Тъй, тъй. Ако питаш английски фен всеки знае кой е шофьора.helic wrote: ↑30 Jul 2025 15:18значи англичаните го обичат, щото им е вкарал гол в приятелски мач, тъй ли?Дедо Ильо wrote: ↑30 Jul 2025 15:15Скорпи, ти верно ли?MAD SCORPI wrote: ↑30 Jul 2025 15:13
И то какъв гол. Апропо извън шегата, по онова време хората до такава степен са обичали футбола, че приятелските срещи са си били наравно с официалните международни двубои. А голът си заслужава и не случайно има плакет на Уембли... или поне така казват![]()
Правиш ли разлика между най-обичан и най-добър?![]()
30.07.2025 - Сряда
Re: 30.07.2025 - Сряда
Ицо си прави пачки. Реклами, дрешки, коментатор. Не разчита на приходи от БФС.
През стапо му е за омразата ви.
През стапо му е за омразата ви.
наш динко, 'оди дръпни една папироса вместо да се оставяш форумните телета да те водят по лош път 

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
трябва да се съглася с античката чичка, модернио ляв е много по-умен и хитър отколкото много хора му признават 
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
питам аз ко-пайлъта пред чий форум благоговее гусин Дянков от спортенфорум.нет и ето ви
А сега – представи си стената на форумния олтар:
В средата – портрет на каризматичен фен, с шал на отбора около врата, в едната ръка бирена халба, в другата – Конституцията.
Зад него – телевизор, замръзнал на дербито между „Левски“ и „ЦСКА“, а над него – портрети на Левски, Стоичков и… вероятно Патриотичния фронт.
Отдясно – графика със свиване на БВП, отляво – анкета: „Кой е по-виновен – треньорът или министърът?“
На масата – клавиатура с изтрити букви от страстно писане, и форумна икона с надпис „Пиши, Дянков, пиши!“.
Портретът улавя духа на спортната и политическа страст, с щипка комедия и малко баровски уют. Щом си влязъл, дай ми знак — и ще го превърна в истинска картинка!
Искаш ли и форумен девиз за рамката?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

- DonBasilio
Изкривх се тия дни. Сигурно Паника ме е проклел! Циграта да му падне в/у любимата покривка на Г-жа Паниковска! 

По-добре в пълната чаша с джин.DonBasilio wrote: ↑30 Jul 2025 15:56 Изкривх се тия дни. Сигурно Паника ме е проклел! Циграта да му падне в/у любимата покривка на Г-жа Паниковска!![]()
- DonBasilio
Преди 10на години един приятел-гуведу среща КСПП пред летището в Лондон. КСПП И СПас Джевизов водят деца от прословутата школа на Барцилона в Етрополе на някакъв турнир в Амглия.
Моят човек го пита:
- Мога ли да се снимам с най-голямия?
КСПП, правейки се на скромен:
- Кой е най=голямият? Тези деца са най-големите във футбола. Треньорът им.
Спас Джевизов нещо го бъзнал:
- Абе с теб искат да се снимат, не с мен
КСПП пред децата на висок глас:
- Вие се ебавате, ама ше ядете Уя!!!