с туитчета като това дето си публикувал преди два часа и половина? Едва ли
28.07.2025 - Понеделник
Re: 28.07.2025 - Понеделник
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

тВитчето е забавно, твоето отношение към АРДА не е
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
да ти имам и представите за забавно
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

а аз твоите - не
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
- DonBasilio
- DonBasilio
и 3те електроразпределителни дружества чакат държавата/ЕС да им отпуснат безвъзмездна помощ от 1,5 млрд. лева за подобряване на електропреносната мрежа.MAD SCORPI wrote: ↑28 Jul 2025 11:38Абе не знам за енергетиката, ама ако минем на пазарен принцип с доставчика ми и сключим договор за качетво на услугата не аз, а той ще трябва да ми плаща. Говоря за населеното място, където ми е вилата. Постоянно изключват тока. Няма седмица в която средно по два пъти да не е падал тока. ЕОН ми изгориха климатика (GREE) с токов удар. Опитаха се да ме лъжат. Застрахователя се опита да не плати, ама като изтресках едно лично писмо до генералния директор със заплаха, че ще ги дам на КФН и КЗП, и че в договора за застраховка няма клауза, в която аз да доказвам, че емнергото ми е прецакало уреда, клекнаха и за 6 годишен уред ми платиха доволно.
После гоних енергийния омбудсман докато не ми сложат по яки кабели към къщата, че ламБите светеха като в будистки храм...
СЕГА ТЕЗИ ЕЛЕКТРОХОЛД са същите боклуци....
До тогава ще стилскате зъби и д7пе!

вие му мислетеDonBasilio wrote: ↑28 Jul 2025 13:45и 3те електроразпределителни дружества чакат държавата/ЕС да им отпуснат безвъзмездна помощ от 1,5 млрд. лева за подобряване на електропреносната мрежа.MAD SCORPI wrote: ↑28 Jul 2025 11:38Абе не знам за енергетиката, ама ако минем на пазарен принцип с доставчика ми и сключим договор за качетво на услугата не аз, а той ще трябва да ми плаща. Говоря за населеното място, където ми е вилата. Постоянно изключват тока. Няма седмица в която средно по два пъти да не е падал тока. ЕОН ми изгориха климатика (GREE) с токов удар. Опитаха се да ме лъжат. Застрахователя се опита да не плати, ама като изтресках едно лично писмо до генералния директор със заплаха, че ще ги дам на КФН и КЗП, и че в договора за застраховка няма клауза, в която аз да доказвам, че емнергото ми е прецакало уреда, клекнаха и за 6 годишен уред ми платиха доволно.
После гоних енергийния омбудсман докато не ми сложат по яки кабели към къщата, че ламБите светеха като в будистки храм...
СЕГА ТЕЗИ ЕЛЕКТРОХОЛД са същите боклуци....![]()
До тогава ще стилскате зъби и д7пе!![]()
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
сметките са на Спортал, така че ако Франция вземе, че ни измести от първото място - въпросите към тяхНационалният отбор на България за мъже под 19 години спечели Група В на Световното първенство в Узбекистан.
Нашите постигнаха четвърта поредна победа. Сега надиграхме Канада с 3:0 (25:17, 25:23, 25:21).
Така Франция вече не може да ни измести преди утрешния двубой на върха. Дори да загубим с 0:3 от „петлите“, ще имаме равни точки но един гейм спечелен повече.
БЪЛГАРИЯ - КАНАДА 3:0 (25:17, 25:23, 25:21)
БЪЛГАРИЯ: Иван Узунов 3, Деян Маринов 11, Жасмин Величков 14, Никола Константинов 8, Мартин Тотков 8, Николай Николаев 3 - Даниел Тихолов-либеро
- DonBasilio
в София и голeмите градове са добре горе-долу. Господата с големите хасиенди да му мислятnorm wrote: ↑28 Jul 2025 13:53вие му мислетеDonBasilio wrote: ↑28 Jul 2025 13:45и 3те електроразпределителни дружества чакат държавата/ЕС да им отпуснат безвъзмездна помощ от 1,5 млрд. лева за подобряване на електропреносната мрежа.MAD SCORPI wrote: ↑28 Jul 2025 11:38
Абе не знам за енергетиката, ама ако минем на пазарен принцип с доставчика ми и сключим договор за качетво на услугата не аз, а той ще трябва да ми плаща. Говоря за населеното място, където ми е вилата. Постоянно изключват тока. Няма седмица в която средно по два пъти да не е падал тока. ЕОН ми изгориха климатика (GREE) с токов удар. Опитаха се да ме лъжат. Застрахователя се опита да не плати, ама като изтресках едно лично писмо до генералния директор със заплаха, че ще ги дам на КФН и КЗП, и че в договора за застраховка няма клауза, в която аз да доказвам, че емнергото ми е прецакало уреда, клекнаха и за 6 годишен уред ми платиха доволно.
СЕГА ТЕЗИ ЕЛЕКТРОХОЛД са същите боклуци....![]()
До тогава ще стилскате зъби и д7пе!![]()
![]()

Конкурентноспособноста на европейските стоки ще е ток при тези енергоносители. Китай обича това.САЩ и ЕС спряха митническата война, но на каква цена?
Сделката обаче идва със значителна цена за ЕС. Брюксел се ангажира да купува американски енергийни ресурси на стойност 750 млрд. долара за три години и ядрено гориво, с цел да замени доставките от Русия. Съюзът ще придобива и американско военно оборудване, а европейски компании ще инвестират 600 млрд. долара в САЩ през втория мандат на Тръмп.
Бройлерите и измекярите ще ни убеждават че акушерки и Же Сюис Макрон са гениални ръководители.