Приятелю, няма начин майка ти да не е живяла по цар Самуилово време.
На кого да вярваме - на Василий Българоубиец и на писмата на Гоце Делчев, или на македонските историчари
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
helic wrote: ↑28 Nov 2021 22:13
Ей, тъкмо се чудя какво ми липсваше тия дни - пост за уреда. И ето, че моя македонски приятел не ме разочарова
Тоя уред ми е мечта. Любимата е против но децата са измислили решение. Хелик, може за 3-6 часа да си опушиш риба, сирене, наденица, пуешко, сланина, врат и т.н. Аз бих го ползвал 2-3 пъти месечно. Но бих пушил за приятели. Както днес подарих 5 л вино на такива. Ръка която дава не проси, човек който прави услуги не е сам.
helic wrote: ↑28 Nov 2021 22:19
На кого да вярваме - на Василий Българоубиец и на писмата на Гоце Делчев, или на македонските историчари
Спомена милата ми Майка. Аз няма да спомена твоята. Ти си гюбре.
Ти спомена майка си. Мен не ме дръж отговорен.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ти спомена майка си. Мен не ме дръж отговорен.
Не, ти я спомена и не знаех че си такъв боклук. Обиди ме жестоко. Да видим дали си маж.
Дедо Ильо wrote: ↑28 Nov 2021 22:12
Техни академици писали трудовете си при Тито и наши динозаври писали трудовете си при Живков спорят. Майка ми вика "Не беше така".
така си се напил, та две не виждаш вече
Дедо Ильо wrote: ↑28 Nov 2021 22:12
Техни академици писали трудовете си при Тито и наши динозаври писали трудовете си при Живков спорят. Майка ми вика "Не беше така".
така си се напил, та две не виждаш вече
Ти си човек дека немаш грам достойнство. Обиди майка ми, кажи извинявай ми бе боклук.