НБА 2017-18
Re: НБА 2017-18
Атланта освен Милсап изпуснаха и Хардуей и Хауърд, реално това са им трима от стартерите
очаквам ги в дъното на Изток с Никс, Нетс и Булс. Другите които ще им е трудно да се борят за ПО според мен са Индиана и Детройт, но все пак началото на сезона е далеч и след сапунката Кайри може да се отприщят доста трейдове 

то Супермен сякаш не се вписа в Атланта, така че липсата му едва ли ще е голяма загуба, но си е така - беше титулярzilot wrote:Атланта освен Милсап изпуснаха и Хардуей и Хауърд, реално това са им трима от стартеритеочаквам ги в дъното на Изток с Никс, Нетс и Булс. Другите които ще им е трудно да се борят за ПО според мен са Индиана и Детройт, но все пак началото на сезона е далеч и след сапунката Кайри може да се отприщят доста трейдове
то верно, че и малкия Хардуей напусна, а тъкмо си стабилизира играта
Никс също са ми загадка, особено след напускането на Фил нещата там може и да тръгнат, но може и да се забатачат ...
но си е рано за сериозни оценки, ще има още трансфери
Атланта наистина ги дават последни, което е учудващо при липсата на Нетс.
Но те двата плюс оголените Чикаго отсега могат да обръщат внимание на колежнския баскет и предстоящия драфт. Няма лошо, това си е кръговрата.
Никс и Хюстън подновяват преговорите за Мело.
все си мисля, че за Джими Бътлър можеше да се направи доста по-изгодна сделка.Suomi wrote:Атланта наистина ги дават последни, което е учудващо при липсата на Нетс.Но те двата плюс оголените Чикаго отсега могат да обръщат внимание на колежнския баскет и предстоящия драфт. Няма лошо, това си е кръговрата.
да не говорим, че изобщо не беше нужно да се трансферира ... но ...
Много странно решение да се срине и всичко отначало.Dinko wrote:все си мисля, че за Джими Бътлър можеше да се направи доста по-изгодна сделка.Suomi wrote:Атланта наистина ги дават последни, което е учудващо при липсата на Нетс.Но те двата плюс оголените Чикаго отсега могат да обръщат внимание на колежнския баскет и предстоящия драфт. Няма лошо, това си е кръговрата.
да не говорим, че изобщо не беше нужно да се трансферира ... но ...
А, сега пък има слухове, че Ди-Уейд ще напуска!?!
Бахти тия си разбиха отбора, нали Джими заради това напусна, да остане той - голяма каша с грозде стана. Ще са трудни за гледане тази година биковете.
Спрягат се Кавс и Тъндър за Уейд, естествено на по-късен етап сигурно Маями ще е вариант, но не сега.
и аз го мернах това - планирало се евентуално напускане през сезона.Suomi wrote:А, сега пък има слухове, че Ди-Уейд ще напуска!?!Бахти тия си разбиха отбора, нали Джими заради това напусна, да остане той - голяма каша с грозде стана. Ще са трудни за гледане тази година биковете.
Спрягат се Кавс и Тъндър за Уейд, естествено на по-късен етап сигурно Маями ще е вариант, но не сега.
направо да му се стъжни на човек - готов, изграден играч като Джими Бътлър, доказал че може да е лидер, млад е, с договор за още 3 години да го изпуснеш за трима от Минесота, от тия тримата дето идват, най-добрия е все още контузен и никой не знае как ще се представи след контузията си ...
разкарват Джими, а после освобождават Рондо, сега и ДиУейд. и резултата? 1-2-3 години дънни риби, че може и повече ...
Никиша никакъв го няма да се похвали за Кайри? То не че е и много за хвалене де, все пак Айзея ги вдгна от мъртвите, но сега с Кайри и Хаярд ще са доста различен отбор. Все пак Краудър и Зизич бяха малко пркалено сол в манджата за мен, но явно защото е млад все пак.
Иначе Кавс правят всичко напук на логкат и вместо да градят си дават младите - Бенет, Уигинс, Кайри и накрая Лебро нкато си замине ще останат с разбита команда.
Иначе Кавс правят всичко напук на логкат и вместо да градят си дават младите - Бенет, Уигинс, Кайри и накрая Лебро нкато си замине ще останат с разбита команда.
Уейтърс може да сложиш към младите де ги раздадоха, чуват се слухове, че Уейд май иска в Кавс, сагата с Мело май пак е на дневен редSuomi wrote:Никиша никакъв го няма да се похвали за Кайри? То не че е и много за хвалене де, все пак Айзея ги вдгна от мъртвите, но сега с Кайри и Хаярд ще са доста различен отбор. Все пак Краудър и Зизич бяха малко пркалено сол в манджата за мен, но явно защото е млад все пак.

Айзея има контузия и е по-тежка отобявеното - сделката може ида не стане.
Или Кавс ще искат още нещо - я играч, я още един драфт.
Ноел май остава в Далас в крайна сметка.
Ноел май остава в Далас в крайна сметка.