DonBasilio wrote: ↑05 Aug 2024 08:08
Suomi wrote: ↑28 Jul 2024 08:03
Нова година - нов късмет.
Без за Сашко обаче. Но на село си е по добре, плюс там си е легенда.
----
Пол Джордж във Фили, Калеб Мартин и той, там също Макси на макс договор. Добре, че няма играч Мини.
Крис Пол при Уемби, ясна ни е идеята.
Тейтъм и Уайт също с нов договори при шампионите.
Клей Томпсън и Динвиди в Далас - там тръгват с голямата кошница майче.
Сашо Везенков-син няма качествата за НБА. Бавен и статичен играч с никаква защита. Имаша огромния късмет да попадне на точния треньор в точното време в Олимпиакос, който имаше търпението да го изчака и настрои играта на целия отбор около №7.
Няма тези качества на унверсален играч с твърдата статистика, в който и отбор да отиде. Преди Олимпиакос се провали в Барселона. По-скоро не се наложи там.
я това като го писах миналата година, ме плюваше /аз съм го писал и доста преди това, никакво развитие на играта му/
Иначе при нас взехме 3 пойнт-гарда, най-впечатляващ е Тайс Джоунс /ама след доста години в лигата направи много силен сезон за Вашинктон, ама все пак за тях

но пък и пропусна доста мамчове

но пък преди това навсякъде другате беше бек-ъп/, Монте Морис /общо взето същия профил, но според мен за повече от бек-ъп няма сили и качества/ и Тай Тай Уошинктън с двустранен договор /първите му два сезона доста неубедителни, но и реално не получи особен шанс/. Остава тежкото крило, там взимаме Лайдел /на двустранен/ според мен точната физика, но и той с два слаби сезона

като Уошинктън, явно ще се надяваме да направят голяма крачка в развитието си, в колежа бяха сериозни имена

като бек-ъп център вземаме Плъмли /никога не съм ги харесвал Плъмлитата и тримата, ама със сигурност е по-добре от Юбанкс/. Имаме и трима новобранци Одахаро от Маркет - ТК/Ц атлетичен и агресивен в боята, но... съмнявам се, че ще получи много игра. Раян Дън - ЛК стабилна защита, нормално идва от Вирджиния и още по-нормално дървена стрелба

много трябва да работят върху играта му в атака за да стане ротационен играч. Джален Бриджис - крило /по-скоро леко/ и за него не виждам минутки и той на двустранен, за мен е загатка. А и да добавя още един на двустранен /те станаха повече от колкото може според мен/ Колин Гилеспи - ПГ с 5 години в Нова и предния сезон основно в G-лигата и включвания за малко минути в Денвър