Израелската армия съобщи, че Иран е изстрелял над 100 дрона, тип "Шахед", към израелска територия. Счита се, че това е първият етап от много по-мащабна контраатака.
Безпилотниците вече са прихванати във въздуха и унищожени. В неутрализирането им са участвали не само израелски самолети, но и изтребители от Йордания и други съюзнически страни.
Всички израелски пилоти, участвали в ударите срещу Иран тази сутрин, са се завърнали у дома невредими, съобщи израелски военен представител, докато въоръжените сили на страната продължават да оценяват резултатите от операцията, съобщава "Ал Джазира".
Паниковски wrote: ↑13 Jun 2025 15:09
що става бре нямате ли работа
До обяд жената ме изкриви от магазини, цени, плочки, дограми
сега задачите ме довършват
Сложих едни ирански плочки (калибрирани) Made in Iran 70 кинта квадрата...Мога да ти препоръчам едни китайски (ама с италиански собственик) - 110 кинта квадрата
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."
Екипите на Мосад за отвличане на вниманието предварително са разположили системи в близост до ирански ПВО съоръжения. По време на нападението тези системи нанесоха координирани удари с израелските военновъздушни сили;
Мобилни системи са били използвани за неутрализиране на иранската противовъздушна отбрана. Затова иранското ПВО не се е справило с нито един от 200 израелски самолета;
спецовете по ПВО у форуМо имат думата.............
Снимки и видеоклипове, публикувани от израелските военни, показват, че във въздушните удари срещу Иран на 13 юни са участвали изтребители, произведени в САЩ, модели F-35, F-15 и F-16. За това пише CNN, обръщайки внимание на виде и снимки, публикувани от Израелските от ранителни сили (ИОС).
Както съобщи Израел, в ударите по Иран са участвали 200 изтребителя. Според данните на Military Balance 2025, публикувани от Международния институт за стратегически изследвания (IISS), тези 200 самолета съставляват почти 60% от всички бойноспособни изтребители на Израел.
Пичове, аз това го наричам пълномащабна военна операция срещу Иран. За вас НЕ ЗНАМ
Агресор ли са, не са ли също не мога да кажа. Каквото каже ЕС
аз му викам война, ама щом сте го подкарали с термините на дядя Вовка
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Сложих едни ирански плочки (калибрирани) Made in Iran 70 кинта квадрата...Мога да ти препоръчам едни китайски (ама с италиански собственик) - 110 кинта квадрата
имам 1 година до плочки, но вече купих тоалетните чинии , щот' били изгодни според жената
то дограма още няма
сигур им е паднала цената на плочките след днешната "пълномащабна военна операция" - т.е, трябвало е да изчакаш малко
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
helic wrote: ↑13 Jun 2025 15:16
сигур им е паднала цената на плочките след днешната "пълномащабна военна операция" - т.е, трябвало е да изчакаш малко
Аха... то мене ако питаш въобще не трябваше да го започвам, ама.... до тук един автомобил ... в понеделник боша идва (да се изфукам 8-ма серия), ама дървенията кУР...
Завиждам му на Дона.... само с Паниковски могат на днешно време да вдигнат къща, да я обзаведат и си купят и лека кола
"Не вярвайте на нищо, независимо къде сте го чели или кой го е казал, дори да съм аз, освен ако то не е в съгласие с вашия собствен ум и разум."