Брънсън висна с 5 фаула и го оставиха на пейката за последните минути.DonBasilio wrote: ↑26 May 2025 10:17 2:1. Много важна победа за NYK.
Голямо избухване на Таунс. Индиана владееха мача. Но №32 се разигра в последната част.
Силно впечатление ми направи малкото минути, които Брънсън направи в 4та част. Когато NYK обърнаха тренда. Явно е доста изтощен и му трябва power up. Евала на екипа, които въпреки важните минути го оставиха да събира сили. Може да е имало и причина, но този мач го гледах без звук.
НБА сезон 2024-25
Re: НБА сезон 2024-25

интересно на финала на Изток никои не може да вземе домакинсво, на финала Запад никой не взема гостуване, поре до тук. Иначе на Никс им стана навик да в тия ПО да вземат мачове от -20

OKC взе първото западно гостуване. Как точно не знам ( е, видях за 40-те точки на SGA ) , защото гледах само последните 8 сек. от мача
За осем секунди Минесота два пъти изпълни наказателни, а Оклахома - веднъж, но в крайна сметка спечели надлъгването 

- DonBasilio
Резонна победа за ОКС. Просто играят по-добре. Миниесота така и не могат да заиграят като отбор. Не е малко това, което играят последните 2 сезона, но имат по-голям потенциал според мен.

според мен ако бе беше контузията на Стеф Къри, Минесота нямаше да е на финала на Запад тая година.DonBasilio wrote: ↑27 May 2025 11:09Резонна победа за ОКС. Просто играят по-добре. Миниесота така и не могат да заиграят като отбор. Не е малко това, което играят последните 2 сезона, но имат по-голям потенциал според мен.

- DonBasilio
Поредна крачка към финала за Индиана. Агресивна защита, бърз баскетбол и постижение за Халибъртън, което го нарежда до Робъртсън и Йокич. Трипъл дабъл с 30 т.< и 15 асистенции< в плейоф. NYK са свалили гарда. В очите им се чете, че се бяха предали. Дано ги вдигнат за следващия мач и да го вземат.

- DonBasilio
нямат психиката за нещо голямо. Шакил от години критикува Гобер, че с този ръст се крие на игрището. Едуърдс се самоизключва от играта. Най-борбена и лидерска игра показва ДиВинченцо, който не съм сигурен дали е стартер.Dinko wrote: ↑27 May 2025 11:26според мен ако бе беше контузията на Стеф Къри, Минесота нямаше да е на финала на Запад тая година.DonBasilio wrote: ↑27 May 2025 11:09Резонна победа за ОКС. Просто играят по-добре. Миниесота така и не могат да заиграят като отбор. Не е малко това, което играят последните 2 сезона, но имат по-голям потенциал според мен.

ами пазара им е такъв, че трудно ще направят отбор за титлата, макар че имат много добри попадения в драфта през годините - и Кевин Гарнет, и КАТ, сега Едуардс. просто трудно ще привлекат към тях други звезди, затова и по-скоро се разделят със звездите си, отколкото да надграждат.DonBasilio wrote: ↑28 May 2025 08:32нямат психиката за нещо голямо. Шакил от години критикува Гобер, че с този ръст се крие на игрището. Едуърдс се самоизключва от играта. Най-борбена и лидерска игра показва ДиВинченцо, който не съм сигурен дали е стартер.Dinko wrote: ↑27 May 2025 11:26според мен ако бе беше контузията на Стеф Къри, Минесота нямаше да е на финала на Запад тая година.DonBasilio wrote: ↑27 May 2025 11:09
Резонна победа за ОКС. Просто играят по-добре. Миниесота така и не могат да заиграят като отбор. Не е малко това, което играят последните 2 сезона, но имат по-голям потенциал според мен.
а Руди не знам що, ама имам чувството че цялата лига си е навила на пръста да се е*ава с него