфланд
Чичкото от Кауфланд хубав лош е някой и е постигнал много. Ние всички тук сме НИКОЙ. Също и Перуци, Гонзо и другата сган около тях.
питах те какво постигна като треньор, щото нали тезата ти е, че еди си кой понеже се е навъртал там покрай друг и е готов направо да пори рибите като стане началник.

Та не знам дали Бербатов е попил нещо или докато сър Алекс е преподавал, той си е рисувал саможив в бележника с химикалка? :P :P :P
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Берба и извън терена прави нещо.
Но при нас е така. Постигналите нещо и кадърните трябва да се оплюят, прогонят за да може некадърните да изплуват отгоре. ФАКТ.
Не ми се спори за глупости.
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Дедо Ильо wrote: 11 Jun 2025 11:11 Да побачкаме викам.
Не съм спрял. Вече кръвното ми е вероятно 140-90+ само проблеми, баси !
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

MAD SCORPI wrote: 11 Jun 2025 11:26
За нашите години това е нормално кръвно. :)
norm

Post by norm »

Дедо Ильо wrote: 11 Jun 2025 11:33
MAD SCORPI wrote: 11 Jun 2025 11:26
За нашите години това е нормално кръвно. :)
нормално :ugly004:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Post Reply