01.03.2022 - Честита Баба Марта

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
helic

Re: 01.03.2022 - Честита Баба Марта

Post by helic »

Дедо Ильо wrote: 01 Mar 2022 15:10 От тия шмекери само Божо на електронното управление става. Другите не знаят дека се намират.
Братчеда е пич. От него, ако го оставят да бачка както си знае, очаквам читави и смислени работи. Ама така сме ние от нашата рода :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
norm

Post by norm »

helic wrote: 01 Mar 2022 15:02
norm wrote: 01 Mar 2022 14:57
helic wrote: 01 Mar 2022 14:54

момент, момент. Правилно ли съм разбрал или летвата ви за сравнение е бай Х. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
не е, но са съпоставими как започнаха и двата проекта :suspicious:
а по онова време все още не беше х*й, преди бърже да си смени пола след орешарски :gacho:
точно щото стартират по един и същи начин, не очаквам и различен край :mrgreen: , като този път разкриването ще е по-бързо :)
старт по подобен начин въобще не означава подобено развитие и край, нито актьорите са едни и същи нито времената :geek:
не знам, гусин хелик, но ми звучите като попъ, не с неговите изразни средства, но с еднакво значение :nuts:
почвам да се чудя, аз ли съм единственият тук, който желае успех на страната, което просто няма как да стане без успех на правителството :?
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
helic

Post by helic »

norm wrote: 01 Mar 2022 15:13
norm wrote: 01 Mar 2022 14:57
не е, но са съпоставими как започнаха и двата проекта :suspicious:
а по онова време все още не беше х*й, преди бърже да си смени пола след орешарски :gacho:
точно щото стартират по един и същи начин, не очаквам и различен край :mrgreen: , като този път разкриването ще е по-бързо :)
старт по подобен начин въобще не означава подобено развитие и край, нито актьорите са едни и същи нито времената :geek:
не знам, гусин хелик, но ми звучите като попъ, не с неговите изразни средства, но с еднакво значение :nuts:
почвам да се чудя, аз ли съм единственият тук, който желае успех на страната, което просто няма как да стане без успех на правителството :?
гусин Дянков, мечтать невредно :)
Просто вие тук сте единствения който не живее в страната и се е размечтал :oops: :oops: :oops:
Останалите си знаем стоката :) ( и електората/материала/ си знаем :) )

П.С. - преди време също толкова късогледо си пожелавал успех и на Бойко (преди да стане бай Х.) и прокопиевите му кадри, не ли? Признай си :)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
helic

Post by helic »

scorpion wrote: 01 Mar 2022 15:11
VIKING wrote: 01 Mar 2022 14:22
Скорпи , прати в посолството на алкашите тия материали и дано ги предаддът на главното алкашко говно да се сети че ссср дето ви е в главите е ръководен от украйнци
Попе, Попе... опс, извинявайте товарищ Щирлиц :inbox:

Загрижен съм за психическото ти здраве и най-вече за силната проява на стокхолмски синдром... човече, кога успяваш да погълнеш такова количество съветска литература, комунистическа пропаганда НЕ ЗНАМ :roll:
То са цитати, статии, исторически извадки ...

Апропо кои са алкашите ?!?

Офертата за каската още важи ;) Вътре и липсва рамката, ама тъкмо като набиваш крак редом до бандеровците, ще ти дрънка на главата :inbox: ... това във връзка, че са ти снели данните... апропо, как те разкриха :good:
:mrgreen:
мачкай, дедо скорпи :)

Image
norm

Post by norm »

helic wrote: 01 Mar 2022 15:17
norm wrote: 01 Mar 2022 15:13

гусин Дянков, мечтать невредно :)
Просто вие тук сте единствения който не живее в страната и се е размечтал :oops: :oops: :oops:
Останалите си знаем стоката :) ( и електората/материала/ си знаем :) )

