няма да имаме, щото поредния доказан нищонеможач от Подуене е начело на говеждото БФС.DonBasilio wrote: ↑11 Jun 2025 12:13 След като 90% смятат, че преди Боби, а сега Гонзо са виновни за всичко в БГ футбол, още дълги години няма да имаме футбол.![]()
11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)
Re: 11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

- DonBasilio
Re: 11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)
Къде е новата Кама, къде е новия Митко?
Аз знам къде са
Гонзо е виновен!

Аз знам къде са
Гонзо е виновен!

- DonBasilio
и какво ви пречат неможачите в БФС? Стадионът ли са ви заключили? квадратна топка ли ви сервират? Гуменките ли са ви взели? От Панчарево ли са ви изгонили?Dinko wrote: ↑11 Jun 2025 12:29няма да имаме, щото поредния доказан нищонеможач от Подуене е начело на говеждото БФС.DonBasilio wrote: ↑11 Jun 2025 12:13 След като 90% смятат, че преди Боби, а сега Гонзо са виновни за всичко в БГ футбол, още дълги години няма да имаме футбол.![]()
Обясни ми, Динко?

ИзворCriminals turn to drones and social media to sell illegal cigarettes
Техниката уби цялата романтика на контрабандата.

това че телюги пасли на Герена са се намърдали в БФС-то не трябва да те докарва да си причиняваш такова унижение да ги защитаваш...DonBasilio wrote: ↑11 Jun 2025 12:37и какво ви пречат неможачите в БФС? Стадионът ли са ви заключили? квадратна топка ли ви сервират? Гуменките ли са ви взели? От Панчарево ли са ви изгонили?Dinko wrote: ↑11 Jun 2025 12:29няма да имаме, щото поредния доказан нищонеможач от Подуене е начело на говеждото БФС.DonBasilio wrote: ↑11 Jun 2025 12:13 След като 90% смятат, че преди Боби, а сега Гонзо са виновни за всичко в БГ футбол, още дълги години няма да имаме футбол.![]()
Обясни ми, Динко?
просто приеми, че от говедото (сегашното и предното) начело на БФС няма НИЩО положително да очакваме, даже напротив - ще продължат тенденцията на закопаване на българския футбол.
ако обаче според теб президента на БФС-то трябва да е накъркан до козирката дегенерат, доказан безхаберник, абсолютно некомпетентен за поста си, а да се занимава с гуменки, кръчми и чалга, то ако това ти е представата за президент на БФС - то тогава няма какво да говорим повече.

- MAD SCORPI
Аха така е да... Ти разбираш най-много с Дона от баскетбол. Там излизат по един "звезда" и вземат мачовете... Разбира се, че изброените от теб имат основна роля, но защо подценявате другите...просто защото сте си такива чорбарите, а сега припоците. Затваряте си очите за всичко, което не ви вълнува или не ви изнася.... А титлата не я взехме НЕ заради изброените, а защото накрая ни удариха здрава съдийска тесла. И това, ако не си го видял, пусни си мача с Италия отново и отново !!!!!! Апропо, ако не беше Михайлов на врата оттичахме още с Мексико. Ако не беше пасът на Златко Янков Германия щяхме да бием през крив макарон и т.н. и т.н.... А Кирячето блесна вярно е. Бръкна в гъза на Балъчетоzilot wrote: ↑11 Jun 2025 11:57
туй е по-смешно от вица за калинките
голмайстор на Световното Христо Стоичков, освен нево в отбора на шампионата Красимир Балъков, другите важни, Трифон Иванов, Йордан Лечков и Емил Костадинов без последния и Любо Пенев нямаше да се класираме на световното. Тия де си ги изброил, заради тях не взехме титлата. Единствения стабилен там беше Кременлиев и Пропуснатия Ивайло Йорданов. А любимите ти куци коне освен да носят вода на Кирячето за друго не ставаха

"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
-
ВЪН говедата от националният отбор ..смърт за тех ..смърт за олигофрена говньо - тъпоумника крадлив наркопласьор
Националният селекционер по футбол Илиан Илиев каза, че би напуснал поста си, ако той е виновникът за влошените резултати на националния отбор."
МАХАЙ СЕ НЕЗАБАВНО ГОВЕДО ТЪПО - ЕГА ЯДЕШ ЛАЙНА С ТЪПИЯТ ТИ СИН
ВЪН ВЪН ВЪН ИЗМЕТ НЕКАДЪРНА ПРОСТА

МАХАЙ СЕ НЕЗАБАВНО ГОВЕДО ТЪПО - ЕГА ЯДЕШ ЛАЙНА С ТЪПИЯТ ТИ СИН
ВЪН ВЪН ВЪН ИЗМЕТ НЕКАДЪРНА ПРОСТА

кур за левски оле
FORZA MAGICO MILAN

- DonBasilio
Момент. Уискито на Боби Михайлов ли ви пречи на вас да произвеждате стоичковци и бербатовци? Нещо не разбирам? Или шарената риза на Лечков ви пречи да създадете новия Лечков?Dinko wrote: ↑11 Jun 2025 12:48това че телюги пасли на Герена са се намърдали в БФС-то не трябва да те докарва да си причиняваш такова унижение да ги защитаваш...DonBasilio wrote: ↑11 Jun 2025 12:37и какво ви пречат неможачите в БФС? Стадионът ли са ви заключили? квадратна топка ли ви сервират? Гуменките ли са ви взели? От Панчарево ли са ви изгонили?
Обясни ми, Динко?
просто приеми, че от говедото (сегашното и предното) начело на БФС няма НИЩО положително да очакваме, даже напротив - ще продължат тенденцията на закопаване на българския футбол.
ако обаче според теб президента на БФС-то трябва да е накъркан до козирката дегенерат, доказан безхаберник, абсолютно некомпетентен за поста си, а да се занимава с гуменки, кръчми и чалга, то ако това ти е представата за президент на БФС - то тогава няма какво да говорим повече.

- DonBasilio