Дедо Ильо wrote: ↑04 Mar 2022 11:06
Улици, булеварди трябва да са с номера. Нема през 100 години да се сменят според зависи и да не може да се ориентираме.
явно и ти си малоумен като Скорпиона с големи проблеми се сблъсквате при доста прости и логични задачи да намерим дадена улица явно соц образованието не е най-доброто на светъ се оказва
Както аз не ти говоря за химия моля те не ти да не ми говориш за задаче.
Ега горното бабе те целуне страстно.
Днес 63-ти рожден ден празнува Пламен Гетов. Той е 2-кратен шампион на България (с ЦСКА през 1989-та и с Левски през 1993)-та и двукратен голмайстор на А група (през 1985-та и 1993-та). Гетов има 25 мача и 4 гола за националния отбор на България, като участва на Мондиал 1986.
Единствената причина, за която се е получила паниката са се използвали снимки от малки бензиностанция, и са се разпространили от политическа хибридна атака, извършена от младежката организация на ГЕРБ. Това заяви на брифинг премиерът Кирил Петков.
Този клип да не е като оня трогателе дето подпали социалните мрежи и беше първо публикуван в английски медии.
Баща плаче и се сбогува с дъщеря си и съпругата си, а той остава да воюва. Клип от профила на някакъв кмет, на някакво село от 21.02. Или оная ракета дето удря жилищен блок. Но била зенитна.
Сега е рай за фейковете и пропагандата и е трудно човек да отсее житото от плявата.
Тоя клип сигурно е реален, като знам руснаци и украоинци каква крадлива сволоч са.