Дедо Ильо wrote: ↑12 Jun 2025 21:35
Много ме замисли тоя. Дали става за кандидат пенсионер.
Не става за ходене по гьоловете. Нисък е. Днес видях до мен един Корвет...мама миа. Баси яката машина. Ей ъак се виждам деДкон 80 да джиткам
Абе не е лоша тази китайска панамера. Ама не е моята. От както се качих на СУВ...не е за мен ниското. Виж видях днес и новия Ленд Крузър...оооох на батя...ама нема кинти за него.
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
DonBasilio wrote: ↑12 Jun 2025 16:41
хелика с право попита къде са новите стоичковци от школата в Етрополе? Нали Чики Бегиристайн идва, фанфари, прерязване на ленти , банкети! Лошо няма!
Къде са?
Дедо Ильо wrote: ↑12 Jun 2025 21:35
Много ме замисли тоя. Дали става за кандидат пенсионер.
Не става за ходене по гьоловете. Нисък е. Днес видях до мен един Корвет...мама миа. Баси яката машина. Ей ъак се виждам деДкон 80 да джиткам
Абе не е лоша тази китайска панамера. Ама не е моята. От както се качих на СУВ...не е за мен ниското. Виж видях днес и новия Ленд Крузър...оооох на батя...ама нема кинти за него.
Бъзикам се. Сина търси кола компактен СУВ тип T-Rock или Хюндай Kona от порядъка на 20-30К. Аз му викам да му дам още толко и да си вземе някое корейче ама той горд.
Иначе на секретния щукарски гьол си ходя и с голфа.