16.09.2026 петък. Ден на майстора

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
Паниковски

16.09.2026 петък. Ден на майстора

Post by Паниковски »

Добро утро :shinner:
Отбори извън тройката не коментирам
Паниковски

Re: 16.09.2026 петък. Ден на майстора

Post by Паниковски »

Снощи пак ли съдията им е виновен :shinner:
В хубава серия влязоха говедцата последните 3 мача :good:
norm

Post by norm »

дубрутру :mrgreen:

снощи са им пели на говедата КЗЛ :shinner: :good:
аре и азе да изокам едно КЗЛ за хубав ден :nargile:

п.с. кхм, кхм, довечера има мачлета от новия кръг на неземната :oops: :mrgreen:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
norm

Post by norm »

Паниковски wrote: 18 Sep 2026 08:44 Снощи пак ли съдията им е виновен :shinner:
В хубава серия влязоха говедцата последните 3 мача :good:
ега им върви все така до края на сезона :popa: :ivo-tonev:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
Паниковски

Post by Паниковски »

аре на прогнозите :yes: :arrow: viewtopic.php?f=2&t=4023
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Чета и слушам днес че телетата заслужавали победата, били пълни господари второто полувреме, загубили нещастно. Еми гледахме мача с приятели по сръбска ТВ. Коментаторите бяха на различно мнение меко казано. Пък и приятелите ми левскари.
Явно някои живеят в паралелен свят което е добре.
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Добър ден
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Относно мача снощи. RB бяха по-силни и заслужаваха да победят. В такива мачове ЛЕВСКИ може само да расте.
Както и вчера писах в този турнир не сме фаворити с/у нито един противник. Участниците там или са силни отбори, които директно са поставени в групите, или такива, които са минали 1-2-3 кръга.
С/у такива противници не сме и няма как да сме фаворити. Писах и след мача с АЕК, че ЛЕВСКИ е все още под средното ниво отбори в Европа. Трябва още да растем.
Image Image
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

През дедоеия ми е какво смятат припоците. Бях на стадиона. Може да е имало леко разочарование, но както съм казвал и преди:

ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРИПОЦИТЕ, ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ФК ЛЕВСКИ НЕ СА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ: GLORY HUNTERS.

Може да страдаме, може да сме тъжни, щастливи, да се радваме, да греем от щастие, НО НИЕ СМЕ С ФК ЛЕВСКИ (... докрая, теб обичам и мечтая... )... Един припок, глори хънтър няма да го разбере, но това вече го знаем добре....

За мача видян от трибуните. Мисля, че се получи един приятен двубой в ЕКТ. Очаквах повече агресия от австрийците и повече мощ, но смятам, че и двата отбора се бяха разузнали добре. В началото предпазливо, после с повече атаки и към двете страни. За съжаление непредизвикан рикошет позволи на съперника да реализира. И побеже бяхме ла линията на играчите в ситуацията мисля, че имаше повод ВАР да прегледа подаването към фланговия играч. Според мен имаше засада. Но това не е важно. По-важното е, че втоерото полувреме момчетата в синъо се опитата да върнат гола. Не се получи. Нямахме чиста ситуация, въпреки видимото надмощие. Отчетохме и поредната грашка на Вуцов. Става вече хронично, но пък момчето извади две чисти положения на австрийците.
За мен драми няма. Победи ни доста по-добър отбор като състав, организация, обиграност и бюджет. Опитът за сисните футболисти обаче няма цена. Мисля, че в следващите мачове ще се представим още по-добре и вярвам, че Левски ще спечели точки.

И да, уважаеми г-н Калйджиев, не видях хората да плачат и страдат. Хората се радваха на стадиона, че Левски играе в ЕКТ - ЛЕ. Имаше усмихнати лица, майки и деца.... това е Левски !
MAD SCORPI

Post by MAD SCORPI »

DonBasilio wrote: 18 Sep 2026 13:47 Относно мача снощи. RB бяха по-силни и заслужаваха да победят. В такива мачове ЛЕВСКИ може само да расте.
Както и вчера писах в този турнир не сме фаворити с/у нито един противник. Участниците там или са силни отбори, които директно са поставени в групите, или такива, които са минали 1-2-3 кръга.
С/у такива противници не сме и няма как да сме фаворити. Писах и след мача с АЕК, че ЛЕВСКИ е все още под средното ниво отбори в Европа. Трябва още да растем.
Не бих казал, че в този мач са ни превъзхождали, и че заслужаваха да победят. Да, имаха освен гола още две добри положения, които Вуцов извади, но нито ни превъзхождаха физически, нито като скорост, нито като технически и пр. Един рикошет, възможност гол.

При нас трябва надграждане и нещо повече, Трябва и малко повече разнообразие от страна на Веласкес. Хората дискутирахме, че може би трябваше да излезе с Переа в началото, дори оня келеш Митков или анголското цигане, а после да пусне Бала, Рейналдо, и пр. Но Веласкес си е Веласкес. Така е решил, така направил. При всички положения след почиваката ще видим един преобразен Левски. Връщат се Бурас, Кандем, надявам се скоро Кирилов, този новия защитник вероятно и той ще е на линия. Очакваме Груич вече да се е аклиматизирал, Мубарик. Напред е време Сангаре да бъде включван в игра, имаме и двама български нападатели. Разбира се имаме нужда от попълнения и най-вече класен централен нападател.
Post Reply