НБА сезон 2024-25

DonBasilio

Re: НБА сезон 2024-25

Post by DonBasilio »

zilot wrote: 06 Jun 2025 22:19 бах туй обезличаване - 19т. и 10б, че той през редовния сезон е средно с 20т. и 6-7 борбри :mrgreen:
в плейофите повиши статистиката.
(24.8 points per game, 5 rebounds, and 3.5 assists)

Имах предвид в последната част в първия мач. почти не игра.
Image Image
Nickish

Post by Nickish »

Изгледах последните 5-6 минути само. Индиана вече бяха обърнали резултата и не допуснаха реконтра на OKC. Интересен фаул направи Нейсмит срещу Карузо - хем го фаулира, хем направо си го хвана за оная работа във въздуха :oops: :D. Както и да е, неспортсменското му се размина, Индиана взе мача.
Dinko

Post by Dinko »

горе долу и аз толкоз гледах - последните 4-5 минути.
Тъндър ми се стори, че вече бяха наляли гипса и отписали мача. сега дали са се спекли само за тоя мач или ще ги държи още - ще видим, ама Индиана ако вземе и следващото си домакинство и вече стане 3:1, то не знам дали ОКС ще могат да се вдигнат вече.
Шей беше с един такъв празен поглед, нито се напъваше, даже и фаулове не си изкарваше ...
Image Image
Nickish

Post by Nickish »

Оклахома изравни серията. Ще има поне още два мача :) SGA свърши доста работа в последните 4 минути, които гледах. Имаше крачки при една от успешните му стрелби, ама айде - не са в Европа :)
Nickish

Post by Nickish »

Оклахома с домакинска победа, без шансове за "обръщалка по индиански" :) Халибъртън едно, че слабичко стреля,ами и контузия получи. Очаква се инфо за сериозността й.
Индиана домакинства на шестия мач в петък рано сутринта.
Dinko

Post by Dinko »

така като гледам статса, ОКС тоя път не са заложили всичко на Шей (31 т.), а и Джейлън Уилямс е със сериозен принос (40 точки).
Индиана вече ще е пред огромно напрежение за домакинството си. нещата при 3:2 са си критични за тях.
и все пак ми се иска седми мач :)
Image Image
Dinko

Post by Dinko »

малко неочакван старт на трансферите това лято
Орландо Меджик успя да привлече гарда на Мемфис Гризлис Дезмънд Бейн.

В замяна на услугите на 26-годишния Бейн "гризлитата" ще получат гардовете Коул Антъни и Кентейвиъс Колдуел-Поуп, както и четири незащитени избора в първия кръг на драфта - пик номер 16 в предстоящия в края на месеца драфт, и изборите на "магьосниците" през 2026, 2028 и 2030 година. Освен това Мемфис ще има правото да размени избори в първия кръг през 2029 година.
Бейн беше най-постояния играч на Мемфис последните години, сега Орландо с Банкеро, Вагнер и вече с Бейн може да се счита за сериознен претендент на Изток. не е ясно как ще се сработят разбира се, но пък се очаква на Изток да има сътресения в досегашните фаворити и Орландо могат смело да се считат за нова сила на Изток.
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Dinko wrote: 17 Jun 2025 09:13 така като гледам статса, ОКС тоя път не са заложили всичко на Шей (31 т.), а и Джейлън Уилямс е със сериозен принос (40 точки).
Индиана вече ще е пред огромно напрежение за домакинството си. нещата при 3:2 са си критични за тях.
Гледах почти целия мач и малко се поуспах сутринта. Много силен мач на Джейлън Уилямс. Той м/удругото идва от университета на Санта Клара, където се премести моя градски Ал. Гавалюгов.
Много слаб мач на Халибъртън. Вкара първи точки чак в средата на 3та част.
SGA пореден силен мач.
В последнат четвърт Индиана направиха 4 поредни грешки в атака. В 4 поредни атаки ОКС им открадна топката. Много рядко съм виждал такова нещо.
Връщам се към слабия мач на Халибъртън. В доста атаки на Индиана центровете Хартенщайн или Холмгрен заставаха в защита на постове 1 или 2 (гардовете, където пазят на 3та) при зонова защита. Доста агресивно да блокират изстрели отдалече. Според мен това обърка атаката на Индиана. И 2та високи играчи са млади и повратливи. на тези години имат още бързина и пъргавина. Доста агресивно пазеха. Червена точка за треньора им.

За Инидана силен мач направи резервата Маконъл. Индиана стигнаха до 2 точки разлика. Според мен тренерът на Индиана трябваше да му даде повече минути в края след като му беше тръгнала играта добре.
Image Image
Dinko

Post by Dinko »

DonBasilio wrote: 17 Jun 2025 13:38
Dinko wrote: 17 Jun 2025 09:13 така като гледам статса, ОКС тоя път не са заложили всичко на Шей (31 т.), а и Джейлън Уилямс е със сериозен принос (40 точки).
Гледах почти целия мач и малко се поуспах сутринта. Много силен мач на Джейлън Уилямс. Той м/удругото идва от университета на Санта Клара, където се премести моя градски Ал. Гавалюгов.
Много слаб мач на Халибъртън. Вкара първи точки чак в средата на 3та част.
SGA пореден силен мач.
В последнат четвърт Индиана направиха 4 поредни грешки в атака. В 4 поредни атаки ОКС им открадна топката. Много рядко съм виждал такова нещо.
Връщам се към слабия мач на Халибъртън. В доста атаки на Индиана центровете Хартенщайн или Холмгрен заставаха в защита на постове 1 или 2 (гардовете, където пазят на 3та) при зонова защита. Доста агресивно да блокират изстрели отдалече. Според мен това обърка атаката на Индиана. И 2та високи играчи са млади и повратливи. на тези години имат още бързина и пъргавина. Доста агресивно пазеха. Червена точка за треньора им.

За Инидана силен мач направи резервата Маконъл. Индиана стигнаха до 2 точки разлика. Според мен тренерът на Индиана трябваше да му даде повече минути в края след като му беше тръгнала играта добре.
Халибъртън бил с контузия, така играл мача. не вкарва от игра, бележи 4 фаула ... имаше някакво видео, как ходи с нещо като колан на кръста ...

а Маконъл мен лично ме кефи, прави много силни включвания от пейката, има много интелигентна игра.

Индиана залага на силна финална част, ама Тъндър ги усетиха и последните два мача ги цакат иманно там.
Image Image
Dinko

Post by Dinko »

а верно какво стана с Гавалюгов? беше миналия сезон във Виланова, канех се да питам Мастъра и Фина, че те ги следят колажаните ... :roll:
Image Image
Post Reply