Аз си чакам Дунав.

Гледам в Б групата Шоутайм и Карпополис на големия финал, но подали ли са документи за А група - не знам?
Охо, доста промени!?! Това не мога да го разбера в баскета - текучеството е голямо и няма нищо общо както примерно футбола.Nickish wrote: ↑21 Aug 2024 16:55 Тотална смяна на отбора при нас. Вече взехме 4 нови американци, още не съм им запомнил имената. Взимаме и Крис Минков., Милен Захариев и едно момче от ЦСКА. Напускането на целия миналогодишен отбор доведе до гневни реакции из фейса, особено това на Ники Стоянов, но това е положението... В края на септември е първия ни мач от Северната лига., дотогава вероятно ще се е появил и петия американец и ще видим имало ли е смисъл![]()
ЦСКА май въобще не се регистрираха за участие. Ако намерят пари в последния момент сигурно ще им намерят и вратичка. Левски уж се регистрираха, но не знам да са обявили договор с играч. Най-активни са Рилски и Балкан, но септември като почнат предсезонните турнири ще видим кой какво е направил.
Еее, пак се прочухме!
Боянов пък отива в Черноморец.Nickish wrote: ↑22 Aug 2024 08:58ЦСКА май въобще не се регистрираха за участие. Ако намерят пари в последния момент сигурно ще им намерят и вратичка. Левски уж се регистрираха, но не знам да са обявили договор с играч. Най-активни са Рилски и Балкан, но септември като почнат предсезонните турнири ще видим кой какво е направил.