11 Март 2022 г. Петък е и всеки пее САМО ЛЕВСКИ!

Кажете си Добро утро с цигара и усмивка на устата :) за Динко и Арчи
poncho

Re: 11 Март 2022 г. Петък е и всеки пее САМО ЛЕВСКИ!

Post by poncho »

RONALDINHO GAUCHO wrote: 11 Mar 2022 15:26
Паниковски wrote: 11 Mar 2022 15:12
"Американците са планирали работа с патогеоните на птици и влечуги, а след това да се изучава възможностите за пренасяне на африканска чума и антракс по свинете. Провеждали са експерименти с мострите на коронавируса на прилепите. Целта е била е създаване на биологично оръжие за скрито разпространение на смъртоносни патогени, насочени срещу Русия. Тези патогени могат да бъдат опасни и за цяла Европа", допълни посланичката.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: Коя посланичка, нашата ли, таварищ Фарфоровна? :inbox:
мисля си, тоя дето им ги пише тези глупости, дали не е някой трол дето иска всички да видят колко са прости и лъжливи слугите на Вова :dancegirl:
RONALDINHO GAUCHO

Post by RONALDINHO GAUCHO »

poncho wrote: 11 Mar 2022 15:47

:facepalm: :facepalm: :facepalm: Коя посланичка, нашата ли, таварищ Фарфоровна? :inbox:
мисля си, тоя дето им ги пише тези глупости, дали не е някой трол дето иска всички да видят колко са прости и лъжливи слугите на Вова :dancegirl:
Значи, американците поне от 2-3 месеца тръбят , че руската армия ще нахлуе в Украйна, обаче са толкова тъпи, че не правят нищо за да защитят супер-свръх секретните си био и химически лаборатории, за които пък руската пропаганда тръби от една година.
Нарочно ги оставят, за да може лично Лавров да ги открие и да се зарази от акото на смъртоносен прилеп.

Христо Комарницки
:mrgreen:
Милко Калайджиев

Post by Милко Калайджиев »

poncho wrote: 11 Mar 2022 15:47

има такава вероятност.

но съветските тролове тестват много различни стратегии на клик и лайкове във фейсбук, с различни послания за различни групи от бугарски и други тъпаци.

до нас стигат малка част от посланията, които стигат до тъпаците. можем да ги прочетем само, когато наши приятели и роднини, тъпаци, разбира се, споделят подобно нещо на собствената си стена :popcorn:

е, аз като ги чета тия неща се чудя как с моето потекло съм успял да мина само едно единствено ниво нагоре след базовото ограмотяване и някаква екзсистенц минимум грамотност. генетичната ми обремененост обяснява това :retard: :shinner: :nuts:
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
Милко Калайджиев

споделям две мнения, които мисля, че се доближават до това, което се случва:

как щатите отговарят на путинските свинщини:

как путинските свинщини удрят икономиката му в най-високо технологичните сектори и се опитва да задържи насила ИТ и инженерни кадри:
helic

Post by helic »

Милко Калайджиев wrote: 11 Mar 2022 15:53
е, аз като ги чета тия неща се чудя как с моето потекло съм успял да мина само едно единствено ниво нагоре след базовото ограмотяване и някаква екзсистенц минимум грамотност. генетичната ми обремененост обяснява това :retard: :shinner: :nuts:
партнър, клубната ти обремененост е тази, която ти пречи да минеш повече от едно единствено ниво нагоре :bii-chrobata: :bii-chrobata:

няма как да симпатизираш на клуб, създаден от генетично обременени комунистически цървули и да искаш да си на високо ниво като другите :bii-chrobata: :bii-chrobata: :bii-chrobata:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Image
poncho

Post by poncho »

VIKING wrote: 11 Mar 2022 15:58

има такава вероятност.

но съветските тролове тестват много различни стратегии на клик и лайкове във фейсбук, с различни послания за различни групи от бугарски и други тъпаци.

до нас стигат малка част от посланията, които стигат до тъпаците. можем да ги прочетем само, когато наши приятели и роднини, тъпаци, разбира се, споделят подобно нещо на собствената си стена :popcorn:

и аз за себе си се чудя :roll: :roll: :roll: единственият извод до които достигам е че сме такива благодарение на зловредната американска и еропейска пропаганда след 1990 до 1998 която се изсипа тука и ни формира като личности тогава
Сорос, кажи името, Сорос! :levitation: :rockon:
poncho

Post by poncho »

Вчера, под влияние на руските хибридни атаки се усъмних в снимката на жената от разрушената АГ болница в Мариупол. Сбъркал съм, не е фейк. Гъчко, ти си жертва на пропагандата на Путин!
https://www.ploshtadslaveikov.com/zhena ... 9Tw2xZujUA
Милко Калайджиев

VIKING wrote: 11 Mar 2022 15:58

има такава вероятност.

и аз за себе си се чудя :roll: :roll: :roll: единственият извод до които достигам е че сме такива благодарение на зловредната американска и еропейска пропаганда след 1990 до 1998 която се изсипа тука и ни формира като личности тогава
да. както и Пончо е отбелязал по-горе, мен като личност ме изградиха наркомани и педофили (гръндж, метал и индъстриъл бандите), чифути и педофили (Сорос, Адолф и Ромел и други като тях), пияници и педофили (Данийл Хармс, Достоевски, Джон Бойд), мангали и педофили (Иван Костов) и обикновени педофили (Майкъл Джаксън).
Милко Калайджиев

poncho wrote: 11 Mar 2022 16:03 Вчера, под влияние на руските хибридни атаки се усъмних в снимката на жената от разрушената АГ болница в Мариупол. Сбъркал съм, не е фейк. Гъчко, ти си жертва на пропагандата на Путин!
https://www.ploshtadslaveikov.com/zhena ... 9Tw2xZujUA
забелязваш ли? как и нашата преценка е подложена на съмнение от скапаната им пропаганда и дезинформация.

аз затова и много рядко гледам съветска пропаганда (но й хвърлям по едно око, за да видя какви планове кроят плъховете), защото си калибират доста добре посланията.

но и правилото ми е: каквото и да излезе от устата на съветските тъпаци е лъжа.
Post Reply