11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Dinko

Re: 11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Post by Dinko »

DonBasilio wrote: 11 Jun 2025 12:13 След като 90% смятат, че преди Боби, а сега Гонзо са виновни за всичко в БГ футбол, още дълги години няма да имаме футбол. :gacho:
няма да имаме, щото поредния доказан нищонеможач от Подуене е начело на говеждото БФС.
Image Image
DonBasilio

Re: 11.06.2025 - Джеймс Кук открива Големия бариерен риф край Австралия (1770 г.)

Post by DonBasilio »

Къде е новата Кама, къде е новия Митко?
:gacho:
Аз знам къде са

Гонзо е виновен! :good:
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Dinko wrote: 11 Jun 2025 12:29
DonBasilio wrote: 11 Jun 2025 12:13 След като 90% смятат, че преди Боби, а сега Гонзо са виновни за всичко в БГ футбол, още дълги години няма да имаме футбол. :gacho:
няма да имаме, щото поредния доказан нищонеможач от Подуене е начело на говеждото БФС.
и какво ви пречат неможачите в БФС? Стадионът ли са ви заключили? квадратна топка ли ви сервират? Гуменките ли са ви взели? От Панчарево ли са ви изгонили?
Обясни ми, Динко?
Image Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Criminals turn to drones and social media to sell illegal cigarettes
Извор

Техниката уби цялата романтика на контрабандата. :nargile:
Dinko

Post by Dinko »

DonBasilio wrote: 11 Jun 2025 12:37
и какво ви пречат неможачите в БФС? Стадионът ли са ви заключили? квадратна топка ли ви сервират? Гуменките ли са ви взели? От Панчарево ли са ви изгонили?
Обясни ми, Динко?
това че телюги пасли на Герена са се намърдали в БФС-то не трябва да те докарва да си причиняваш такова унижение да ги защитаваш...
просто приеми, че от говедото (сегашното и предното) начело на БФС няма НИЩО положително да очакваме, даже напротив - ще продължат тенденцията на закопаване на българския футбол.

ако обаче според теб президента на БФС-то трябва да е накъркан до козирката дегенерат, доказан безхаберник, абсолютно некомпетентен за поста си, а да се занимава с гуменки, кръчми и чалга, то ако това ти е представата за президент на БФС - то тогава няма какво да говорим повече.
Image Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

zilot wrote: 11 Jun 2025 11:57
туй е по-смешно от вица за калинките
голмайстор на Световното Христо Стоичков, освен нево в отбора на шампионата Красимир Балъков, другите важни, Трифон Иванов, Йордан Лечков и Емил Костадинов без последния и Любо Пенев нямаше да се класираме на световното. Тия де си ги изброил, заради тях не взехме титлата. Единствения стабилен там беше Кременлиев и Пропуснатия Ивайло Йорданов. А любимите ти куци коне освен да носят вода на Кирячето за друго не ставаха
Аха така е да... Ти разбираш най-много с Дона от баскетбол. Там излизат по един "звезда" и вземат мачовете... Разбира се, че изброените от теб имат основна роля, но защо подценявате другите...просто защото сте си такива чорбарите, а сега припоците. Затваряте си очите за всичко, което не ви вълнува или не ви изнася.... А титлата не я взехме НЕ заради изброените, а защото накрая ни удариха здрава съдийска тесла. И това, ако не си го видял, пусни си мача с Италия отново и отново !!!!!! Апропо, ако не беше Михайлов на врата оттичахме още с Мексико. Ако не беше пасът на Златко Янков Германия щяхме да бием през крив макарон и т.н. и т.н.... А Кирячето блесна вярно е. Бръкна в гъза на Балъчето :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
Mad Viking

ВЪН говедата от националният отбор ..смърт за тех ..смърт за олигофрена говньо - тъпоумника крадлив наркопласьор

Post by Mad Viking »

Националният селекционер по футбол Илиан Илиев каза, че би напуснал поста си, ако той е виновникът за влошените резултати на националния отбор."

МАХАЙ СЕ НЕЗАБАВНО ГОВЕДО ТЪПО - ЕГА ЯДЕШ ЛАЙНА С ТЪПИЯТ ТИ СИН

ВЪН ВЪН ВЪН ИЗМЕТ НЕКАДЪРНА ПРОСТА
:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
кур за левски оле :fcska: 🔴 FORZA MAGICO MILAN
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Dinko wrote: 11 Jun 2025 12:48
DonBasilio wrote: 11 Jun 2025 12:37

Обясни ми, Динко?
това че телюги пасли на Герена са се намърдали в БФС-то не трябва да те докарва да си причиняваш такова унижение да ги защитаваш...
просто приеми, че от говедото (сегашното и предното) начело на БФС няма НИЩО положително да очакваме, даже напротив - ще продължат тенденцията на закопаване на българския футбол.

ако обаче според теб президента на БФС-то трябва да е накъркан до козирката дегенерат, доказан безхаберник, абсолютно некомпетентен за поста си, а да се занимава с гуменки, кръчми и чалга, то ако това ти е представата за президент на БФС - то тогава няма какво да говорим повече.
Момент. Уискито на Боби Михайлов ли ви пречи на вас да произвеждате стоичковци и бербатовци? Нещо не разбирам? Или шарената риза на Лечков ви пречи да създадете новия Лечков? :good:
Image Image
DonBasilio

ВИНОВНИКЪТ Е ЯСЕН!

Post by DonBasilio »

:gacho:
Image

зила и Попот да си го закачат над леглото!
Image Image
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

zilot wrote: 11 Jun 2025 12:00
norm wrote: 11 Jun 2025 11:38
Дедо Ильо wrote: 11 Jun 2025 11:33
За нашите години това е нормално кръвно. :)
нормално :ugly004:
аз от 15 години съм на лекарства :roll:
Аз от 30. След като спрях спортга.
Post Reply