Бг баскет 2024-25

Suomi

Бг баскет 2024-25

Post by Suomi »

Хайде тука отваряме, макар експерта да е Никиша.
Аз си чакам Дунав. :P
Гледам в Б групата Шоутайм и Карпополис на големия финал, но подали ли са документи за А група - не знам?
zilot

Re: Бг баскет 2024-25

Post by zilot »

ае да кажем за 18-ките, че се класираха в Дивизия А, снощи ги гледах срещу Полша и мога да кажа, че не съм виждал родна селекция да играе такава агресивна и добра защита. Гавалювов има страхотно чувство към топката, но ако в Нова реши, че може така да се скатава в защита ще търка пейката, има и много добър дрибъл, но не вижда играта /и да виждам колко асисти прави на мач, но основно са тръгване на пробив и вадене на тройката, но и снощи се видя, че това са отработени атаки и хвърляния на изуст, при което прави два пъти топката в нищото, а след почивката поляците се ориентираха към тази атака и пресякоха няколко паса, не само негови де. Не случайно е само с 1 асистенция второто полувреме/. В отбора има доста момчета които тренират навън, но липсват високи, общо взето само Деян Колев от някъква школа в Италия, мнго добра защита в боята, лепна и няколко чадъра. Крисиян Василев е роден ребаундър, но за да играе ТК трябва да порастне с 5-6 санта /поне/ Иван Димитров - класическа двойка, много агресивен към коша, страхона защита, бързи ръце, но много дървена стрелба, почне ли да се работи върху нея, го чака сериозно бъдеще, но вече трябва да получава по 10-15 мин. в НБЛ, ако искат да се развива, но при глобуса не виждам как това ще стане. Теодор Трифонов /Дунав/ още една типична двойка и като физика даже, но след 5-тата минута на втората част при излизането на Гавалювов и влизането на Мишо Калинов във две атаки реши да се прави на герой /пг/ и треньорите бързо го пратиха на пейката да му охладят главата :roll: но талант има. Даниел Хинков /по-малкия от братята в отбора, тренират в Немски отбор/ много добра физика и даже го ползваха и като ТК, но няма височина за тази позиция и според мен е по-скоро 2-ка. Брат му няма такава физика, но е много пъргав и страхотно се пласира, просто в ростъра имаше само гардове и конкуренцита беше висока. И Мишо Калинов, много му личи, че е по-малък, а височината му е само 185, но вижда играта. Бе в рустъра имаше 5 момчета на 17, като догодина, ако няма нещо извънредно Калинов и Хинков трябва да са водещите в отбора.
Остава да видим какво ще направят 16-ките в дивизия А от 9-ти
Image
Suomi

Post by Suomi »

Браво на момчетата, гледам и девойките доста добре вървят. :yes:
Nickish

Post by Nickish »

Тотална смяна на отбора при нас. Вече взехме 4 нови американци, още не съм им запомнил имената. Взимаме и Крис Минков., Милен Захариев и едно момче от ЦСКА. Напускането на целия миналогодишен отбор доведе до гневни реакции из фейса, особено това на Ники Стоянов, но това е положението... В края на септември е първия ни мач от Северната лига., дотогава вероятно ще се е появил и петия американец и ще видим имало ли е смисъл :roll:
Suomi

Post by Suomi »

Nickish wrote: 21 Aug 2024 16:55 Тотална смяна на отбора при нас. Вече взехме 4 нови американци, още не съм им запомнил имената. Взимаме и Крис Минков., Милен Захариев и едно момче от ЦСКА. Напускането на целия миналогодишен отбор доведе до гневни реакции из фейса, особено това на Ники Стоянов, но това е положението... В края на септември е първия ни мач от Северната лига., дотогава вероятно ще се е появил и петия американец и ще видим имало ли е смисъл :roll:
Охо, доста промени!?! Това не мога да го разбера в баскета - текучеството е голямо и няма нищо общо както примерно футбола. :?
ЦСКА и Левски направиха ли отбори? :roll:
Nickish

Post by Nickish »

Suomi wrote: 21 Aug 2024 18:23

Охо, доста промени!?! Това не мога да го разбера в баскета - текучеството е голямо и няма нищо общо както примерно футбола. :?
ЦСКА май въобще не се регистрираха за участие. Ако намерят пари в последния момент сигурно ще им намерят и вратичка. Левски уж се регистрираха, но не знам да са обявили договор с играч. Най-активни са Рилски и Балкан, но септември като почнат предсезонните турнири ще видим кой какво е направил.
Nickish

Post by Nickish »

Извинявам се, от ЦСКА вземаме Виктор Гергов и Георги Цеков. Виктор просто го пропуснах в предното си писание.
Suomi

Post by Suomi »

Еее, пак се прочухме! :oops: :gacho:
Suomi

Post by Suomi »

Nickish wrote: 22 Aug 2024 08:58
Suomi wrote: 21 Aug 2024 18:23

ЦСКА май въобще не се регистрираха за участие. Ако намерят пари в последния момент сигурно ще им намерят и вратичка. Левски уж се регистрираха, но не знам да са обявили договор с играч. Най-активни са Рилски и Балкан, но септември като почнат предсезонните турнири ще видим кой какво е направил.
Боянов пък отива в Черноморец.
Четох, че и Берое няма да вземат лиценз. Обмислят младежи до 20 да попъни последното място. Биха играли в Ботевград и другите отбори ще преотстъпват там. Най-евтиното решение, но колко ще е добро момчетата да ги млатят седмица след седмица... :roll: Да дадат на някой отдолу и това е.
Post Reply