Аз мисля, че пропагандата, по-точно, рекламата на гей парадите и т.н., в най-силна степен я правят тези, дето най-много реват срещу тях...Хората са казали - Лоша реклама нЕма!helic wrote: ↑22 Feb 2022 13:57абе аз лично нямам нищо против да им признаят правото на брак и тямподобни. То нормалното не-ЛГБТ население не ще да сключва брак и да се жени, па тия се натискат, тъй че рева срещу това ми се види странен. Но да не се изроди всичко това до пропаганда и ката ден да има по една статия в либералната преса за лезбо-гей двойки за пример. Те това е дразнещото.norm wrote: ↑22 Feb 2022 13:51има, не е като да няма, но не се наемам да кажа какъв процент от населението е въпросната група![]()
от цяла азия май само тук не са преследвани, даже е легално да се сключват брак помежду си![]()
в татария когано от друга страна ако това стане, сите макета дека не са татари ще се втурнат пред глава да си изнамерят татарски корени и да си вадят бугарски пасоши
при следващото им преброяване ще излезе, че са сите бугари-татари от малечки, поне "мъжката" им половина, ако не сите
![]()
А за макетата си прав - това си е реална опасност да бъдем налазени от Александровци и Хефестионовци готови за две цървени на площад Македония да се сдобият с бугарски пасош
Апропо, като казах площад Македония, защо точно там се събират тия хора. СЛОЧАЕНОСТ? Не мисла![]()
![]()
![]()
![]()
22022022-Путин успя!
-
RONALDINHO GAUCHO
Re: 22022022-Путин успя!
тераш си завратници, но не от чичето
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
Несъстоятелната ти глупост не може да ме засегне. нали знаеш, че начина, по който обиждаш отразява това какъв си ти, а не какъв съм азДедо Ильо wrote: ↑22 Feb 2022 14:10Засегна се НПО грантаджията травестит. КазАх че нямам нищо срещу вас ако се държите като нормални бе.poncho wrote: ↑22 Feb 2022 14:01то и ти трябва простотията и кухотата само дома да си показваш, ама на, разпищолил си се пред целия форон. и те търпим, щото сме толерантниДедо Ильо wrote: ↑22 Feb 2022 13:56 ЛГБТ да си правят каквото искат дома, в техните клубове по интереси. Но да не го рекламират и пропагандират. Няма никакъв проблем ако се държат като нормални хора на работно или публично място. Но те не го правят. Единствения начин да се разраства общността им е рекламата и пропагандата. А това не трябва да се толерира от огромното болшинство нормални хора.![]()
![]()
то затова ББорисов обвинява другите в корупция, защото се знае какъв е. Та затова си мисля, като те чета, че вечер в офиса слагаш женски дрехи, а през деня пишеш отчети по някой проект
айде и тоя
държиш се като македонец пред историческата истина
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

и те спомагат, за да се чувстват значимиRONALDINHO GAUCHO wrote: ↑22 Feb 2022 14:16Аз мисля, че пропагандата, по-точно, рекламата на гей парадите и т.н., в най-силна степен я правят тези, дето най-много реват срещу тях...Хората са казали - Лоша реклама нЕма!helic wrote: ↑22 Feb 2022 13:57абе аз лично нямам нищо против да им признаят правото на брак и тямподобни. То нормалното не-ЛГБТ население не ще да сключва брак и да се жени, па тия се натискат, тъй че рева срещу това ми се види странен. Но да не се изроди всичко това до пропаганда и ката ден да има по една статия в либералната преса за лезбо-гей двойки за пример. Те това е дразнещото.norm wrote: ↑22 Feb 2022 13:51
има, не е като да няма, но не се наемам да кажа какъв процент от населението е въпросната група![]()
от цяла азия май само тук не са преследвани, даже е легално да се сключват брак помежду си![]()
в татария когано от друга страна ако това стане, сите макета дека не са татари ще се втурнат пред глава да си изнамерят татарски корени и да си вадят бугарски пасоши
при следващото им преброяване ще излезе, че са сите бугари-татари от малечки, поне "мъжката" им половина, ако не сите
![]()
А за макетата си прав - това си е реална опасност да бъдем налазени от Александровци и Хефестионовци готови за две цървени на площад Македония да се сдобият с бугарски пасош
Апропо, като казах площад Македония, защо точно там се събират тия хора. СЛОЧАЕНОСТ? Не мисла![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

да, в областта къмто 2/3 в града фифти-фифтиДедо Ильо wrote: ↑22 Feb 2022 14:13Единственото сигурно нещо е че по кърЖалийско са преобладаващо резани карабини манафи. Другото си е твоя интерпретация.
но те късоцевните манафи не се пецкат помежду си, те пецкат сашевски последователи
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
гусин Дянков, кво ши каиш, аНаскоро назначени зам.-министър на транспорта и директори в БДЖ са освободени
Моя преАтел Колето не си поплюва.

а като му гледам имането, май си няма друга работа, току виж свършил нещо на ползу роду 
да тайпе за кратко е било китайско, но за 4 години, преди това е било японско, после тайванско
чисто исторически никой не дори не отбелязва подобни интервали от време
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"