При няколко милиона бежанци е трудно да отсяваш ... В края на март от един мотел край Плевен, където са настанени бежанци, споделиха, как са викали лекар, щото млада жена и детето й били болни. Докторът ги поразпитал какво са правили напоследък, за да диагностицира по-добре. Установено било, че са настинали поради факта, че около 20 дни са били по чехли ( джапанки ) - така успели да избягат, на бос крак. Та има и с кайените и туарезите, има и по чехли.Дедо Ильо wrote: ↑02 May 2022 21:11Базилио, 99% от бежанците заслужават състрадание. Както при всички и при тях има боклуци. Хората са еднакви навсякъде, не както се опитват да ни убедят сега.Украински бежанец със скъпарско кабрио подлуди Кърджали с изцепката си
Рев за оръжия, рев на мотори - украинска кола пробва 100 км/час в центъра на града
В началото на войната имах хобито да гледам Лайв веб камери в Киев, Харков и границите на Украйна. Направи ми впечатление че първи напускат скъпи автомобили с млади мъже шофьори. Заможните бягат, сиромасите гинат за Родината. След време тия копелета ще поднасят цветя на паметниците на героите, техните деца ще живеят богато, а децата на героите бедно. Тия богати сега живеят безплатно заедно с другите истински бежанци в курорти, а не в бежански лагери с нашите пари.
02.05.2022 понеделник Почивен
Re: 02.05.2022 понеделник Почивен
Качествени хора са. И образовани. Като моите познати. По-добре бежанци украинци отколкото афганци.Nickish wrote: ↑02 May 2022 21:19При няколко милиона бежанци е трудно да отсяваш ... В края на март от един мотел край Плевен, където са настанени бежанци, споделиха, как са викали лекар, щото млада жена и детето й били болни. Докторът ги поразпитал какво са правили напоследък, за да диагностицира по-добре. Установено било, че са настинали поради факта, че около 20 дни са били по чехли ( джапанки ) - така успели да избягат, на бос крак. Та има и с кайените и туарезите, има и по чехли.Дедо Ильо wrote: ↑02 May 2022 21:11Базилио, 99% от бежанците заслужават състрадание. Както при всички и при тях има боклуци. Хората са еднакви навсякъде, не както се опитват да ни убедят сега.Украински бежанец със скъпарско кабрио подлуди Кърджали с изцепката си
Рев за оръжия, рев на мотори - украинска кола пробва 100 км/час в центъра на града
В началото на войната имах хобито да гледам Лайв веб камери в Киев, Харков и границите на Украйна. Направи ми впечатление че първи напускат скъпи автомобили с млади мъже шофьори. Заможните бягат, сиромасите гинат за Родината. След време тия копелета ще поднасят цветя на паметниците на героите, техните деца ще живеят богато, а децата на героите бедно. Тия богати сега живеят безплатно заедно с другите истински бежанци в курорти, а не в бежански лагери с нашите пари.
Абе Рашков къде се покри, верно избори няма, но афганци влизат на талази.
мен това с джиповете и т.н. ми е особено любима опорка. Бачи, тия с украинските джипове, наглите мутреси и украински гъзари, не са от вчера в БГ, доста от тях. Просто досега бяха предимно НА Варна и за това не сте ги забелязвали и не са ви правили впечатление.Nickish wrote: ↑02 May 2022 21:19При няколко милиона бежанци е трудно да отсяваш ... В края на март от един мотел край Плевен, където са настанени бежанци, споделиха, как са викали лекар, щото млада жена и детето й били болни. Докторът ги поразпитал какво са правили напоследък, за да диагностицира по-добре. Установено било, че са настинали поради факта, че около 20 дни са били по чехли ( джапанки ) - така успели да избягат, на бос крак. Та има и с кайените и туарезите, има и по чехли.Дедо Ильо wrote: ↑02 May 2022 21:11Базилио, 99% от бежанците заслужават състрадание. Както при всички и при тях има боклуци. Хората са еднакви навсякъде, не както се опитват да ни убедят сега.Украински бежанец със скъпарско кабрио подлуди Кърджали с изцепката си
Бачи, как мислиш, от близо 100 хиляди и нагоре украинци, които са в БГ заради войната, колко от тях са с джипове.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Не знам Приятелю, малък процент. По-заможните и здравите се измъкнаха, а сиромасите се бият за Слава Украина. Ако стане същото тук повечето военолюбиви чорбаджии от форуно ще духнат и ще ме оставят мен като танкист и ракетчик да защитавам Родината. На 58 съм и подлежа на мобилизация по украински стандарт.helic wrote: ↑02 May 2022 21:32мен това с джиповете и т.н. ми е особено любима опорка. Бачи, тия с украинските джипове, наглите мутреси и украински гъзари, не са от вчера в БГ, доста от тях. Просто досега бяха предимно НА Варна и за това не сте ги забелязвали и не са ви правили впечатление.Nickish wrote: ↑02 May 2022 21:19При няколко милиона бежанци е трудно да отсяваш ... В края на март от един мотел край Плевен, където са настанени бежанци, споделиха, как са викали лекар, щото млада жена и детето й били болни. Докторът ги поразпитал какво са правили напоследък, за да диагностицира по-добре. Установено било, че са настинали поради факта, че около 20 дни са били по чехли ( джапанки ) - така успели да избягат, на бос крак. Та има и с кайените и туарезите, има и по чехли.Дедо Ильо wrote: ↑02 May 2022 21:11
Базилио, 99% от бежанците заслужават състрадание. Както при всички и при тях има боклуци. Хората са еднакви навсякъде, не както се опитват да ни убедят сега.
Бачи, как мислиш, от близо 100 хиляди и нагоре украинци, които са в БГ заради войната, колко от тях са с джипове.
Наздраве боклуци.
щом можеш да вържеш възела на оная рибарска примамка ( воблер ли беше, боблер ли - не им разбирам ), значи ще виждаш и копчелъците на ЗРК-тоДедо Ильо wrote: ↑02 May 2022 21:41
Не знам Приятелю, малък процент. По-заможните и здравите се измъкнаха, а сиромасите се бият за Слава Украина. Ако стане същото тук повечето военолюбиви чорбаджии от форуно ще духнат и ще ме оставят мен като танкист и ракетчик да защитавам Родината. На 58 съм и подлежа на мобилизация по украински стандарт.
Наздраве боклуци.![]()
Джумбиш става, ама аз макар ерген ке си легнувам.
Утре командировка до Филибето ме чека. Съсипали 2 CISCO рутера майните.
Утре командировка до Филибето ме чека. Съсипали 2 CISCO рутера майните.

