НБА 2016-07

Post Reply
Suomi

Re: НБА 2016-07

Post by Suomi »

zilot wrote:
Dinko wrote:
Suomi wrote:ZЗабравих да спомена най-голямата новина от последните дни. Бен Симънс със счупена костица в десния крак. Почти сигурно ще трябва и операция и времето за възстановяване не се знае. Доста лош старт на кариерата му в НБА, може да се сравни с тези на Рандъл и Ембиид. Дано да се оправят вички и да имат дълги и сполучливи кариери, защото са много талантливи.
аз нямам още навика да надничам в тая тема за баскета :oops:

това момче не го ли избра Филаделфия под номер 1 в драфта? :roll:
ъхъ, там кондиционен е някакъв българин, две години Ембит лекува контузия се Симонс, а имат и още почупени
Или с други думи - новия Леброн. :P С много голяма кошница дойде от колежаните, но там се видя, че не е отборен играч. Не можа да докара колежа си Луизияна даже до Маднес. :oops:
зилот,
да не обвиняваш индиректно нашия човек? :twisted:
Dinko

Post by Dinko »

а това момче, което Чикаго взе - Дензъл Валантайн (дано не му бъркам името), донесе титлата в Лятната лига за Булс.

добър избор се очертава.

то и след този мач не съм следил какво се случва в НБА де :oops:
Suomi

Post by Suomi »

Dinko wrote:а това момче, което Чикаго взе - Дензъл Валантайн (дано не му бъркам името), донесе титлата в Лятната лига за Булс.

добър избор се очертава.

Валънтайн беше човека-оркестър в МичСт. Също като Драймонд Грийн навремето. Но Валънтайн е по-нисък и с по-слаба защита, но е с голям потенциал. Да се учи от Ди-Уейд и Рондо и след година-две ще е готов за голяма роля.
Suomi

Post by Suomi »

Маями пак паднаха от Минесота, но този път сме дали почивка на Хасан и Драгич. Но още от няколко мача се вижда най-големия ни проблем - наказателната линия. Всички мачове бяхме под 70 %! :evil: Трудно ще стане така, всички близки мачове се решават оттам.
Ричардсън още нее готов и може да изтърве даже старта на сезона.
зилот,
какво се чува при вас - трейдове на Бледсо и Найт!?! :roll: Вярно, че много гардове събрахте, но трябва да се мисли внимателно кой ще трейдвате.
zilot

Post by zilot »

то беше есно, че единия си тръгва, дано да не е Бледсоу, че той ни дърпа защитата по периферията, без него сме много зле в защита Найт не ми е по вкуса, много е непостоянен и няма да голяма загуба, ако може и Чандлър и Дъдли да ги пуснем по пързалката най-добре
Image
Dinko

Post by Dinko »

Suomi wrote:
Dinko wrote:а това момче, което Чикаго взе - Дензъл Валантайн (дано не му бъркам името), донесе титлата в Лятната лига за Булс.

добър избор се очертава.

Валънтайн беше човека-оркестър в МичСт. Също като Драймонд Грийн навремето. Но Валънтайн е по-нисък и с по-слаба защита, но е с голям потенциал. Да се учи от Ди-Уейд и Рондо и след година-две ще е готов за голяма роля.
даммм,
попада на мечтани учители - и ДиУейд и Рондо са легенди, а и са в края на кариерите си, така че само може да попива от огромния им опит!

надявам се и Дъг Макдърмът да чупи кошовете тази година! 8-) това ще му е 3-ти сезон, вече трябва да е отърсил новобранското у себе си!
Suomi

Post by Suomi »

Dinko wrote:
Suomi wrote:

добър избор се очертава.

даммм,
попада на мечтани учители - и ДиУейд и Рондо са легенди, а и са в края на кариерите си, така че само може да попива от огромния им опит!

надявам се и Дъг Макдърмът да чупи кошовете тази година! 8-) това ще му е 3-ти сезон, вече трябва да е отърсил новобранското у себе си!
Дамм, МакБъкет беше чудовище при колежаните, докато играеше при баща си в Крейтън. Дано да се отпуши, защото в атака е доста нестандартен.
Suomi

Post by Suomi »

Между другото онзи ден ДжейАр Смит подписа 4 годишен договор за почти 60 М!?! :shock: :twisted: Тези направо не са добре - толкова пари за играч, който само може да стреля и то отвреме-навреме. :245: Но, чужди проблеми, все пак с тези свински пари не ги чакат добри дни НБА.
Suomi

Post by Suomi »

Слухове, че искаме да трейдваме Драгич за... Руди Гей и Колисън. Не, не, не! Само не и Гей - антиотборен играч и ще развали атмосферата за секунди! :evil: Спо е уверил Горан, че няма нищо вярно, но явно вече му кроим шапката. :roll:
Уили Рийд с доста добра продукция, дано така да продължи и в редовния сезон. Но паднахме и от Шарлът онзи ден и от Филаделфия тази нощ. Освен от наказателната линия, този път и от тройката сме зле. При това положение нещата са доста зле.
Но подгответата ни вече свършиха и сряда откриваме срещу Орландо.
Бевърли ще изтърве 20 мача за Хюстън. Дани Грийн аут три седмици за СА. А на Ноел горкия му предстои операция на коляното - много лошо... :evil:
Suomi

Post by Suomi »

Маями освободиха очаквано Окаро Уайт и Уебър, но за Бено Удрих не очаквах! Също Фернандес и Монтеро, но те нямаха никави шансове. Уили Рийд и МакГрудър са в отбора - и двамата са ми любимци от много време и дано не ме разочароват този сезон. Драгич трябва да е готов за старта, но Ричардсън може и да не е.
Post Reply