31082026 Понеделник Към края на лятото

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
DonBasilio

31082026 Понеделник Към края на лятото

Post by DonBasilio »

Добро утро
Image Image
DonBasilio

Re: 31082026 Понеделник Към края на лятото

Post by DonBasilio »

Заповядайте! Ковид мерки няма тук!
:good:
Image Image
Паниковски

Post by Паниковски »

добро утро :roll:
Отбори извън тройката не коментирам
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

кОФИти искаха да ни изграят вчера, но момчетата на Веласкес се справиха. Ботев са неприятен противник, но ги сломихме.
Ако бях на мястото на Кристиян бих набил една глава на тъпия съдия. Не знам при отскок и гра с глава ръцете в задника ли да си държиш... бяси смешниците и от ВАР и на терена съдии.

Вуцата направи глупост но се реваншира. Не знам, кой му е тренер (Божката Митрев май :roll: ) но трябва да го учат и всеки път шамарят с пръчка по задника - да не лъже в наказателното поле, да боксира смело напред, да не се прави на шут... и да продължава да хваща дуЦпите на противника.
Продължаваме напред. Ако успеем (а вярвамна 100 %) в отложения мач със Славия да си вземем Шампиона - шампионското, ще дишаме спокойно.
За шампионата мисля, че проблем да станем шампиони няма, но в съчетание с ЛЕ нещата си отиват на поне още две-три класни попълнения, защото нивата е дълга. Качествен нападател, поне още едно крило или две .... някой на мястото на Майкон. Това момче, от както му завъртяха трансфери в главата не знае къде се намира.

Хубава 7-ца !
DonBasilio

Post by DonBasilio »

MAD SCORPI wrote: 31 Aug 2026 10:36 кОФИти искаха да ни изграят вчера, но момчетата на Веласкес се справиха. Ботев са неприятен противник, но ги сломихме.
Ако бях на мястото на Кристиян бих набил една глава на тъпия съдия. Не знам при отскок и гра с глава ръцете в задника ли да си държиш... бяси смешниците и от ВАР и на терена съдии.

Вуцата направи глупост но се реваншира. Не знам, кой му е тренер (Божката Митрев май :roll: ) но трябва да го учат и всеки път шамарят с пръчка по задника - да не лъже в наказателното поле, да боксира смело напред, да не се прави на шут... и да продължава да хваща дуЦпите на противника.
Продължаваме напред. Ако успеем (а вярвамна 100 %) в отложения мач със Славия да си вземем Шампиона - шампионското, ще дишаме спокойно.
За шампионата мисля, че проблем да станем шампиони няма, но в съчетание с ЛЕ нещата си отиват на поне още две-три класни попълнения, защото нивата е дълга. Качествен нападател, поне още едно крило или две .... някой на мястото на Майкон. Това момче, от както му завъртяха трансфери в главата не знае къде се намира.

Хубава 7-ца !
съдиите са надули свирката за тирейци! правят им нова кочина.
Но мисля, че Г-н Г. Иванов има нужните топки да стегне всички продажни к7рви от съдийската комисия! :hitler1:
Image Image
norm

Post by norm »

дубрутру :mrgreen:

пак ли сами срещу всички :( :retard: :ugly004:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
DonBasilio

Post by DonBasilio »

norm wrote: 31 Aug 2026 10:48 дубрутру :mrgreen:

пак ли сами срещу всички :( :retard: :ugly004:
Трябва да се трупат картони. На Металик Сопот няма да помогнат, но на други отбори е напълно възможно!
Съдията на Ботев - Левски забрави (?!), че има нови правила и показа жълт картон на Светльо Вуцов за забавяне, вместо да отсъди корнер.

Image
Image Image
Паниковски

Post by Паниковски »

мачкат ги :( :?
Отбори извън тройката не коментирам
norm

Post by norm »

този чандъров не риткаше ли преди време в калта на подуенското блато :gacho: да пропусне такава важна дузпа :facepalm: :suspicious: един път говедо винаги говедо :shinner: :bottom:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
DonBasilio

Post by DonBasilio »

norm wrote: 31 Aug 2026 11:17 този чандъров не риткаше ли преди време в калта на подуенското блато :gacho: да пропусне такава важна дузпа :facepalm: :suspicious: един път говедо винаги говедо :shinner: :bottom:
Можеше да пропусне да вкара преди това :good:
А не да вкара след фаул в нападенеие :hitler1:
Image Image
Post Reply