Докато почнат може да останат само медалистите.
Но не е за смях работата де.
Бг баскет 2024-25
- DonBasilio
Re: Бг баскет 2024-25
Не знам какво трябва да стане, коренно трябва да се променят нещата. Не е проблемът само в спорта.
и като си толку навътре в родния баскет искаш да ми кажеш, че не знаеш, че вече повече от 10 години я има два чисти мача на кръг, я не и за това не са виновни цървулите в спорта, ами някой друг. А дали не е проблема, че ФИБА Европа последната година и половина не изтряска сумати и българи и се поосетиха, че явно ще наблюдават повече и... си биха чукалатаDonBasilio wrote: ↑03 Oct 2024 20:23Не знам какво трябва да стане, коренно трябва да се променят нещата. Не е проблемът само в спорта.
Нека осакатения сезон започне сега!
Шумен-Миньор 74:90 - перничани разчитат почти изцяло на българи
Днеска Рилецо-Спартак
Шумен-Миньор 74:90 - перничани разчитат почти изцяло на българи
Днеска Рилецо-Спартак
Още мачът за суперкупата показа, че в Самоков засега чудеса не се очакват ... Трагично първо полувреме за нас, позакърпено второ ... минус 18 точки.
От толкова версии на програмата за първенството се обърках вече, но мисля, че следващия кръг почиваме, а на 19 ни е първото домакинство, срещу Миньор.
Първата голяма изненада - Балкан-Берое 91:92!
Антъни Уокър с 32 т. и 11 б!?! Банкс с 15 т., 8 б и 6 ас което също си е постижение.
Дано има повече такива мачове.
---
А в Б група Изток - Черно море Викуда-Дунав 2016
В групата са още Шоутайм, Ънстопъбъл, Шумен А и Черноморец Блак Шаркс. Много английско звучене, трябваше и ние да сме нещо от сорта на Дунав Крашърс.
Антъни Уокър с 32 т. и 11 б!?! Банкс с 15 т., 8 б и 6 ас което също си е постижение.
---
В групата са още Шоутайм, Ънстопъбъл, Шумен А и Черноморец Блак Шаркс. Много английско звучене, трябваше и ние да сме нещо от сорта на Дунав Крашърс.
- DonBasilio
оплакват се от съдиите.Suomi wrote: ↑06 Oct 2024 15:32 Първата голяма изненада - Балкан-Берое 91:92!
---
Но да допуснеш 92 т. като домакин, явно си играл без защита
40 точки разлика направо изглеждахте като ученички играещи срещу мъжки отбор погледах малко, Тошков с прилично включване, направи 2-3 хубави отигравания, ма като цяло много зле
Мдаа, Рилски пада в Унгария, Балкан разгромен, нас ни отупаха два пъти в Северната лига - Европата нещо ни се откъсва, ще трябва да го забързаме малко тоя спорт