11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
MAD SCORPI

Re: 11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Post by MAD SCORPI »

И кухнята и шкафовете още не са почнати (аванасът е даден) .... ремонта уж приключи, ама кога ще се монтират мебелите... Господ знае !
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Отивам да доплащам едни 10К, пърдон 5К в евро (к'во му плащаш, наполовина, нали ) за кухненските уреди... Ще си ги слагам на главата :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

И после що съм нервен. Ми нервен съм, я !!!!!!!!!!!!!
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
MAD SCORPI

Re: 11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Post by MAD SCORPI »

До тука една сносна кола с екстри :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
zilot

Post by zilot »

MAD SCORPI wrote: 11 Jun 2025 10:59
zilot wrote: 11 Jun 2025 10:34 ...
И какво да кажем 94-та на Световното същата тая Гърция я бихме с 4:0, снощи паднахме с 0:4, междувременно те спечелиха една Еропейска титла, на същия тоя форму, последния на който се класирахме :roll:
Ами ще ме извиниш, ама болдваш в синъо в твоя пост, ама в САЩ'94 имаше стабилни МИХАЙЛОВ, ЦВЕТАНОВ, ХУБЧЕВ, ЯНКОВ, БОРИМИРОВ, КРЕМЕНЛИЕВ, СИРАКОВ и кой още пропускам, НИКОЛОВ... (играещи в Левски) .Защото без тях и техните действия в САЩ щяха да ни бият като тъпани. Разбира се като част от всички останали с огромните си заслуги.

Когато колата се обърне пътища много. За съжаление ние сме се обърнали но път за нас е само един... по нанадолнището. И причината е проста. Държавата не и дреме за спорта. Има тук там бели лястовици по малки градчета и селища, опитват се да правят нещо. Ама то вече и деца няма, интерес няма и най-вече без Стратегия и политика в средно и дългосрочен аспект (примери много), СПОРТ НЕ СЕ ПРАВИ !

Абе що се ядосвам. То няма държава, аз се ядосвам за някакъв си футбил...да го ддухат. Ей сега като дойде еврото и ще сме на шеСТ !
туй е по-смешно от вица за калинките
голмайстор на Световното Христо Стоичков, освен нево в отбора на шампионата Красимир Балъков, другите важни, Трифон Иванов, Йордан Лечков и Емил Костадинов без последния и Любо Пенев нямаше да се класираме на световното. Тия де си ги изброил, заради тях не взехме титлата. Единствения стабилен там беше Кременлиев и Пропуснатия Ивайло Йорданов. А любимите ти куци коне освен да носят вода на Кирячето за друго не ставаха
Image
zilot

Post by zilot »

helic wrote: 11 Jun 2025 11:01
norm wrote: 11 Jun 2025 10:53
helic wrote: 11 Jun 2025 10:46

аз съм съгласен да ги задължават да играят с юноши на припоците. Но ще трябва да попроменят правилата на футбола и да редуцират играите в един отбор до баскетболна бройка, в най-добрия случай :mrgreen:

От мАрда що залагате на сини юноши, а не на такива от ловешката школа, преместила се на Панчарево :bii-chrobata: :bii-chrobata: :bii-chrobata: :bii-chrobata:
не съм аз този, който си мери... школите :dragonstouch:
АРДА допреди 7-8 години бяха в пета глуха, какви школи, ъ-ъ-ъ, бръмбари исках да кажа се въртят из поставката на каскета ти, учиндолски :facepalm:
ти го питаш що не залагат на юноши на припоците, а взимат само сини такива, то ти вика, е били в пета глуха преди 7-8 години :mrgreen:
Класик :mrgreen:

В Бг има в момента три школи дето работят ня някакво ниво над нулата - на Славия, на Левски и на Черно море. С известни условности включвам и тая на Ботев Пловдив.
И като казвам ниво над нулата, то е малко над нулата. ОСтаналите са някакъв не жив ташак, ами и отвъд.
Гонзо и Перуката шамари ли да ходят да удрят на клубовете да си развиват треньорите и школите.
е как бе чужденците са виновни
Image
zilot

Post by zilot »

norm wrote: 11 Jun 2025 11:38
Дедо Ильо wrote: 11 Jun 2025 11:33
MAD SCORPI wrote: 11 Jun 2025 11:26

Не съм спрял. Вече кръвното ми е вероятно 140-90+ само проблеми, баси !
За нашите години това е нормално кръвно. :)
нормално :ugly004:
аз от 15 години съм на лекарства :roll:
Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

След като 90% смятат, че преди Боби, а сега Гонзо са виновни за всичко в БГ футбол, още дълги години няма да имаме футбол. :gacho:
Image Image
zilot

Post by zilot »

DonBasilio wrote: 11 Jun 2025 12:13 След като 90% смятат, че преди Боби, а сега Гонзо са виновни за всичко в БГ футбол, още дълги години няма да имаме футбол. :gacho:
не бе, чистачката е виновна :mrgreen:
Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Комунистите, в частност припоците като тяхна издънка, винаги търсят проблема другаде. Те никога не са виновни. Преди Батков, световния империлаизъм, Боби, Ристосков, а днес са Гонзо, еврото :facepalm: , Куцият. Все някой друг им пречи :guitar: :gacho: :rockon:
Гонзо единствения механизъм, който е по силите му, предложи такса участие с чужденци! Като не можеш да излезеш с 4ма българи, да си плащаш. Нетирейци заявиха, че ще плащат. така както плащат за всякакви куци чужденци, ама най-много реват, че националите нищо не играят.
явно ще трябва да ви рисувам причинноследствени връзки, защото не разбирате къде е проблема като ви се пише :facepalm: .
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

zilot wrote: 11 Jun 2025 12:15
DonBasilio wrote: 11 Jun 2025 12:13 След като 90% смятат, че преди Боби, а сега Гонзо са виновни за всичко в БГ футбол, още дълги години няма да имаме футбол. :gacho:
не бе, чистачката е виновна :mrgreen:
и Дюлгера :gacho:
Нали това пиша? :rockon: :bii-chrobata:
Image Image
Dinko

Post by Dinko »

zilot wrote: 11 Jun 2025 11:57 ...
А любимите ти куци коне освен да носят вода на Кирячето за друго не ставаха
и да тичат първи да прегърнат Камата, така да попаднат в обективите на камерите и по тоя начин да имат баре минимален шанс да си уредят някое трансферче в Анадола или Кипър.
Image Image
Post Reply