12.06.2025 4tък НА KЪСМЕТ ДА Е!

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
helic

Re: 12.06.2025 4tък НА KЪСМЕТ ДА Е!

Post by helic »

DonBasilio wrote: 12 Jun 2025 16:57
Дедо Ильо wrote: 12 Jun 2025 16:50
helic wrote: 12 Jun 2025 16:25
чичкото от Кауфланд нали имаше футболна школа заедно с оня мошеник Емил незнамсикой си беше, в Етрополе.
Не излязоха ли от там новите Митко и Стенли? :roll: :roll: :roll:
Поне е направил школа. Перуци и Гомньо какво са направили.
Дори и за рекламни лица не стават. Яко ви бърка в гъза Камата. :cancan:
Бъркалаката за г7за кои родни таланти създаде? Пак питам :good:
мълчат.
Гонзо е виновен!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
helic

Post by helic »

norm wrote: 12 Jun 2025 14:51

учиндолски, как си посмял, бре :facepalm: какво си подшушнал на античкио хакер :P :mrgreen:
как можаха да посегнат на най-милото на най-милото ти :bii-chrobata: :bii-chrobata: :bii-chrobata: :bii-chrobata:

Нищо, ще му купиш нов :42: :42: :42: :42:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
norm

Post by norm »

още ли се джаФкате за нивото на футболЪ ни :facepalm: за да се създаде нещо истинско се иска неувяхващо желание, преди всичко, при наличието на такова винаги ще се намери начин да бъде постигнато :roll: другото са не твърде искрени извинения за липсата на такова :suspicious:

КЗЛ :good:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

norm wrote: 12 Jun 2025 17:17 още ли се джаФкате за нивото на футболЪ ни :facepalm: за да се създаде нещо истинско се иска неувяхващо желание, преди всичко, при наличието на такова винаги ще се намери начин да бъде постигнато :roll: другото са не твърде искрени извинения за липсата на такова :suspicious:

КЗЛ :good:
С голямо уважение, но само с желание не става.
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Ще има проветрение с тия щори за да циркулира въздуха.
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

Дедо Ильо wrote: 12 Jun 2025 20:40 Ще има проветрение с тия щори за да циркулира въздуха.
А на бас, Бачо, че ти у вас няма да покриеш и гаража по този начин. Това напече ли се, ако и два реда да има ще стане консерва. Аз виждам много метал. Следя, интересно ми е. Все пак се афишира, като най-модерния стадион. Ще стане хубав вероятно, но аз си мисля, че е е лего конструкция. Харесвам чашите. Може да са демоде, но защитават по-добре зрителите от вятър. Но пък от друга страна е хубаво да има модерен стадион. Нямам против да сме втори ;)
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

MAD SCORPI wrote: 12 Jun 2025 20:59 А на бас, Бачо, че ти у вас няма да покриеш и гаража по този начин. Това напече ли се, ако и два реда да има ще стане консерва. Аз виждам много метал. Следя, интересно ми е. Все пак се афишира, като най-модерния стадион. Ще стане хубав вероятно, но аз си мисля, че е е лего конструкция. Харесвам чашите. Може да са демоде, но защитават по-добре зрителите от вятър. Но пък от друга страна е хубаво да има модерен стадион. Нямам против да сме втори ;)
Скорпи, тук се бъзикаме и забавляваме. Понякога се правим каквито не сме за да има еселба. Сериозно, аз искам ЦСКА, Левски, Пирин и повечето отбори да имат читави стадиони. Отбори като Славия, Локо СФ, Септември, Крумовград с един фаетон фенове не ги броя.
Хубав, лош, правим си сами стадион. От къде са парите не знам. За 17-18К зрители. Някои ще кажат малък. Но при тая посещаемост според мене по-малък и по-пълен стадион отколкото голям и празен. А козирката е да пази от дъжд и слънце. Главно от дъжд. Но като знам какви идиоти сме, ако стадиона няма проветрение една, две димки и ще се издавим. Тук гледам че може да не е много красиво правят нещо като алуминиеви щори(моите в къщи са същия цвят) за да циркулира въздуха. Така че събирайте пари, купувайте карти и почвайте и вие. Няма все да висите на бюджета. Ще се радвам да ни последвате.
Наздраве лецко. Бачи е ерген за 10 дни и сега удрииииии. :cheers:
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Боинг последно време са отебали качеството. За това там доста хора изчезнаха. Ушанките банално скачат от балкони.
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Много ме замисли тоя. Дали става за кандидат пенсионер.
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Да се повеселим.
Post Reply