че то направо да го прехвърлят в спецназ-аNickish wrote: ↑02 May 2022 21:52щом можеш да вържеш възела на оная рибарска примамка ( воблер ли беше, боблер ли - не им разбирам ), значи ще виждаш и копчелъците на ЗРК-тоДедо Ильо wrote: ↑02 May 2022 21:41
Не знам Приятелю, малък процент. По-заможните и здравите се измъкнаха, а сиромасите се бият за Слава Украина. Ако стане същото тук повечето военолюбиви чорбаджии от форуно ще духнат и ще ме оставят мен като танкист и ракетчик да защитавам Родината. На 58 съм и подлежа на мобилизация по украински стандарт.
Наздраве боклуци.![]()
А ако те изненада на място вражески патрул - първо по една овенска глава, после "мелница" и "чирек", зер никой не ги е канил с бъклицата
![]()

всъщност моя македонски приятел ще го вземат направо в Генщаба. Щото е добър по анализ и синтез

Поясно хвърляне и вълчи капан. Да се насерат.Nickish wrote: ↑02 May 2022 21:52щом можеш да вържеш възела на оная рибарска примамка ( воблер ли беше, боблер ли - не им разбирам ), значи ще виждаш и копчелъците на ЗРК-тоДедо Ильо wrote: ↑02 May 2022 21:41
Наздраве боклуци.![]()
А ако те изненада на място вражески патрул - първо по една овенска глава, после "мелница" и "чирек", зер никой не ги е канил с бъклицата
![]()
Сериозно, сега да ме викнат мога да карам Т-72 и 2П25. Да пускам ГТД и електрониката на пусковата установка. Само да не ме пращат в Украйна.