01.08.2025 - Петък
-
MAD SCORPI
Re: 01.08.2025 - Петък
Прибрах се вкъщи преди края на редовното време. После гледах до гола на Брага. Мисля, че футболистите на Левски в минутите, които гледах стояха доста добре, но великолепния гол свърши своята работа. Имаха после едно две положения но Фортуна награждава силните.
Сега мисля ще играем с някакви азери, отново гости на реванша в Баку. Трети противник и трети път гости на ревашнша. Предполагам се дължи на кофти коефициент. Сега видях, че Арда са победили ХЕК, ХАК или там както се наричат. Браво. Черно море катастрофирали в Истанбул. Ами с този чепат стил футбол който прилагат тук, май не върви в Европа.
Хубав ден !
П'С: този ресторант само е минал покрай гръцките. Не струва (Псари - бившия Астор).
Сега мисля ще играем с някакви азери, отново гости на реванша в Баку. Трети противник и трети път гости на ревашнша. Предполагам се дължи на кофти коефициент. Сега видях, че Арда са победили ХЕК, ХАК или там както се наричат. Браво. Черно море катастрофирали в Истанбул. Ами с този чепат стил футбол който прилагат тук, май не върви в Европа.
Хубав ден !
П'С: този ресторант само е минал покрай гръцките. Не струва (Псари - бившия Астор).
- DonBasilio
- Паниковски
Отбори извън тройката не коментирам
Добро утро!
И да е спорен деня едно КУРЗАЛЕСКИ!
И да е спорен деня едно КУРЗАЛЕСКИ!
- Паниковски
Добро утро де
Подуенските джедаи добутаха говедцата до продължения
Подуенските джедаи добутаха говедцата до продължения
Отбори извън тройката не коментирам
-
MAD SCORPI
Е, за съжаление не сме Лудогорец. Скромни възможности, скромни постижения...Поне чета, че сме играли доста добре срещу Брага (аз гледах малко).
Предполагам, че до есента ще привлечем поне един умеещ да реализира положения футболист - нападател. Това е голям проблем в момента. Както писах и преди проблемът на Сангаре е, че трябва да се бори с физичните закони. Има умения, но физиката няма как да пребори. Много говорят за това момче Рупанов, но според мен не е нищо особено.
Предполагам, че до есента ще привлечем поне един умеещ да реализира положения футболист - нападател. Това е голям проблем в момента. Както писах и преди проблемът на Сангаре е, че трябва да се бори с физичните закони. Има умения, но физиката няма как да пребори. Много говорят за това момче Рупанов, но според мен не е нищо особено.
дубрутру

е па вие имахте един и го изгонихте преди началото на сезона оти нспп си е проста п**ка, сега он ритка немил-недраг из поднебесния мордорMAD SCORPI wrote: ↑01 Aug 2025 09:58 Е, за съжаление не сме Лудогорец. Скромни възможности, скромни постижения...Поне чета, че сме играли доста добре срещу Брага (аз гледах малко).
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."