гусин Дянков, стига с тия елементарни комунистически похвати
не всеки, който не е във възторг от КК и не се подмокря от мустаците на Ленчето е русофил
гусин Дянков, стига с тия елементарни комунистически похвати

заяждам се, бе, човек.helic wrote: ↑29 Apr 2022 16:25Нищо подобно, партнър.Милко Калайджиев wrote: ↑29 Apr 2022 16:18ти май спря да харесваш Кирчо и Кокорчо след като казаха: "Кур за путин"
започваш да ме съмняваш с тоя си уклон към путинския режим.
да не се окаже накрая, че крием змия в пазвата си![]()
Кирчко и Кокорчо изобщо не съм ги харесвал, че да спирам![]()
и даже нееднократно съм ги критикувал, че прекалено дълго време държаха в устата си тоя кУр за Путин, вместо най-накрая да го кажат.![]()
![]()
![]()
и азМилко Калайджиев wrote: ↑29 Apr 2022 16:31заяждам се, бе, човек.helic wrote: ↑29 Apr 2022 16:25Нищо подобно, партнър.Милко Калайджиев wrote: ↑29 Apr 2022 16:18
ти май спря да харесваш Кирчо и Кокорчо след като казаха: "Кур за путин"
започваш да ме съмняваш с тоя си уклон към путинския режим.
да не се окаже накрая, че крием змия в пазвата си![]()
Кирчко и Кокорчо изобщо не съм ги харесвал, че да спирам![]()
и даже нееднократно съм ги критикувал, че прекалено дълго време държаха в устата си тоя кУр за Путин, вместо най-накрая да го кажат.![]()
![]()
![]()
![]()

не е като да не сте прави и двамата.
това е заглавие от The Economist.Under unprecedented sanctions, how is the Russian economy faring?
Better than you might think

полупрофесионалните анализатори, които следвам и чета в туитър и фейсбук, казват, че сериозните боеве предстоят или в средата на май.
партнър - това е защото не си бил скоро по Плевен, та да видиш що е то путинофилска паплач.Милко Калайджиев wrote: ↑29 Apr 2022 16:33не е като да не сте прави и двамата.
но за моя голяма изненада, установих дълбок джоб на тъпанарщина в целия тоя регион: от Димитровград и Хасково, на изток чак до Поморие и Бургас.
неочаквано голямо количество тъпаци, путинофили и откровени унтерменши.
Чичо Ади да беше знаел това, още през 1941-1944 да ги беше качил на влаковете. потресаващо е.

ленчето си обръсна мустаците още в началото на годината
няма го Чичу.VIKING wrote: ↑29 Apr 2022 16:38смаза те чифута зуки и тебеМилко Калайджиев wrote: ↑29 Apr 2022 16:35 Пончо, май само с теб не съм се заяждал днес![]()
напиши нещо провокативно. каквото и да е.
сложи снимка на Кабаева и кажи колко е секси![]()
п.п. във фейсбук все още не са ме баннали за месец. там спазвам поведение и не пиша нищо за майки, подки, коври и т.н. все още.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
наведе главица под чифутският малоумник ?! само да ти кажа че чифута хуйлко капутин и чифута зеленски бих ги разчекнал и двамата докато режат с трион другият мазен педал чифутски френската педерюга
Не ставайте слуги на чифутите и не клякайте пред тях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()