НБА сезон 2024-25
- DonBasilio
Re: НБА сезон 2024-25
Който и да се класира, мисля, че няма шанс с/у Минесота. Вълците смятам, че ще се опънат на Оклахома на финала на Запад.

- DonBasilio
Giannis Antetokounmpo trade proposals: 4 potential deals that pique our interest
https://www.nytimes.com/athletic/632825 ... als-bucks/

Денвър излъгаха Клипърс и се класираха напред. Хардън с много слаб мач.
А Ант сменя визията и нещо ми се прави на Джордан.

А Ант сменя визията и нещо ми се прави на Джордан.
- DonBasilio
4:3 е винаги излъгване.
Този мач го реши слабат стрелба на Брадата. А да не говорим спорния забив по предня мач, който ако беше друго решението серията щеше да има друга развръзка.
старата гвардия от ГСУ елеминира тая сутрин Хюстън и отива на Минесота в 1/2 финала на запад.
а Индиана максимално се възползва от липсата на Гарланд и взема гостуването в първия мач от серията с Кавс. тук може и да стане изненада
а Индиана максимално се възползва от липсата на Гарланд и взема гостуването в първия мач от серията с Кавс. тук може и да стане изненада
- DonBasilio
Много обещаващи резултати тази сутрин. Ако може всички серии да бъдат в 7 мача, ще е супер. Денвър извадиха щампионски дух.
И 3те мои фаворите загубиха първите срещи като домакини. Дано Войните изпотят Минесота тази вечер!
И 3те мои фаворите загубиха първите срещи като домакини. Дано Войните изпотят Минесота тази вечер!

Определено интересни стартове на сериите.
Оклахома профукали 9 т. преднина 3 минути преди края.
В плейофа победата се кове със свирепа защита, а нея я няма много до момента. След тоя шоу тайм през сезона забравиха как се играе в защита.
Оклахома профукали 9 т. преднина 3 минути преди края.
В плейофа победата се кове със свирепа защита, а нея я няма много до момента. След тоя шоу тайм през сезона забравиха как се играе в защита.
Ръската дотук по-скоро помага на Денвър, но при него никога не е късно да го прихванат бесовете
А КАТ се е амбицирал да се докаже в Никс след трансфера от Минесота
А КАТ се е амбицирал да се докаже в Никс след трансфера от Минесота
- DonBasilio
OKC цял мач контролираха мача с комфортна преднина. Даже нон-стоп изтъкваха по-добрата им защита като показатели. По едно време чадърите бяха 13 към 6 в полза на ОКС. Изгубиха спечелен мач. Младост, неопитност, не знам. В Денвър всичките са гърмяни зайци. Специално внимание обръщам на Аарън Джордън. Освен фотомодел, играе с все по-голяма тежест в Денвър. За последните 10на дни 2ри важен мач взима със сирената. Денвър са един отборите, които гледам с най-голям кеф последните 2-3 сезона.