30.07.2025 - Сряда
Re: 30.07.2025 - Сряда
инак дедо скорпи се е ориентирал правилно, задавайки въпрос свързан с космически работи на някой, който се казва Co-pilot, вместо на такъв дето му викат CHAT-GPT

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

- MAD SCORPI
Дреме ми за припоците. Първо не ми харесват облеклата. Обикновенни дрехи брандирани. Второ бранда е много натрапчив и на някои дрехи стои като на прасе свинче. Личи си ЕГОманията на собственика на бранда... Аз съм просто момче, предпочитам стилния и ненатрапчив силует и надпис BOSS, D&G, Versace, Prada, Valentino, Gucci ... Teodorhelic wrote: ↑30 Jul 2025 15:14припоците биха казали, че си хейтър и не можеш да си позволиш великия бранд, за това така говоришMAD SCORPI wrote: ↑30 Jul 2025 15:10Ъъъъъъ Знам магазините Теодор, където се пускат и тези боклуци. Дори моят зет заклет чорбар и бивш чорбарски играч не съм видял да носи тези ребрандирани китайски ментаци![]()
![]()
П.С. - работата тука е - видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крака.
Нерде CR7, нерде HS8![]()
под чий портрет, ако смея да запитам
Подозирам, правилния отговор, но понеже не съм сигурен, питам

- MAD SCORPI
Друже, я кажи защо на привържениците на ЦСКА - София им викат припоци, а на ЦСКА Септемврийско знаме чорбари
Copilot said:
Copilot
Много интересен въпрос, и той е дълбоко свързан с историята и напрежението между различните групи фенове на ЦСКА след 2016 г.
Защо наричат феновете на ЦСКА - София „припоци“?
Терминът „припознавач“ (съкратено „припок“ или „припокци“) идва от това, че след фалита на оригиналния ПФК ЦСКА АД през 2016 г., част от феновете „припознаха“ новосъздадения клуб ПФК ЦСКА - София (който е правоприемник на Литекс Ловеч, преместен в София) като наследник на автентичния ЦСКА. Противниците на тази идея – включително фенове на други отбори и част от самите „червени“ – използват „припок“ като подигравателен термин, за да подчертаят, че това е „нов клуб“, който само се представя за стария.
А защо феновете на ЦСКА 1948 ги наричат „чорбари“? (Ааааа тука се обътрка малко !
)
„Чорбари“ е стар прякор за феновете на ЦСКА още от десетилетия назад – идва от „чорба“ (червена, като цвета на отбора). Това е традиционно прозвище, което се използва и до днес, особено от феновете на ЦСКА 1948, които твърдят, че именно техният клуб е моралният и исторически наследник на автентичния ЦСКА, тъй като е създаден от фенове след фалита, без да „припознава“ друг клуб.
Така че:
„Припоци“ = фенове на ЦСКА - София, които „припознаха“ Литекс като ЦСКА.
„Чорбари“ = традиционен прякор за феновете на стария ЦСКА, използван днес най-вече от ЦСКА 1948.
TeodorMAD SCORPI wrote: ↑30 Jul 2025 15:20Дреме ми за припоците. Първо не ми харесват облеклата. Обикновенни дрехи брандирани. Второ бранда е много натрапчив и на някои дрехи стои като на прасе свинче. Личи си ЕГОманията на собственика на бранда... Аз съм просто момче, предпочитам стилния и ненатрапчив силует и надпис BOSS, D&G, Versace, Prada, Valentino, Gucci ... Teodorhelic wrote: ↑30 Jul 2025 15:14припоците биха казали, че си хейтър и не можеш да си позволиш великия бранд, за това така говоришMAD SCORPI wrote: ↑30 Jul 2025 15:10
Ъъъъъъ Знам магазините Теодор, където се пускат и тези боклуци. Дори моят зет заклет чорбар и бивш чорбарски играч не съм видял да носи тези ребрандирани китайски ментаци![]()
![]()
П.С. - работата тука е - видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крака.
Нерде CR7, нерде HS8![]()
![]()
![]()
![]()
Това беше добро

- MAD SCORPI
- MAD SCORPI
божееееее, благоговее и мълчи
какъв ефимизъм за бие чекии използваш значи

Изберете българското
Или по-скоро шопското

)