НБА сезон 2024-25

Dinko

Re: НБА сезон 2024-25

Post by Dinko »

Suomi wrote: 30 Apr 2025 19:51
Dinko wrote: 30 Apr 2025 08:51
Деймиън Лилард, един от най-добрите стрелци в модерната история на баскетбола, може да остане извън игра цяла година. Гардът на Милуоки получи контузия в последния мач на отбора от плейофите срещу Индиана, а след ядрено-магнитен резонанс, за съжаление опасенията за това колко е тежка травмата му се потвърдиха.

Легендата на Портланд Трейл Блейзърс е със скъсан ахилес на левия крак, а това автоматично поставя под съмнение участието му в следващия сезон. Както е известно, това е една от най-сериозните контузии в спорта и обикновено възстановяването трае около 9 месеца.
Там показателно беше като се контузи - никой не дойде да му помогне. По едно време дойде един от отбора, дигна го.. и го остави на центъра! :P :oops: Така че нещата в съблекалнята не са добре.
Милуоки кой знай колко не ги следя, но тая година, като спечелиха тая Купа гледах повече, даже и награждаването и ми се стори, че Лилард май не го приемат много много в отбора ... сега не знам дали е поради негов кофти характер или щото дойде за сметка на Джру или и двете, но в това награждаването, Лилард го играеше че е втория в отбора след Янис, позиция която може би си мисли че му се пада, ама дали и останалите в отбора мислят така не е хич сигурно. още повече че на церемонията липсваше Мидълтън ...
Dinko

Post by Dinko »

Никс днес затвориха серията като гости на Детройт. 4:2, Пистънс и двете им победи навън. като се има предвид че това били и първите им победи в ПО от близо 20 години - прилично представяне ;) ... догодина повече :) .

Клипърс и Денвър отиват на седми мач
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Suomi wrote: 30 Apr 2025 19:56
Лейкърс падат. Моето мнение, с Лука Дончич станаха по-слаби. Кой каквото иска да ми дава като факт. Привличането е грешка, което спря развитието на отбора. Лука застъпва и изземва от играта на Леброн и Остин Рийвс. Не надградиха с него, а отслабиха от играта под коша, където АД доминираше.
Минесота може да направят изненадата на Запад! Имат играчите, имат всичко.
Базилио,
хубави неща си написал, но се водиш винаги от моментните резултати и какво си чул от коменаторите и експертите. :roll:
Само преди два месеца писа, че Лейкърс ще се борят за титлата, а Минесота не са на висота:
Голям мач на Лейкърс тази сутрин. Гледах го. Просто убиха Денвър. В защита, в нападение. Във всички компоненти на играта. В защита на няколко пъти показваха как 2ма човека стоят около Жокера и го блокират. Правилна ротация, точна стрелба от 3та, тежеста се поделя от повече от 1-2ма топ играчи. Елементи, които могат да ги направят contenders.
Сега след няколко мача в плейофите обърна нещата наобратно. :nuts:
Първите няколио мача Лейкърс игра много добре с Дончич, Остин Рийвс и Леброн. Даже похвалих и треньора Ридик. Но от тогава нищо. Особено с контузията на Леброн се оказа, че отборът е нищо без него. Езерняците играха много добър баскетбол след Нова Година. Много ми харесваха като игра преди да стане трейда. Но последният зациклиха.
С разни техни фенове коментирах, че е грешка идването на Лука. Те ме контрират, че тепърва ще градят отбор около него след Леброн. Ще видим! Даже след вчерашното отпадане Леброн намеква, че АД е липсвал в тези мачове. (ще се пробвам да намеря статията, защото ми излезе на телефона).

