16.09.2026 петък. Ден на майстора
- Паниковски
- Паниковски
Re: 16.09.2026 петък. Ден на майстора
Снощи пак ли съдията им е виновен
В хубава серия влязоха говедцата последните 3 мача
В хубава серия влязоха говедцата последните 3 мача
Отбори извън тройката не коментирам
дубрутру
снощи са им пели на говедата КЗЛ
аре и азе да изокам едно КЗЛ за хубав ден
п.с. кхм, кхм, довечера има мачлета от новия кръг на неземната

снощи са им пели на говедата КЗЛ
аре и азе да изокам едно КЗЛ за хубав ден
п.с. кхм, кхм, довечера има мачлета от новия кръг на неземната
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
ега им върви все така до края на сезонаПаниковски wrote: ↑18 Sep 2026 08:44 Снощи пак ли съдията им е виновен![]()
В хубава серия влязоха говедцата последните 3 мача![]()
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
- Паниковски
Отбори извън тройката не коментирам
Чета и слушам днес че телетата заслужавали победата, били пълни господари второто полувреме, загубили нещастно. Еми гледахме мача с приятели по сръбска ТВ. Коментаторите бяха на различно мнение меко казано. Пък и приятелите ми левскари.
Явно някои живеят в паралелен свят което е добре.
Явно някои живеят в паралелен свят което е добре.
- DonBasilio
- DonBasilio
Относно мача снощи. RB бяха по-силни и заслужаваха да победят. В такива мачове ЛЕВСКИ може само да расте.
Както и вчера писах в този турнир не сме фаворити с/у нито един противник. Участниците там или са силни отбори, които директно са поставени в групите, или такива, които са минали 1-2-3 кръга.
С/у такива противници не сме и няма как да сме фаворити. Писах и след мача с АЕК, че ЛЕВСКИ е все още под средното ниво отбори в Европа. Трябва още да растем.
Както и вчера писах в този турнир не сме фаворити с/у нито един противник. Участниците там или са силни отбори, които директно са поставени в групите, или такива, които са минали 1-2-3 кръга.
С/у такива противници не сме и няма как да сме фаворити. Писах и след мача с АЕК, че ЛЕВСКИ е все още под средното ниво отбори в Европа. Трябва още да растем.

-
MAD SCORPI
През дедоеия ми е какво смятат припоците. Бях на стадиона. Може да е имало леко разочарование, но както съм казвал и преди:
ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРИПОЦИТЕ, ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ФК ЛЕВСКИ НЕ СА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ: GLORY HUNTERS.
Може да страдаме, може да сме тъжни, щастливи, да се радваме, да греем от щастие, НО НИЕ СМЕ С ФК ЛЕВСКИ (... докрая, теб обичам и мечтая... )... Един припок, глори хънтър няма да го разбере, но това вече го знаем добре....
За мача видян от трибуните. Мисля, че се получи един приятен двубой в ЕКТ. Очаквах повече агресия от австрийците и повече мощ, но смятам, че и двата отбора се бяха разузнали добре. В началото предпазливо, после с повече атаки и към двете страни. За съжаление непредизвикан рикошет позволи на съперника да реализира. И побеже бяхме ла линията на играчите в ситуацията мисля, че имаше повод ВАР да прегледа подаването към фланговия играч. Според мен имаше засада. Но това не е важно. По-важното е, че втоерото полувреме момчетата в синъо се опитата да върнат гола. Не се получи. Нямахме чиста ситуация, въпреки видимото надмощие. Отчетохме и поредната грашка на Вуцов. Става вече хронично, но пък момчето извади две чисти положения на австрийците.
За мен драми няма. Победи ни доста по-добър отбор като състав, организация, обиграност и бюджет. Опитът за сисните футболисти обаче няма цена. Мисля, че в следващите мачове ще се представим още по-добре и вярвам, че Левски ще спечели точки.
И да, уважаеми г-н Калйджиев, не видях хората да плачат и страдат. Хората се радваха на стадиона, че Левски играе в ЕКТ - ЛЕ. Имаше усмихнати лица, майки и деца.... това е Левски !
ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРИПОЦИТЕ, ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ФК ЛЕВСКИ НЕ СА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ: GLORY HUNTERS.
Може да страдаме, може да сме тъжни, щастливи, да се радваме, да греем от щастие, НО НИЕ СМЕ С ФК ЛЕВСКИ (... докрая, теб обичам и мечтая... )... Един припок, глори хънтър няма да го разбере, но това вече го знаем добре....
За мача видян от трибуните. Мисля, че се получи един приятен двубой в ЕКТ. Очаквах повече агресия от австрийците и повече мощ, но смятам, че и двата отбора се бяха разузнали добре. В началото предпазливо, после с повече атаки и към двете страни. За съжаление непредизвикан рикошет позволи на съперника да реализира. И побеже бяхме ла линията на играчите в ситуацията мисля, че имаше повод ВАР да прегледа подаването към фланговия играч. Според мен имаше засада. Но това не е важно. По-важното е, че втоерото полувреме момчетата в синъо се опитата да върнат гола. Не се получи. Нямахме чиста ситуация, въпреки видимото надмощие. Отчетохме и поредната грашка на Вуцов. Става вече хронично, но пък момчето извади две чисти положения на австрийците.
За мен драми няма. Победи ни доста по-добър отбор като състав, организация, обиграност и бюджет. Опитът за сисните футболисти обаче няма цена. Мисля, че в следващите мачове ще се представим още по-добре и вярвам, че Левски ще спечели точки.
И да, уважаеми г-н Калйджиев, не видях хората да плачат и страдат. Хората се радваха на стадиона, че Левски играе в ЕКТ - ЛЕ. Имаше усмихнати лица, майки и деца.... това е Левски !
-
MAD SCORPI
Не бих казал, че в този мач са ни превъзхождали, и че заслужаваха да победят. Да, имаха освен гола още две добри положения, които Вуцов извади, но нито ни превъзхождаха физически, нито като скорост, нито като технически и пр. Един рикошет, възможност гол.DonBasilio wrote: ↑18 Sep 2026 13:47 Относно мача снощи. RB бяха по-силни и заслужаваха да победят. В такива мачове ЛЕВСКИ може само да расте.
При нас трябва надграждане и нещо повече, Трябва и малко повече разнообразие от страна на Веласкес. Хората дискутирахме, че може би трябваше да излезе с Переа в началото, дори оня келеш Митков или анголското цигане, а после да пусне Бала, Рейналдо, и пр. Но Веласкес си е Веласкес. Така е решил, така направил. При всички положения след почиваката ще видим един преобразен Левски. Връщат се Бурас, Кандем, надявам се скоро Кирилов, този новия защитник вероятно и той ще е на линия. Очакваме Груич вече да се е аклиматизирал, Мубарик. Напред е време Сангаре да бъде включван в игра, имаме и двама български нападатели. Разбира се имаме нужда от попълнения и най-вече класен централен нападател.