мълчат.DonBasilio wrote: ↑12 Jun 2025 16:57Бъркалаката за г7за кои родни таланти създаде? Пак питам![]()
Гонзо е виновен!
мълчат.DonBasilio wrote: ↑12 Jun 2025 16:57Бъркалаката за г7за кои родни таланти създаде? Пак питам![]()
как можаха да посегнат на най-милото на най-милото ти
С голямо уважение, но само с желание не става.
А на бас, Бачо, че ти у вас няма да покриеш и гаража по този начин. Това напече ли се, ако и два реда да има ще стане консерва. Аз виждам много метал. Следя, интересно ми е. Все пак се афишира, като най-модерния стадион. Ще стане хубав вероятно, но аз си мисля, че е е лего конструкция. Харесвам чашите. Може да са демоде, но защитават по-добре зрителите от вятър. Но пък от друга страна е хубаво да има модерен стадион. Нямам против да сме втори
Скорпи, тук се бъзикаме и забавляваме. Понякога се правим каквито не сме за да има еселба. Сериозно, аз искам ЦСКА, Левски, Пирин и повечето отбори да имат читави стадиони. Отбори като Славия, Локо СФ, Септември, Крумовград с един фаетон фенове не ги броя.MAD SCORPI wrote: ↑12 Jun 2025 20:59 А на бас, Бачо, че ти у вас няма да покриеш и гаража по този начин. Това напече ли се, ако и два реда да има ще стане консерва. Аз виждам много метал. Следя, интересно ми е. Все пак се афишира, като най-модерния стадион. Ще стане хубав вероятно, но аз си мисля, че е е лего конструкция. Харесвам чашите. Може да са демоде, но защитават по-добре зрителите от вятър. Но пък от друга страна е хубаво да има модерен стадион. Нямам против да сме втори![]()