Тази сутрин Клипърс добутаха серията до 7ми. мач. Добра битка се получи. Норман Пауъл направи много силен мач, макар че предния мач го критикувах. Джамал след избухването миналата среща, сега не беше ОК.
Image Image
Dinko

Post by Dinko »

А дали Янис и Лука няма да са бъдещето на Лейкърс :roll:
Suomi

Post by Suomi »

DonBasilio wrote: 02 May 2025 09:28
Лейкърс падат. Моето мнение, с Лука Дончич станаха по-слаби. Кой каквото иска да ми дава като факт. Привличането е грешка, което спря развитието на отбора. Лука застъпва и изземва от играта на Леброн и Остин Рийвс. Не надградиха с него, а отслабиха от играта под коша, където АД доминираше.
Минесота може да направят изненадата на Запад! Имат играчите, имат всичко.
Базилио,
хубави неща си написал, но се водиш винаги от моментните резултати и какво си чул от коменаторите и експертите. :roll:
Само преди два месеца писа, че Лейкърс ще се борят за титлата, а Минесота не са на висота:
Голям мач на Лейкърс тази сутрин. Гледах го. Просто убиха Денвър. В защита, в нападение. Във всички компоненти на играта. В защита на няколко пъти показваха как 2ма човека стоят около Жокера и го блокират. Правилна ротация, точна стрелба от 3та, тежеста се поделя от повече от 1-2ма топ играчи. Елементи, които могат да ги направят contenders.
Първите няколио мача Лейкърс игра много добре с Дончич, Остин Рийвс и Леброн. Даже похвалих и треньора Ридик. Но от тогава нищо. Особено с контузията на Леброн се оказа, че отборът е нищо без него. Езерняците играха много добър баскетбол след Нова Година. Много ми харесваха като игра преди да стане трейда. Но последният зациклиха.
С разни техни фенове коментирах, че е грешка идването на Лука. Те ме контрират, че тепърва ще градят отбор около него след Леброн. Ще видим! Даже след вчерашното отпадане Леброн намеква, че АД е липсвал в тези мачове. (ще се пробвам да намеря статията, защото ми излезе на телефона).

Тази сутрин Клипърс добутаха серията до 7ми. мач. Добра битка се получи. Норман Пауъл направи много силен мач, макар че предния мач го критикувах. Джамал след избухването миналата среща, сега не беше ОК.
Леброн каза, че АД е казал какви са проблемите и затова са го трейднали. А именно - липсата на тежък център. АД си е 4-ка и предпочита там да играе, заради стрелбата си от разстояние. А и да не се ръга много под коша, да не се контузи. :oops:
Май се готви за:
Image
:good: :inbox:
Suomi

Post by Suomi »

Наистина край на една ера! :123:
От Деийвид Робинсън-Тим Дънкан, през триото Паркър-Ману-Дънкан. Беше удоволствие да се гледат и диктуваха темпото в лигата дълги години. Респект! :headbang:
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Suomi wrote: 03 May 2025 10:49
DonBasilio wrote: 02 May 2025 09:28
Базилио,

Леброн каза, че АД е казал какви са проблемите и затова са го трейднали. А именно - липсата на тежък център. АД си е 4-ка и предпочита там да играе, заради стрелбата си от разстояние. А и да не се ръга много под коша, да не се контузи. :oops:
Май се готви за:
Image
:good: :inbox:
хмм?!
Image Image
Suomi

Post by Suomi »

Тази нощ Хюстън с победа навънка, докарват нещата до 7-ми мач. А като гледаш хай-лайт от мача от 7 коша само два техни. Другото Стеф, Джими, кош и фал - голяма феерия. :P Голямо лизане на звездни задници. :headbang: :ugly004: :nono:
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Ракетите го добутаха до 7 мач. Войните трябваше да затворят серията, но явно и при тях нещата скърцат. Няколко пъти коментаторите повториха, че те не са същия отбор, който няколко пъти отстранява Хюстън. Играят с много лека 5ца и няма кой да се бори под коша след като всички са на 3та. Треньорът на Ракетите вкара 2ри голям играч под коша (ветерана Стивън Адамс) и ги преучпха под коша. Хюстън имат реални шаснове без никакви звезди да ги отстранят.
Image Image
Suomi

Post by Suomi »

Dinko wrote: 02 May 2025 16:48 А дали Янис и Лука няма да са бъдещето на Лейкърс :roll:
То половината лига вече се нареди. :good:
Хюстън и СА изглеждат възможен вариант. Но Лейкърс винаги им трябват суперзвезди и като Леброн приключи ще им трябва нова дойна крава.
Post Reply