Нова или втора ръка. Ако е нова взимай рока. Иначе Витарата. Но ако си намериш някой читав РАВ или Кашкай не се замисляй.
09-10.08.2025 - почивни дни
-
MAD SCORPI
Re: 09-10.08.2025 - почивни дни
Аз не съм програмист, но с AI си направих един калкулатор лев/евро в HTML го подкарах. Че нахалника искаше да прави и визия, екстри руй онуй...браво !
Нова. Имаше колебание между рока и кроса но натам отиват нещата. 150 магарета автоматик. Единственото притеснение е че при ускорение има кенгуро ефект. Около секунда колата се ослушва и после излита. Това по форумите.MAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 22:56Нова или втора ръка. Ако е нова взимай рока. Иначе Витарата. Но ако си намериш някой читав РАВ или Кашкай не се замисляй.
Сега ако му сложих JavaScript, JQuery, Ajax, node js и може да го листнеш на борсата.MAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 22:57 Аз не съм програмист, но с AI си направих един калкулатор лев/евро в HTML го подкарах. Че нахалника искаше да прави и визия, екстри руй онуй...браво !
-
MAD SCORPI
Не разбирам нищо от това, което казваш. Знам, че ако го бях поръчал на доставчика на системи, поне 4К еврака щеше да ме издои... едни бързи незнам колко си човечочаса...а аз се справих за има няма за час. И си бачка. Доволен съм... идва това, което съм предричал. В един момент човеците ще станем излишни. Вярвам го. Виждам го!Дедо Ильо wrote: ↑09 Aug 2025 23:09Сега ако му сложих JavaScript, JQuery, Ajax, node js и може да го листнеш на борсата.MAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 22:57 Аз не съм програмист, но с AI си направих един калкулатор лев/евро в HTML го подкарах. Че нахалника искаше да прави и визия, екстри руй онуй...браво !![]()
- Паниковски
дубрутру
на него му дай само кобол и фортран, тук там бейсик и турбо паскал
AI-то може бързо бързо да сглоби прости нещица от нищото, но имай едно наум, не може и не трябва да му се вярва безрезерно
не знам как точно ползваш калкулатора, ако е във вътрешната мрежа на банката зад системите за сигурност и не се опитва да дръпва неща от интернет може би е окей
все пак, ако не си го направил все още, се допитай до ай-ти отдела ви за го провери и одобри за всеки случай, за да не си навлечеш някоя беля на главата от нищото 
чиче ги е редил оти е чувАл за тЕх, пък съдейки по диалога му с прЕателя МУ учиндолски е бил на мотика по тЕмноMAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 23:18Не разбирам нищо от това, което казваш. Знам, че ако го бях поръчал на доставчика на системи, поне 4К еврака щеше да ме издои... едни бързи незнам колко си човечочаса...а аз се справих за има няма за час. И си бачка. Доволен съм... идва това, което съм предричал. В един момент човеците ще станем излишни. Вярвам го. Виждам го!Дедо Ильо wrote: ↑09 Aug 2025 23:09Сега ако му сложих JavaScript, JQuery, Ajax, node js и може да го листнеш на борсата.MAD SCORPI wrote: ↑09 Aug 2025 22:57 Аз не съм програмист, но с AI си направих един калкулатор лев/евро в HTML го подкарах. Че нахалника искаше да прави и визия, екстри руй онуй...браво !![]()
на него му дай само кобол и фортран, тук там бейсик и турбо паскал
AI-то може бързо бързо да сглоби прости нещица от нищото, но имай едно наум, не може и не трябва да му се вярва безрезерно
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
телчарника пак на второ мЕсто, 'ми обичат се те, не само с последните секунди 
"Morning, everybody!"