23 VII 2026 IVтък Да повеем малко. Но умерено!
- DonBasilio
- DonBasilio
- DonBasilio
Re: 23 VII 2026 IVтък Да повеем малко. Но умерено!
и срещу буферите ще е тежко. Останахме без отбор. Голяма част от звездите са изморенеи.
Няма с кой да играем
Няма с кой да играем

- Паниковски
- Паниковски
4 мача и вече изморениDonBasilio wrote: ↑23 Jul 2026 06:34 и срещу буферите ще е тежко. Останахме без отбор. Голяма част от звездите са изморенеи.
Няма с кой да играем
Бахти звездите
Отбори извън тройката не коментирам
- DonBasilio
много контузии се натрупаха. Всички искат да се докажат с/у ЛЕВСКИ!Паниковски wrote: ↑23 Jul 2026 07:124 мача и вече изморениDonBasilio wrote: ↑23 Jul 2026 06:34 и срещу буферите ще е тежко. Останахме без отбор. Голяма част от звездите са изморенеи.
Няма с кой да играем![]()
Бахти звездите![]()

-
MAD SCORPI
Силен европейски мач на Левски срещу много класен, но според мен равностоен, а на моменти бих казал и не толкова противник.
Първото полувреме добре, контрол, хубаво попадение, спокоен край. Второто 20-на минути двуостър, динамичен с много положения пред двете врати. За жалост 2 чисти положения сам срещу вратаря не се получиха, но и Вуцов също за Левски извади чисто положение, а две на румънците си бяха чист късмет за нас. С какво бих отличил този двубой: отдавна не бях виждал фугтболисти на Левски да играят със самочувстие един на един и да показват техника, която пълни окото. Визирам основно Алдаир, който докато беше свеж не просто развинти, а нарави смешни крайвоци, Око Флекс, който направи такъв финт без топка в крака, че румънския защитник дори не разбра какво се случва, няколкото отигравания на Бурас, две-три на Майкон. Наслада.
Не ме интересува, какво мислят и какво приказват припоците из люляковите храсти на Ловеч. Левски е силен, има вече равностойни играчи. С възстановяването на контузените смятам, че в българското първенство ще заитим титлата и ще търсим и купата.
За реванша. Да, ще бъде трудно, но румънците ще търсят попадението за да влязат в ревашна, а ние имаме силните си козове - бързи крила, технични и вече научени да подават зад гърба на защитата и да излизат на позиции футболисти. Плюс добро боравене с опката в гъсти пространства. Очаквам Макун да се възстанови, евентуално Сангаре да бъде готов, Переа, както и Фабиен, Сула. Очаквам да вкараме гол, с който да затворим реванша. Това е. Казах !
Хубав ден !
Първото полувреме добре, контрол, хубаво попадение, спокоен край. Второто 20-на минути двуостър, динамичен с много положения пред двете врати. За жалост 2 чисти положения сам срещу вратаря не се получиха, но и Вуцов също за Левски извади чисто положение, а две на румънците си бяха чист късмет за нас. С какво бих отличил този двубой: отдавна не бях виждал фугтболисти на Левски да играят със самочувстие един на един и да показват техника, която пълни окото. Визирам основно Алдаир, който докато беше свеж не просто развинти, а нарави смешни крайвоци, Око Флекс, който направи такъв финт без топка в крака, че румънския защитник дори не разбра какво се случва, няколкото отигравания на Бурас, две-три на Майкон. Наслада.
Не ме интересува, какво мислят и какво приказват припоците из люляковите храсти на Ловеч. Левски е силен, има вече равностойни играчи. С възстановяването на контузените смятам, че в българското първенство ще заитим титлата и ще търсим и купата.
За реванша. Да, ще бъде трудно, но румънците ще търсят попадението за да влязат в ревашна, а ние имаме силните си козове - бързи крила, технични и вече научени да подават зад гърба на защитата и да излизат на позиции футболисти. Плюс добро боравене с опката в гъсти пространства. Очаквам Макун да се възстанови, евентуално Сангаре да бъде готов, Переа, както и Фабиен, Сула. Очаквам да вкараме гол, с който да затворим реванша. Това е. Казах !
Хубав ден !
- DonBasilio
Горе - долу съм съгласен. само задраскай този некадърник Фабиен, който не е част от ЛЕВСКИ вече!MAD SCORPI wrote: ↑23 Jul 2026 09:46 Силен европейски мач на Левски срещу много класен, но според мен равностоен, а на моменти бих казал и не толкова противник.
Хубав ден !
Кирилов е другото контузено крило + Камдем.
Напред добре. Даже много добре. Но отзад се пропукахме 2-3 пъти от наши си тъпотии. Същото като с/у Дунав.
Многото контузени играчи също ще ни спънат.

дубрутру
чЕкай да извадим учиндолецО от храстите

чЕкай да извадим учиндолецО от храстите
Доверието към кабинета на премиера Румен Радев продължава да намалява и през втория месец от управлението му, докато "Продължаваме промяната - Демократична България" излиза начело в електоралните нагласи, ако парламентарните избори се провеждаха днес.
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."