Освен това съкращава 1,1 милиарда долара от Корпорацията за обществено радиоразпръскване, което е равно на двугодишния ѝ бюджет. Корпорацията разпредели 70% от средствата в подкрепа на повече от 1500 местни радио и телевизионни станции, а 30% - на Националното обществено радио (NPR) и Обществената радиоразпръсквателна служба (PBS).
18.07.2025 - Петък
Re: 18.07.2025 - Петък
Словенија прва во ЕУ воведе санкции за Израел
- MAD SCORPI
Ако под думата некадърници имаш предвид такива, които получават облаги, то си уцелил в десятката.
Бачо, с удоволствие бих искал да видя, как ЕС ще скъса зависимостта си от РФ.... кога старите ми налъми вържат
Да не говорим, че ще скочат от един кОр на друг. И затова драпат да защитават Украйна. Да не мислиш, че щото им пука за украинците. Пука им за територията, суровините, минералите и т.н., които ще налазят като бълхи стар чаршаф. И понеже режима в Украйна отдавна се е продал, той също няма избор. От всичко това печелят тези, които са направили схемите
Позната след екскурзии в Санкт Петербург, каза съвсем различно за отношението на блядовете след като разбрали, че са от БългарияMAD SCORPI wrote: ↑18 Jul 2025 12:43 Зиле,
Скорпи никога не лъже. Ако искам да те лъжа, вярвай ми няма да разберешИ не съм (все още) тук за да лъжа... капиш ?!?

според мен, не че нещо налагам мнение, ама "да скъса зависимостта" и "да купува руски газ" са два много различни момента. ама много различни
но кой съм аз, че да боря чистата и кристална истина струяща от престижни и авторитетни сайтове като брадва.бг и т.н.

но кой съм аз, че да боря чистата и кристална истина струяща от престижни и авторитетни сайтове като брадва.бг и т.н.
дубрутру
шавате ли, бре, шебеци
довечера в 7 сите да сте прави и отдаващи чест пред телевизора и така час и половина с 15 минути свободно след първите 45 минути

шавате ли, бре, шебеци
довечера в 7 сите да сте прави и отдаващи чест пред телевизора и така час и половина с 15 минути свободно след първите 45 минути
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
ще си прав пред ТВ-то час и 1/2 и ще отдаваш чест с 15 мин. до тоалетната? какво? почна ли се вече? кога идва родата от материка?
- MAD SCORPI
Ми може. Обаче това не означава, че аз лъжаzilot wrote: ↑18 Jul 2025 12:59Позната след екскурзии в Санкт Петербург, каза съвсем различно за отношението на блядовете след като разбрали, че са от БългарияMAD SCORPI wrote: ↑18 Jul 2025 12:43 Зиле,
Скорпи никога не лъже. Ако искам да те лъжа, вярвай ми няма да разберешИ не съм (все още) тук за да лъжа... капиш ?!?
- MAD SCORPI
Аз също съм никой, но казвам мнението си. Мисля, че и друг път съм казвал, че тя малко работата е като да си на маса с компания, касетофона да бълвя сръбско, да жулиш сръбска дюлева рАкия и да се провикваш да им @@@ майката на сърбетата...