ае още 10 дена до старта, ама какъв старт се очертава само
Бостън - Кавс и ГСУ - Хюстън, очакваните 1 и 2 на Изток и Запад
Инъче Джаел се контузил и пропуска за Сак поне до януари

много му се насъбра на това момче

Олдрич не бил щастлив в САС, бе чшшшш ей ало ми що не дойде при нас в Аризона бе

ма що пък да не се пробваме за него, примерно да им дадем Тайсън Чадлър и Маркизата

може и Найт пък те да добавят Милс и Кайл Андерсън

както се вика, ех мечти
Бостън с интересна петтица - едновременно Хаярд, Браун и Тейтъм на паркета, играчи подвизаващи се основно като леки крила, около тях Ървинг и Хорфорд, като нищо Стивънс може да измисли някаква такава схема, той си пада по разчупените такива, не е привърженик на типичното 2 гарда, 2 крила и център

но си мисля, че Браун ще е от пейката все пак, а Хаярд като нищо ще е гард

бе явно ще се решава според противника
ОКС след като събраха 5 стартера, остават без пейка, общо взето само Абринес ми се види интересен от пейката им, ама ако смятат ню тре амигос да наливат в атака, пък Робъртсън и Адамс да се мъчат сами в защита, трудно ще им се получи
Индиана са събрали прилично отборче и като нищо ще се сборят за ПО в слабия Изток, покрай огромния шум около Лонзо Бал, Лийф остана извън прожекторите, но до тук е повече от отличен за новобранец, ако започне в редовния сезон така, много скоро всички ще забравят за Пол Джорд

ся погледнах, че бил роден в Тел Авив, Ланс Стивънс май само там се чувства в свои води, а новите Колинсън, Оладипо и Кори Дожузеф допълват гардовата ротация, ако не бъркам Колинсън от там започна

ако Сабонис разгърне потенциала си и намерят как да ползват пълноценно Търнър и Джеферсън и... стават много интересен състав, направят ли добра химия и ако са здрави като нищо могат да се сборят за третото място с Торонто