НБА 2016-07

Suomi

Re: НБА 2016-07

Post by Suomi »

Чикаго има интерес към Бош. Маями няма да го освободи преди първи март обаче, за да не може да играе в плейофите за друг отбор. Тоест за догодина става въпрос. :roll:
Орландо предлага Вучевич плюс първи раунд за Драгич. Едва ли - търсим по-скоро гард или мощно крило.
Голяма шумоотевица за фала на Заза срещу Уестбрук- големи кралици станаха всички. :twisted:
zilot

Post by zilot »

Имах чувството, че Заза искаше да му навре топката там де слънце не огрява :lol: инъче за какво ви е Вучевич след като имате Хасан-чо :roll:
Image
Suomi

Post by Suomi »

зилот,
за Казънс - аз съм го гледал още като беше зелено дърво. ;) Много зле беше като дойде завалията, помня след един мач в който завърши с 5 т. Калипари му наби канчето и почти се скараха. След това обаче заигра на съвсем друго ниво и накрая стана топдрафт. Знам го и какво лайнце е извън терена, но това не му пречи сега да е най-добрия или един от най-добрите центрове. Наиситина не е отборен играч и не го бърка много за отбора, затова и ние отпаднахме рано на Маднеса с него и сега Сакраменто не помирисват плейофи. Плюс Руди Гей смятам нещата стават повече от ясни.
Но примерно сравнен с най-добрия дефанзивен център - Андре Дръмонд - ами извинявай, но в атака Демаркъс има ядрен арсенал в сравнение с него. А за наказателната му да не приказваме... :oops: ДеАндре Джордан и Гобер са след това в дефанзивен план, надявам се и Хасанчо да се ошлайфа и да заеме място някъде там. Но все още един на един го хранят яко.
Голяма изненада тази година е Йокич от Денвър - почти всеки мач им е най-добрия играч. Затова и ще се оптат да трейднат Нуркич, който е също с много голям потенциал.
Suomi

Post by Suomi »

zilot wrote:Имах чувството, че Заза искаше да му навре топката там де слънце не огрява :lol: инъче за какво ви е Вучевич след като имате Хасан-чо :roll:
Не мисля, че ще се съгласим на трансфера. Само не Мело обаче. :evil:
zilot

Post by zilot »

Не съм казал, че е дърво, а че е много надценен, общо взето е бледо копие на СуперМен, реално Къзънс не е делил статс в подкошието, много атаки минават за зъвършване през него, докато примерно Гоберт делеше статс с Фавърс преди конузията му, предполагам като навлезе във форма пак ще почне да носи повече точки :roll: примерно на ДиАндре статса му се удвои при липсата на Грифин, не че е станал по-добър, примерно Къзънс в отбор като ГСУ на мястото на Заза кога ще направи 40 точки и 15 борби, ще парви по 15-18 точки и 12-15 борби, просто няма как да получава толкова топката и да завършва съответно :roll: Като добавим, че е безподобно леке и... бе то не случайно никой не дава нищо за него, колкото и да прави статс и каквото и да искат Сакраменто, направо може да го актуват като недвижима собственост :twisted:
Image
Dinko

Post by Dinko »

я, Лейкърс се смъкнали последни на Запад. :roll:
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Dinko wrote:я, Лейкърс се смъкнали последни на Запад. :roll:
Показателен е последния им мач.
рекордна загуба!
Image Image
zilot

Post by zilot »

DonBasilio wrote:
рекордна загуба!
явно ще танкват, за още един топ драфт, на мен ми у чудно нашите що се напъват да бият, да не би Люк Уолтън да е решил да ни вкарва в ПО, то 8-мото място ми се види доста свободно :roll: Иначе покрай мексиканското турне прочетох, че майка му била Мексиканка :roll: Бледсоу с рекордни 40 точки и 13 асиста, между другото и той е от играчите де може да напраявт трипъл през сезона :roll: Голяма простотия на Лаури срещу Найт, май направо го изгониха съдиите, да видим ще има ли допълнителни последствия за него, съмняваме да се размине :roll:
Image
Dinko

Post by Dinko »

то това 8-мо място май никой не го иска ;)

на кой майка му била мексиканка? на Люк Уолтън ли? а той нали е тренер на Лейкърс? :roll:
Dinko

Post by Dinko »

DonBasilio wrote:
рекордна загуба!
да бе - 49 точки разлика, при това от Далас :roll:
Post Reply