За Балкан лошо се контузи Пищиков, след отскок при преземяването стъпа на кръка на друг играч, а таман беше влязал в игра, дано да не е нещо сериозно

Това бяха два съвсееем различни мача
Аз гледах. мача днес на запис, че снощи бяхме на Аватар . Ами не влизааха проклетите тройки... Нито чистите, нито изнасилените.. А Митко Ангелов ако беше толкова добър в треньорлъка, колкото в псувните, цена нямаше да има.. Иначе ми харесаха техните алей-упи, хареса ми и Ники Стоянов от нашите, но уви.. Нова година - нов късмет!
Ние сега се върнахме с момчетата от Ваканда форевър . Но Аватар е още почти час по-дълъг и не виждам как ще издържат хубостниците. Но имам билети безплатни и обичам фантастика, така че ще се ходи сам.Nickish wrote: ↑27 Dec 2022 19:03Аз гледах. мача днес на запис, че снощи бяхме на Аватар . Ами не влизааха проклетите тройки... Нито чистите, нито изнасилените.. А Митко Ангелов ако беше толкова добър в треньорлъка, колкото в псувните, цена нямаше да има.. Иначе ми харесаха техните алей-упи, хареса ми и Ники Стоянов от нашите, но уви.. Нова година - нов късмет!