Идеята за асистентка е добра, стига севернячката да не разбере.
29 април 2022 - Петък
Re: 29 април 2022 - Петък
Седят си двама рибари, хвърлили въдиците и си пият бира:
- Е, какво ще кажеш за тайното ми риболовно място?
- Супер е. Даже рибите не го знаят.
- Е, какво ще кажеш за тайното ми риболовно място?
- Супер е. Даже рибите не го знаят.
м-да, поне в началото борисов ми изглеждаше приемлив сравнен с тройната ламя, никога не съм го отричал, но с ало ваньо нещата станаха видими и от моето разстояниеhelic wrote: ↑29 Apr 2022 14:45гусин Дянков, просто усещам нещата в самото начало. Няма като вас да почна да буча против бай Х. когато вече стане късно, след като в началото съм го приветствал като Свети Спасител от тройната коалиция![]()
![]()
![]()
за кирчо и кокорчо не знам какво усещате, дори и да са с авторитарни наклонности все пак ще са двама ко-императори
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Little early in the day isn't it, Woody?"
"Little early for a beer?"
"No, for stupid questions."
"Beer, Mr. Peterson?"
Да, и аз за този виц се сетих - сега в нова, форумна опаковка
с авторитарни наклонности е повече Кокорчоnorm wrote: ↑29 Apr 2022 15:10м-да, поне в началото борисов ми изглеждаше приемлив сравнен с тройната ламя, никога не съм го отричал, но с ало ваньо нещата станаха видими и от моето разстояние![]()
за кирчо и кокорчо не знам какво усещате, дори и да са с авторитарни наклонности все пак ще са двама ко-императорино пък явно си мислите, че съществува български политик, който собственоръчно с магическа пръчка може да изрие зайчарника и авгиевите обори и на бял кон поведе мат'ряла към светли бъднини
![]()
А с некадърни - Кирчо
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

- Милко Калайджиев
ти май спря да харесваш Кирчо и Кокорчо след като казаха: "Кур за путин"helic wrote: ↑29 Apr 2022 13:55така е партнър, пълни смешници са тия мисиркиМилко Калайджиев wrote: ↑29 Apr 2022 13:46 чак сега изгледах пресконференцията на "Петър и Асен": https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/04 ... ov_i_asen/
от събралите се журналисти имаше само 30-40% професионалисти.
останалото е някаква клюкарска продажна измет и боклуци.
а уродливи журналисти защо ги допускат на публични места.
и нямам предвид да забранят каквото и да е на хора с някакви физически белези, или други физически затруднения.
имам предвид урода Беновска и оная черна сбръчкана дърта вещица и зъбла от медия на Шиши защо влизат в учреждение, което се издържа от бюджета и защо ходят по улици, тротоари, площади, които се поддържат отново от общински, или "федерални" бюджети?
колко ли пари имат още Бай Хой и доганците да ги хранят тия червеи? макар, че на един такъв червей месечната му издръжка сигурно не е повече от 3 хил. лв... могат да ги хранят още поне 4-5 години.![]()
Ако бяха журналисти на място щяха да замерват Кирчо и Кокорчо с обувки![]()
![]()
![]()
започваш да ме съмняваш с тоя си уклон към путинския режим.
да не се окаже накрая, че крием змия в пазвата си
опитват се с levaki да крачат, те крачат, а levaki bekobenr...
сефтеhelic wrote: ↑29 Apr 2022 15:46с авторитарни наклонности е повече Кокорчоnorm wrote: ↑29 Apr 2022 15:10м-да, поне в началото борисов ми изглеждаше приемлив сравнен с тройната ламя, никога не съм го отричал, но с ало ваньо нещата станаха видими и от моето разстояние![]()
за кирчо и кокорчо не знам какво усещате, дори и да са с авторитарни наклонности все пак ще са двама ко-императорино пък явно си мислите, че съществува български политик, който собственоръчно с магическа пръчка може да изрие зайчарника и авгиевите обори и на бял кон поведе мат'ряла към светли бъднини
![]()
![]()
А с некадърни - Кирчо![]()
![]()
"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
бай милко, аз човек живеещ на варна, който да не е открит или прикрит русофил не знам

"Morning, everybody!"
"Beer, Mr. Peterson?"
"Beer, Mr. Peterson?"
Нищо подобно, партнър.Милко Калайджиев wrote: ↑29 Apr 2022 16:18ти май спря да харесваш Кирчо и Кокорчо след като казаха: "Кур за путин"helic wrote: ↑29 Apr 2022 13:55така е партнър, пълни смешници са тия мисиркиМилко Калайджиев wrote: ↑29 Apr 2022 13:46 чак сега изгледах пресконференцията на "Петър и Асен": https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022/04 ... ov_i_asen/
от събралите се журналисти имаше само 30-40% професионалисти.
останалото е някаква клюкарска продажна измет и боклуци.
а уродливи журналисти защо ги допускат на публични места.
и нямам предвид да забранят каквото и да е на хора с някакви физически белези, или други физически затруднения.
имам предвид урода Беновска и оная черна сбръчкана дърта вещица и зъбла от медия на Шиши защо влизат в учреждение, което се издържа от бюджета и защо ходят по улици, тротоари, площади, които се поддържат отново от общински, или "федерални" бюджети?
колко ли пари имат още Бай Хой и доганците да ги хранят тия червеи? макар, че на един такъв червей месечната му издръжка сигурно не е повече от 3 хил. лв... могат да ги хранят още поне 4-5 години.![]()
Ако бяха журналисти на място щяха да замерват Кирчо и Кокорчо с обувки![]()
![]()
![]()
започваш да ме съмняваш с тоя си уклон към путинския режим.
да не се окаже накрая, че крием змия в пазвата си![]()
Кирчко и Кокорчо изобщо не съм ги харесвал, че да спирам
и даже нееднократно съм ги критикувал, че прекалено дълго време държаха в устата си тоя кУр за Путин, вместо най-накрая да го кажат.

Александър Малиновnorm wrote: ↑29 Apr 2022 16:19сефтеhelic wrote: ↑29 Apr 2022 15:46с авторитарни наклонности е повече Кокорчоnorm wrote: ↑29 Apr 2022 15:10
м-да, поне в началото борисов ми изглеждаше приемлив сравнен с тройната ламя, никога не съм го отричал, но с ало ваньо нещата станаха видими и от моето разстояние![]()
![]()
![]()
А с некадърни - Кирчо![]()
![]()
я ми кажете кадърен министър председател от стамболийски насам
![]()