Никс се нуждаят от промяна, но не съм много сигурен, че смяната на тренера беше на първо място.Ню Йорк Никс уволни треньора си Том Тибодо
Тибодо прекара пет години начело на Никс, четири пъти изведе тима до плейофите, а през последните два сезона имаше 50+ победи.
НБА сезон 2024-25
Re: НБА сезон 2024-25
Не е особено умно да преценяваш човек по външния му вид, пък и пет години е водил отбора, ама честно казано ми прилича на пиянка от кварталната кръчма
Много пари са за човек който не играе в защита и се губи в плейофите. Но наше момче от Кентъки и Маями - ще му се радваме.
Пък може и за трейд да го използваме.
Хайде успехи на новия шампион.
Дано и от драфта измъкнем нещо, но така и така ще сме на пазара това лято...
Хубаво лято!
Дано и от драфта измъкнем нещо, но така и така ще сме на пазара това лято...
Хубаво лято!
Индиана мощно нахлу във финала, 1:0 ... кош почти със сирената на Халибъртън
довечера ще гледам репортажа
довечера ще гледам репортажа
- DonBasilio
Индиана взеха близалката от устата на OKC (любим лаф на един приятел с който разцъкваме баскетбол).
Гледах мача и бях сигурен, че няма как да го вземат. ОКС си водеха комфортно през цялото време с 10-12 точки. Но Индиана си ги закла по техния си патентован начин. Стопиха разликата последните 2-3 минути. И дойде техния миг. SGA направи невъзможното, да пропусне. И...
Алекс Карузо почти обезличи Сиакам. Много добър и агресивен защитник.
Дано да станат донри двубои тук! Първият мач беше добре.
Гледах мача и бях сигурен, че няма как да го вземат. ОКС си водеха комфортно през цялото време с 10-12 точки. Но Индиана си ги закла по техния си патентован начин. Стопиха разликата последните 2-3 минути. И дойде техния миг. SGA направи невъзможното, да пропусне. И...
Алекс Карузо почти обезличи Сиакам. Много добър и агресивен защитник.
Дано да станат донри двубои тук! Първият мач беше добре.

бах туй обезличаване - 19т. и 10б, че той през редовния сезон е средно с 20т. и 6-7 борбри 

Тъндър дръпнали през втората 1/4 с 20-тина точки и тоя път не допускат срив в резултата.
Индиана си взеха своето в първия мач и ще разчитат на домакинствата си да затоворят серията
Индиана си взеха своето в първия мач и ще разчитат на домакинствата си да затоворят серията
- DonBasilio
OKC водеха в мач I със средно 10 точки и загубиха. Тази сутрин се презастрховаха и държаха дистанцията от средно 20 точки, за да не стане пак издънка.