НБА сезон 2024-25

Suomi

Re: НБА сезон 2024-25

Post by Suomi »

Nickish wrote: 20 Nov 2024 07:09
Suomi wrote: 14 Nov 2024 18:10 Кавс с пети най-добър старт в историята на НБА!
Хората на Динко могат да ги спрат след два дена. :headbang: Ако не - после хората на Никиша. :P
Факт :good:
Докараха го до четвърти най добър старт. Добро постижение, но колко ще издържат на темпото - предстои да разберем :roll:
:good:
Е кой, ако не шампиона да ги вкара в правия път. :P
Suomi

Post by Suomi »

zilot wrote: 17 Nov 2024 18:53
Dinko wrote: 17 Nov 2024 09:21 Лейкърсите буквално са ударили бинго в драфта с Кънект :idea:
м, да общо взето той беше единствения готов играч който гледах миналата година при колежаните, но ще е интересно да го видим на какво е способен без ЛеБрон и АД :roll:
Нашия сезон до контузията на КД беше на мускули и Дюрант, ся без него и мускули няма :evil: като цяло много зле, ама смятам довечера да ги погледам.
Снощи зяпах Хорнетс - Бъск, ми личи се, че Док ги води Бъкс, задържа прекалено дълго Янис на пейката в последната част, Шарлот ги изравниха и... Янис влезе изстинал и... загубиха мача, да много жестоко ги порязаха съдиите на няколко пъти, но срещу Хорнест трябваше да са си затворили мача рано рано
зилот,
вашите хора наистина след добрия старт забуксуваха...
Контузиите за жалост са част от играта. Освен Дюран и Бийл ви липсва доста. А Нуркич не показва това за което го взеха. :roll:
Suomi

Post by Suomi »

Който е измислил да се заиграва с подовете в залите е за затвора! :twisted: :nono:
Едно време при колежаните имаше подобна тенденцип. После се появиха неоновите екипи(анатема! :popa: ), но за радоста бързо изчезнаха.
Болката в очите беше по-голяма от стъпване върху лего! :P :mrgreen:
Nickish

Post by Nickish »

Suomi wrote: 30 Nov 2024 11:20 Който е измислил да се заиграва с подовете в залите е за затвора! :twisted: :nono:
Успокоих се, мислех, че само аз съм дърт консерватор, който иска паркета да има цвят на паркет :D
Навсякъде този гланц дразни, но най-дразещото, което видях, е червеното на Чикаго - като червено на бик действа :mrgreen:
Nickish

Post by Nickish »

Кливланд взели реванш тази нощ, но нищо, ще броим пилци напролет 8-)
Dinko

Post by Dinko »

Nickish wrote: 02 Dec 2024 09:26
Suomi wrote: 30 Nov 2024 11:20 Който е измислил да се заиграва с подовете в залите е за затвора! :twisted: :nono:
Успокоих се, мислех, че само аз съм дърт консерватор, който иска паркета да има цвят на паркет :D
Навсякъде този гланц дразни, но най-дразещото, което видях, е червеното на Чикаго - като червено на бик действа :mrgreen:
само че действа срещу нас, а не на нас :?

аз си помислих, че това с подовете е някаква инициатива във връзка с тая купа, която в момента тече, ама хабер си нямам до къде стигна :roll:
миналата година отиде при Лейкърсите и Лебронката записа още едно МВП в кариерата ... сигур нещо е смятал и е установил, че от към МВП награди нещо му куца статистиката и айде ... купа! :oops: :P ;)
Image Image
Suomi

Post by Suomi »

Dinko wrote: 02 Dec 2024 11:54
Nickish wrote: 02 Dec 2024 09:26
само че действа срещу нас, а не на нас :?

аз си помислих, че това с подовете е някаква инициатива във връзка с тая купа, която в момента тече, ама хабер си нямам до къде стигна :roll:
миналата година отиде при Лейкърсите и Лебронката записа още едно МВП в кариерата ... сигур нещо е смятал и е установил, че от към МВП награди нещо му куца статистиката и айде ... купа! :oops: :P ;)
Ще им дам аз едни иницаитиви...
То че мачовете вече не са за гледане, ама и хайлайтовете искат да ни спрат да ги гледаме! :gacho: :ugly004:
Вчера позяпах малко от Мемфис-Индиана - абсолютен ужасТ беше играта! С извинение, на много места в момента се играе много по-смислен и красив баскет. :nuts: :42:
Post Reply