Това е много потенциал, но да видим колко време преди Лейкърс да почнат да мътят главата на ШГА.

САС са на път за нещо подобно - изтока да се хваща в ръце...
да, договора на Шей е до 2026-27, но е за ниски пари (под 40 млн. на сезон) и се очавкало да му предложат супер макс за към 380 млн. доларес ...DonBasilio wrote: ↑29 May 2025 15:23ще предлагат рекорден договор на MVP-то. 78 млн.$ на сезон или ~ 1 млн.$/мач.Dinko wrote: ↑29 May 2025 10:25 OKC събраха доста талантлив млад състав, в който най-дъртия е 30 годишния Алекс Карузо. всичките им основни са с договори и за следващия сезон, чак след това изтичат новобранските договори на Чет и Джейлин Уилямс, но ОКС в момента е много надолу на листата в заплатите и има възможност да предлага договори.
прави впечатление, даже последните години, че т.н. супертимове, или отборите събрали тлъсто платени звезди, се провавят с гръм и трясък. тук примера разбира се е Финикс, с трима играчи по 50 млн на година, но последните няколко години и Фили, и Лейкърс, Клипърс, Бруклин са такива примери.
чака ни седмия различен шампион последните седем години
М/удругото още преди 1-2 години съм споделял, че SGA има същия уверен поглед като на MJ. Друг играч не мога да се сетя. Надали ще стигне успехите на MJ, но е добър.
Добър е, но е типично надценен, както всеки един излязъл от Дюк.DonBasilio wrote: ↑30 May 2025 14:50 Този Cooper Flagg добър ли е? Защото май всички се натискат за него. Не гледам колежански баскет и не го знам.
Зиле?
2-3 години ми излизаха нон-стоп новини за Стамфорд, а бяха събрали отбор барбита с нея и близначките Хъл