11 Март 2022 г. Петък е и всеки пее САМО ЛЕВСКИ!
Re: 11 Март 2022 г. Петък е и всеки пее САМО ЛЕВСКИ!
Побратиме, наздраве боклук, аз скинах ортомата и мечката не може да ме намери. 
Министерчето на културата е хихириху, мека китка като Кирчо и кокорчо. 
- DonBasilio
защото е детеДедо Ильо wrote: ↑11 Mar 2022 21:20Казали са му копита като Базилио и кучето Арчи. Тоя защо не е мобилизиран? Защо кръшка като рогачите?DonBasilio wrote: ↑11 Mar 2022 21:07къде е голямата школа, футболна академия литекс? къде е?Украински национал: В Левски съм, защото ми казаха, че е най-добрият отбор в страната![]()

Вие за това ли го лъжете бе? И на деца посягате. ПууууууDonBasilio wrote: ↑11 Mar 2022 21:24защото е дете![]()
![]()
Ина Совсун. Ебати цирка.
- DonBasilio
Europe sets 2027 deadline to end reliance on Russian oil and gas

Кина приветства това.DonBasilio wrote: ↑11 Mar 2022 21:37Europe sets 2027 deadline to end reliance on Russian oil and gas![]()
Историята показва че британците и УСА са най-големите борци за мир.
И сега шо? Китай ще купува енергоносители и минерали за беспари от санкционираните ватенки. Ще продават скъпо високотехнологичнетите и нискотехнологичните си продукти. Уса ще продава скъпия си газ на еманципирана Европа. За да се защитим от лудия Путин трябва да заделим куп пари(от сиромасите) за въоръжение от тях. А, дека са самолетите които платихме итая година трябваше да ги имаме? Украйна беше жертвана да се тепа с братсски народ. Печелившите са ясни, губещите също. Тия които правят свирки ще си заработят парите, но децата им и близките в бъдеще ще плащат. Тия които разсъждават или са неутрални ще го духат. Е, не е приятно, но България я има въпреки предателите. Евалла на украинците. Те нямат духачи и ще погребат Русия.
И сега шо? Китай ще купува енергоносители и минерали за беспари от санкционираните ватенки. Ще продават скъпо високотехнологичнетите и нискотехнологичните си продукти. Уса ще продава скъпия си газ на еманципирана Европа. За да се защитим от лудия Путин трябва да заделим куп пари(от сиромасите) за въоръжение от тях. А, дека са самолетите които платихме итая година трябваше да ги имаме? Украйна беше жертвана да се тепа с братсски народ. Печелившите са ясни, губещите също. Тия които правят свирки ще си заработят парите, но децата им и близките в бъдеще ще плащат. Тия които разсъждават или са неутрални ще го духат. Е, не е приятно, но България я има въпреки предателите. Евалла на украинците. Те нямат духачи и ще погребат Русия.
бачо,
лягай си, че излагацията пак става голяма!
тоя път, без да пускаш линкове!
лягай си, че излагацията пак става голяма!
тоя път, без да пускаш линкове!