Не си спомням правих ли за новия сезон тема - май не.
Първо събитието от тази седмица:
Оох, Диого, Диого!
Шампион с нас, нейшън лийг с Португалия, сватба с дългогодишната си приятелка, три прекрасни деца... Много е трудно за асимилиране, животът е твърде кратък. Брат му също много млад, както имаш всичко в един момент те няма.
Има и по-важни неща от фурбола и реакцията на повечето хора го показа. Не е загуба само на близките и феновете, а на всички.
Почивай в мир!
Панаирджийския тим:
Киеза е извън отбора, което подскажва, че дните му при нас са преброени. Екитике ще се включи допълнително.
Разбихме Стоук с 5:0 - Хунез-3, Нгумоа и Киеза
Новия сезон започна снощи с предваритения кръг на Карабао.
Барнет вкараха два гола в продължението за да стигнат до дузпи, но там отпаднаха от Нюпорт.
Другата седмица е другия предварителен мач Акрингтън-Олдъм.
Палас ни излъгаха с дузпи. В атака добре, но защитата доста колеблива. Също три изтървани дузпи...
Почти сигурно взимаме Гуехи и Леони за около 60 М паунда.
Инфарктен старт! Защитата ни е слаба, ВВД и Конате са много колебливи. На бековете ще им трябва малко време също и така се получават тези инфарктни мачове. Гола на Киеза и идването на Леони май ще остави Федерико още една година на Анфийлд!
Но Гуехи също ни е нужен, защото на Конате главата му изглежда другаде.
Така той се превърна в първия българин от над едно десетилетие, който записа мач в елита на Англия. Последният българин, който бе играл във Висшата лига преди Груев, е Александър Тонев в Астън Вила през април 2014.
Suomi wrote: ↑17 Aug 2025 09:03
Инфарктен старт! Защитата ни е слаба, ВВД и Конате са много колебливи. На бековете ще им трябва малко време също и така се получават тези инфарктни мачове. Гола на Киеза и идването на Леони май ще остави Федерико още една година на Анфийлд!
Киеза си е голаджия, аз съм да остане при нас. дойде за тънки пари, като за името му, гледам не мрънка за времето което играе, винаги може да очакваш да вкара гол и да ти реши мач.
Гуеги не знам още как не са го прилапали, миналата година си беше много стабилен, по едно време го спрягаха за скъмчестър, ама не се получи.
Suomi wrote: ↑17 Aug 2025 09:03
Киеза си е голаджия, аз съм да остане при нас. дойде за тънки пари, като за името му, гледам не мрънка за времето което играе, винаги може да очакваш да вкара гол и да ти реши мач.
Гуеги не знам още как не са го прилапали, миналата година си беше много стабилен, по едно време го спрягаха за скъмчестър, ама не се получи.
Той че е качествен и може да решава мачове е ясно. Само че не го пуска... А вече 6 човека от турнето ги няма в отбора, а него даже го нямаше там! Та затова се учудвам, че остава. Иначе няма лошо. Но ако вземем Исак и/или още едно крило пак няма да има минутки.
Така той се превърна в първия българин от над едно десетилетие, който записа мач в елита на Англия. Последният българин, който бе играл във Висшата лига преди Груев, е Александър Тонев в Астън Вила през април 2014.
Малее, 10 години ли минаха! Браво на Груев, дано да записва минутки.
Винаги е хубаво, когато Евъртън пада.