НБА 2016-07

Suomi

Re: НБА 2016-07

Post by Suomi »

Nickish wrote:
Dinko wrote:чичко Дирк Новицки онзи ден с 5 тройки, 26 точки и бавно и сигурно наближава границата от 30 000 точки в редовния сезон. вече има 29 658 точки и вече е на 6-то място във вечната ранглиста по критерия за общо вкарани точки.
1. Kareem Abdul-Jabbar - 38,387
2. Karl Malone - 36,928
3. Kobe Bryant - 33,643
4. Michael Jordan - 32,292
5. Wilt Chamberlain - 31,419
6. Dirk Nowitzki - 29,658
И ще имаме бледолик в класацията :) Във всеки случай мога да се фукам, че съм гледал като действащи играчи ( по ТВ-то де ;) ) всичките, освен Чембърлейн . Джабар, верно , в края на кариерата му, но все пак невероятната му класа си личеше, въпреки позабавените движения по паркета.
Ей, верно сме гледали почти всички - Джабар и аз го помня. Да не забравяме и още едно момче, което идва отдолу - Лебронката. :P
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Уилт Чембърлейн никой не го е гледал от нас, но това е бил най-бруталния, най-доминиращия играч играл някога в лигата. Просто е бил класи, класи над всички останали. С физика от края на 90те в началото на 60те просто е бил без никаква конкуренция,
Вижте му рекордите. Просто свят ще ви се завие!
http://www.nba.com/encyclopedia/wilts_records.html
Някои от рекордите му просто никога няма да паднат! Брутален отвсякъде!
Image Image
Suomi

Post by Suomi »

DonBasilio wrote:Уилт Чембърлейн никой не го е гледал от нас, но това е бил най-бруталния, най-доминиращия играч играл някога в лигата. Просто е бил класи, класи над всички останали. С физика от края на 90те в началото на 60те просто е бил без никаква конкуренция,
Никога не казвай никога! Ей го Сашо Везенков тази година може да се пусне. :mrgreen:
Уилт е бил наистина от друго измерение. :headbang:
zilot

Post by zilot »

Suomi wrote:
DonBasilio wrote:Уилт Чембърлейн никой не го е гледал от нас, но това е бил най-бруталния, най-доминиращия играч играл някога в лигата. Просто е бил класи, класи над всички останали. С физика от края на 90те в началото на 60те просто е бил без никаква конкуренция,
Никога не казвай никога! Ей го Сашо Везенков тази година може да се пусне. :mrgreen:
бе той ще се пусне, ама дали няма си остане само с пускането :roll: като виждам, че момчета като Суанеган и Бриско ги дават зад него, просто не ми се вярва това да стане :roll: На мен обаче ми е много чудно как така Фулц го дават като № 1 след като отбора му го разнасят, кът насран вестник из драки, миналата година май беше нещо подобно с Бен Симънс, дали няма да има обрат след като се види на какво ниво реално е австралийчето :roll: Интересно, е че дават две латвийчета в първи кръг :roll: едното е от втория отбор на Барса- Радионс Куруц, леко крило, дали при слабата форма на Барса няма да получи шансове и в първия отбор :roll: и Анжеш Пансескис от Гранд Канария, много сходен като физика с Порзингис, а и като статс в Испания :roll:
Иначе от снощи нашите бият САС в Мексико, Букър с 39 точки, Бледсоу с дабъл, Чандлър с 15 борби. Юта вече в почти пълен състав си стават доста добри :roll: Гоберт с 19 точки и 19 борби. А докато Клипърс разнасяли Лекърс ДиАндре с мач 20/20
Image
Suomi

Post by Suomi »

Пак почнаха слуховете за трансфер на Драгич - сега пък в Орландо? От свободните агенти май само Брендън Найт ми хваща окото.
Suomi

Post by Suomi »

zilot wrote:
Suomi wrote:
бе той ще се пусне, ама дали няма си остане само с пускането :roll: като виждам, че момчета като Суанеган и Бриско ги дават зад него, просто не ми се вярва това да стане :roll: На мен обаче ми е много чудно как така Фулц го дават като № 1 след като отбора му го разнасят, кът насран вестник из драки, миналата година май беше нещо подобно с Бен Симънс, дали няма да има обрат след като се види на какво ниво реално е австралийчето :roll: Интересно, е че дават две латвийчета в първи кръг :roll: едното е от втория отбор на Барса- Радионс Куруц, леко крило, дали при слабата форма на Барса няма да получи шансове и в първия отбор :roll: и Анжеш Пансескис от Гранд Канария, много сходен като физика с Порзингис, а и като статс в Испания :roll:
Иначе от снощи нашите бият САС в Мексико, Букър с 39 точки, Бледсоу с дабъл, Чандлър с 15 борби. Юта вече в почти пълен състав си стават доста добри :roll: Гоберт с 19 точки и 19 борби. А докато Клипърс разнасяли Лекърс ДиАндре с мач 20/20
Букър ще кажеш, че е наполовина мексиканец - там направо не е на себе си и прави фантастични мачове! :headbang:
Драфта още не съм обръщал голямо внимание, но скоро ще трябва. Аз лично нямам нищо против да вземем Фокс или Монк от Кентъки, ако търсим гардове. За Фулц, Бол и Смит съм по-песимистично насторен. Тейтъм прави голям скок и вече е пред Джайлс в първите 5. Но аз имам чувството, че ще хвърлим всичко за Блейк Грифин. :roll:
Другото интересно - Люк Кенард започва да се изкачва яко след фантастиния сезон и скоро ще е пред Грейсън Алън, ако вече не е и на някой места. Марканен е интересен избор за 4-ка - може да стреля много добре и височината си я има. ТиДжей Лийф е почти същия като Марканен.
zilot

Post by zilot »

Suomi wrote:Пак почнаха слуховете за трансфер на Драгич - сега пък в Орландо? От свободните агенти май само Брендън Найт ми хваща окото.
тоя на гръб да ти го занеса :lol: :lol: :lol: ама все ми се иска да вземем нещо за него :roll:
Image
Suomi

Post by Suomi »

zilot wrote:
Suomi wrote:Пак почнаха слуховете за трансфер на Драгич - сега пък в Орландо? От свободните агенти май само Брендън Найт ми хваща окото.
тоя на гръб да ти го занеса :lol: :lol: :lol: ама все ми се иска да вземем нещо за него :roll:
Имаме какво да дадем за него - МакБоб, Бабит, Елингтън, Уейтърс - демек, нищо. :mrgreen:
Сигурно ще се разделите с него, иначе ще го изтървете без нищо.
zilot

Post by zilot »

Снощи гледах Далас - Минесота, тия таланти де са ги събрали, са много добрИ, ама ако не ги пазят, гледах как докато пазеха ЛаВийн беше направо смешен, Рубио и той за толку години не се научи да стреля, общо взето единствено Уигинс успяваше да пробива доста здравата защита на Далас тоя мач :roll: Денг не го пазеха и лидер по точки, Таусн на моменти беше много зле, но пък на моменти показа интересни неща, но все още е много далеч от доминиращите Биг Мен в НБА :roll: В защита също са плачевни, Бареа си правеше гаргара с цялата периферия, а при една инетересна комбинация между Барнс, Бареа и Дирк, двамата високи на Минесота се сблъскаха, доста вереме стана, а тоя треньор специалист в защитата не успява да ги понаучи поне малко :roll:
Image
Dinko

Post by Dinko »

снощи Ръсел с поредния си куатрипъл - дабъл, тоя път срещу Войните
27 т., 15 б., 13 ас. и 10 грешки
Post Reply