Братчеда е пич. От него, ако го оставят да бачка както си знае, очаквам читави и смислени работи. Ама така сме ние от нашата рода
01.03.2022 - Честита Баба Марта
Re: 01.03.2022 - Честита Баба Марта
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

старт по подобен начин въобще не означава подобено развитие и край, нито актьорите са едни и същи нито времената
не знам, гусин хелик, но ми звучите като попъ, не с неговите изразни средства, но с еднакво значение
почвам да се чудя, аз ли съм единственият тук, който желае успех на страната, което просто няма как да стане без успех на правителството
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
гусин Дянков, мечтать невредноnorm wrote: ↑01 Mar 2022 15:13старт по подобен начин въобще не означава подобено развитие и край, нито актьорите са едни и същи нито времената![]()
не знам, гусин хелик, но ми звучите като попъ, не с неговите изразни средства, но с еднакво значение![]()
почвам да се чудя, аз ли съм единственият тук, който желае успех на страната, което просто няма как да стане без успех на правителството![]()
Просто вие тук сте единствения който не живее в страната и се е размечтал
Останалите си знаем стоката
П.С. - преди време също толкова късогледо си пожелавал успех и на Бойко (преди да стане бай Х.) и прокопиевите му кадри, не ли? Признай си

scorpion wrote: ↑01 Mar 2022 15:11Попе, Попе... опс, извинявайте товарищ Щирлиц![]()
Загрижен съм за психическото ти здраве и най-вече за силната проява на стокхолмски синдром... човече, кога успяваш да погълнеш такова количество съветска литература, комунистическа пропаганда НЕ ЗНАМ![]()
То са цитати, статии, исторически извадки ...
Апропо кои са алкашите ?!?
Офертата за каската още важиВътре и липсва рамката, ама тъкмо като набиваш крак редом до бандеровците, ще ти дрънка на главата
... това във връзка, че са ти снели данните... апропо, как те разкриха
![]()
мачкай, дедо скорпи

да, така е, но ако сте гледал изкуплението шоушенк ще ме разберете - не става въпрос за мечта, а за надеждаhelic wrote: ↑01 Mar 2022 15:17гусин Дянков, мечтать невредноnorm wrote: ↑01 Mar 2022 15:13старт по подобен начин въобще не означава подобено развитие и край, нито актьорите са едни и същи нито времената![]()
не знам, гусин хелик, но ми звучите като попъ, не с неговите изразни средства, но с еднакво значение![]()
почвам да се чудя, аз ли съм единственият тук, който желае успех на страната, което просто няма как да стане без успех на правителството![]()
Просто вие тук сте единствения който не живее в страната и се е размечтал![]()
![]()
![]()
Останалите си знаем стоката( и електората/материала/ си знаем
)
П.С. - преди време също толкова късогледо си пожелавал успех и на Бойко (преди да стане бай Х.) и прокопиевите му кадри, не ли? Признай си![]()
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
костов от 97-98 - да, след това
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
Костов при всичките му грехове оня ден по БНР ги разнасяше опоркаджиите като пръскачка из лозе 
- Паниковски
Абе с извинение Норм е сеирджия. Боли го дедовия че тия шмекери за 2 месеца взеха сумати милярди заеми. Ще ги плащаме ние, не той. Ако се получи работтата(ама надали) той може да си дойде да кара пенцията тук. Ако не, боли го дедовия, да се оправяме ние и да плащаме масрафа на Кирчо и Кокорчо с данъците си.Не е ли така? 
- Паниковски
малко е дълго, но е добро
Представете си сега какво му е на него. Да се вглеждаш в очите на всеки, който слага на масата ти чинията със супа. Да гадаеш не е ли намазал някой лъжицата или бельото ти с безцветната гадост, преди предназначена за Навални. Да мислиш не е ли застъпил в нощната смяна на охраната човек с фамилия Зубов* например. Във всеки прибижаващ се военен да виждаш полковник Щауфенберг**...
Да знаеш, че целият списък на Forbes иска смъртта ти, при това на руския Forbes - за дългогодишните унижения - смърт, по възможност мъчителна. Да знаеш, че твоята смърт (по възможност по-скорошна) иска и целият свят. Да се досещаш, че твоето съществуване е голям кървав тумор даже за собствените ти деца. Че да бъде някой твой близък, е унизително, а вече и опасно.
Да разбираш, че сега за теб няма на Земята по-родно място от бункера в Алтай. Че ти всъщност вече си под земята. Че отдавна писналият ти Шойгу също може да те продаде някой ден, когато стане крайно напечено. Че целият този твой покорен Съвет по сигурност мечтае да те изтъргува със света. Че плъховете ще побягнат от кораба, аха... вече побягнаха, влачейки шумно на опашките си твоите банкови реквизити. Че ти предстои клетка или... (виж по-горе).
И в душата ти няма нищо, което да оправдае страданието: нито идеи, нито принципи, нищо. Ти просто искаше сладък живот - и сам не разбра как се случи всичко това. Кога попадна в дяволската примка на властта, от която няма изход... И ти се иска да се събудиш в Дрезден - млад, с бира в ръка, а се събуждаш с прихлопващо старческо сърце пак там, в бункера.
Представете си всичко това - и по човешки го съжалете.
А в следващата секунда разберете най-накрая, че в тази ситуация да даде команда за ядрен удар - за него съвсем не е страшно.
Виктор Шендерович е руски журналист, прозаик, поет, драматург, сценарист, телевизионен и радиоводещ, сатирик, публицист.
Отбори извън тройката не коментирам