НБА сезон 2024-25

Suomi

Re: НБА сезон 2024-25

Post by Suomi »

Ами честито на Оклахома. Най-плашещото обаче, е че имат толкова млад състав, а и още толкова много драфтове през следващите години!

Това е много потенциал, но да видим колко време преди Лейкърс да почнат да мътят главата на ШГА. :twisted:
САС са на път за нещо подобно - изтока да се хваща в ръце...
DonBasilio

Post by DonBasilio »

бях пуснал един анализ на NY Post, в който пишеше, че OKC нямат проблем да привлекат Янис с драфтовете и младите играчи, които имат в отбора.
Миналата година по подобен начин изглеждаше и Бостън. С не толкова драфтове, но с много солиден състав. Обаче не успяха да дублират.

Синковецът утре заминава за бригада в САЩ и от финалистите май няма да си поръчвам потник, но ще го натегна за някой потник на NYK. Обаче там няма някой играч, който да ме кефи на макс. И се чудя какво да правя сега? :shinner:
Миналата година донесе потник на Tatum :ugly004:
Image Image
Dinko

Post by Dinko »

Индиана оставиха да решават серията в домакинския си мач.
Image Image
Dinko

Post by Dinko »

DonBasilio wrote: 29 May 2025 15:23
Dinko wrote: 29 May 2025 10:25 OKC събраха доста талантлив млад състав, в който най-дъртия е 30 годишния Алекс Карузо. всичките им основни са с договори и за следващия сезон, чак след това изтичат новобранските договори на Чет и Джейлин Уилямс, но ОКС в момента е много надолу на листата в заплатите и има възможност да предлага договори.

прави впечатление, даже последните години, че т.н. супертимове, или отборите събрали тлъсто платени звезди, се провавят с гръм и трясък. тук примера разбира се е Финикс, с трима играчи по 50 млн на година, но последните няколко години и Фили, и Лейкърс, Клипърс, Бруклин са такива примери.

чака ни седмия различен шампион последните седем години
ще предлагат рекорден договор на MVP-то. 78 млн.$ на сезон или ~ 1 млн.$/мач.
М/удругото още преди 1-2 години съм споделял, че SGA има същия уверен поглед като на MJ. Друг играч не мога да се сетя. Надали ще стигне успехите на MJ, но е добър.
да, договора на Шей е до 2026-27, но е за ниски пари (под 40 млн. на сезон) и се очавкало да му предложат супер макс за към 380 млн. доларес ...
Image Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Този Cooper Flagg добър ли е? Защото май всички се натискат за него. Не гледам колежански баскет и не го знам.
Зиле?
Image Image
Suomi

Post by Suomi »

DonBasilio wrote: 30 May 2025 14:50 Този Cooper Flagg добър ли е? Защото май всички се натискат за него. Не гледам колежански баскет и не го знам.
Зиле?
Добър е, но е типично надценен, както всеки един излязъл от Дюк. :good:
В редовния сезон с грешка в последната минутка довела до загуба на отбора(също и срещу нас, изгуби си дрибъла) и при трите им загуби, а на Маднеса фаулира съперник няколко секунди преди края и естествено загуба. :ugly004:
Надуването на балона обаче задължава първия да го вземе. Момчетата от Рютгър са също добри, но Еджкомб за мен е уникален талант.
Suomi

Post by Suomi »

Индиана-Оклахома в крайна сметка. Едва ли много са слагали Пейсърс в началото на плейофите.
Едно време с тях правехме много кървави серии, имаха едно кльощаво и неприятно момче. :P Реджи Милър имаше убийствена стрелба от тройката, но и ние имахме това-онова. :headbang:
Сегашния състав обаче е много дълбок, имат много играчи които могат да решат мач и както се видя не се предават никога.
Халибъртън тръгна да взима наградата за МВП, пък те я дадоха на Сиакам. :good: Никс един играч от пейката не можеха да вкарат, затова завъртяха Харт да идва оттам, а Робинсън да стартира.
Оклахома пък са млад отбор и тепърва ще идва тяхното време. Да видим дали не е дошло.
Dinko

Post by Dinko »

Индиана заложи да решава серията в домакинството си и това излезе правилното решение. Никс в тоя си вариант това им беше максимума. отстраниха Пистънс, после и Бостън, но силите им свършиха.

това с МВП-то малко кофти се получи. Халибъртън тръгна да я взема наградата, ама обявиха Паскал. не че Сиакъм не я заслужава де, чисто статистически даже е правилно така. само че Халибъртън движи отбора и първите два мача ги взеха благодарение главно на него.
не знам само как ще подейства това решение за финала. щото ок, преди го избраха за надценен и се мотивира да се доказва, сега се получи подценен, ама не е ясно как ще реагира. в церемонията по награждаването не го извикаха за интервю ... :roll:
миналата година така се получи с Джейсън Тейтъм, кога наградите за мвп отидоха у Дж. Браун.
дотук Индиана добре се движеха като колектив, дано с това мвп не се разклати атмосферата.
Image Image
zilot

Post by zilot »

DonBasilio wrote: 29 May 2025 10:05
Suomi wrote: 28 May 2025 17:49 КД продължава да трупа точки и извън терена.

:P :banana26: :wellin:
:gacho:
Image
2-3 години ми излизаха нон-стоп новини за Стамфорд, а бяха събрали отбор барбита с нея и близначките Хъл
Image
DonBasilio

Post by DonBasilio »

Индиана заслужено са на финал. И аз смятам, че NYK даже се и надскочиха като победиха Бостън. Все още смятам, че победиха малко на късмет. И просто силите им свършиха. Докато Индиана си победи категорично Детройт и един от огромните фаворите Кливлънд.
Сиакам е страхотен играч. Без да блести трупа показатели! Така беше и в Торонто.
Отделно добра работа и на треньорският екип. Не знаех, че Карлайл има пръстен и като играч (с Бостън през 80те), освен като треньор.
Финалът е непредвидим като слагам леко предимство за ОКС.
Искам финал от 7 интересни мача.
Image Image
Post Reply