П.С. - преди време също толкова късогледо си пожелавал успех и на Бойко (преди да стане бай Х.) и прокопиевите му кадри, не ли? Признай си :)
да, така е, но ако сте гледал изкуплението шоушенк ще ме разберете - не става въпрос за мечта, а за надежда :good: надежда, че там в българия ще има развито общество, търсещо сметка по демократичен начин на политиците, които лекомислено отнемат от всички възможностите за по-добър живот :yes: а това, уважаеми гусин хелик, не става с остроумия и затапвания по мой адрес у форумо , аз както забелязахте за момента съм гост на точно такова общество и да ви кажа, струва си преживяването :nargile:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
norm

Post by norm »

VIKING wrote: 01 Mar 2022 15:25
norm wrote: 01 Mar 2022 15:00
попе, оти желаеш провал на човека, от тиквените нремена трябва да ти е ясно, че провал на премиера е провал и за държавата :gacho:
въобще има ли някой, който да ти е на сърце, и на който да не пожелаваш провал :suspicious:
да има ....костов :good: :good: :good:
костов от 97-98 - да, след това :slamhead:
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
poncho

Post by poncho »

Костов при всичките му грехове оня ден по БНР ги разнасяше опоркаджиите като пръскачка из лозе :yes:
Паниковски

Post by Паниковски »

долу ръцете от БОК Костов :hitler1: :hitler1: :dragonstouch:
Отбори извън тройката не коментирам
Дедо Ильо

Post by Дедо Ильо »

Абе с извинение Норм е сеирджия. Боли го дедовия че тия шмекери за 2 месеца взеха сумати милярди заеми. Ще ги плащаме ние, не той. Ако се получи работтата(ама надали) той може да си дойде да кара пенцията тук. Ако не, боли го дедовия, да се оправяме ние и да плащаме масрафа на Кирчо и Кокорчо с данъците си.Не е ли така? :nargile:
Паниковски

Post by Паниковски »

малко е дълго, но е добро :yes: :yes:
Представете си сега какво му е на него. Да се вглеждаш в очите на всеки, който слага на масата ти чинията със супа. Да гадаеш не е ли намазал някой лъжицата или бельото ти с безцветната гадост, преди предназначена за Навални. Да мислиш не е ли застъпил в нощната смяна на охраната човек с фамилия Зубов* например. Във всеки прибижаващ се военен да виждаш полковник Щауфенберг**...

Да знаеш, че целият списък на Forbes иска смъртта ти, при това на руския Forbes - за дългогодишните унижения - смърт, по възможност мъчителна. Да знаеш, че твоята смърт (по възможност по-скорошна) иска и целият свят. Да се досещаш, че твоето съществуване е голям кървав тумор даже за собствените ти деца. Че да бъде някой твой близък, е унизително, а вече и опасно.

Да разбираш, че сега за теб няма на Земята по-родно място от бункера в Алтай. Че ти всъщност вече си под земята. Че отдавна писналият ти Шойгу също може да те продаде някой ден, когато стане крайно напечено. Че целият този твой покорен Съвет по сигурност мечтае да те изтъргува със света. Че плъховете ще побягнат от кораба, аха... вече побягнаха, влачейки шумно на опашките си твоите банкови реквизити. Че ти предстои клетка или... (виж по-горе).

И в душата ти няма нищо, което да оправдае страданието: нито идеи, нито принципи, нищо. Ти просто искаше сладък живот - и сам не разбра как се случи всичко това. Кога попадна в дяволската примка на властта, от която няма изход... И ти се иска да се събудиш в Дрезден - млад, с бира в ръка, а се събуждаш с прихлопващо старческо сърце пак там, в бункера.

Представете си всичко това - и по човешки го съжалете.

А в следващата секунда разберете най-накрая, че в тази ситуация да даде команда за ядрен удар - за него съвсем не е страшно.

Виктор Шендерович е руски журналист, прозаик, поет, драматург, сценарист, телевизионен и радиоводещ, сатирик, публицист.
Отбори извън тройката не коментирам
Post Reply